Europski parlament prihvatio ACTA-u

poruka: 9
|
čitano: 1.257
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Europski parlament prihvatio ACTA-u".
2 godine

Jea jea, moš mislit. 

Onda ćemo skidat preko skremblanih ip-ova. Već će hakeri nešto smislit. Nemogu oni to zaustavit ni da su još tri puta toliki. Jedini način da se zaustavi piratstvo je da postane besmisleno. A to znači da se film preko neta može kupit (ili bar posudit) za cca 50 lipa. Koliko ih većina i vrijedi. 

4 godine

Ma i onda bi skidali, ko da bi se nekome dalo gnjaviti sa PayPalom, karticom, čime već... {#}

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
2 godine

ovo mi se ne sviđa ni malo

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
2 godine
neaktivan

Samo mi nije jasno sto se piratizacijom krivotvori??

2 godine
RE: Europski parlament prihvatio ACTA-u
konjRR kaže...

Samo mi nije jasno sto se piratizacijom krivotvori??

Pa software. Kuzis ono, nije original nego je kopija... {#}

To su ti one fore sa premium contentom, genuine verzijama i slicnim gluparijama. A sve u svrhu zastite potrosaca. Jer je njima vazno da mi gledamo kvalitetno, a ne piratizirano smece. Kako ne kuzis da se oni zapravo brinu za nas. {#}

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 1:26 (rustweaver).
4 godine

Boli njih  {#}  za korisnike, ali ako neko želi da koristi nešto na čemu je x ljudi radilo y meseci, logično je da to i plati. Osim toga, nije ni da nema efekta na krajnjeg korisnika, i to ne zato što piratske kopije ne valjaju, nego izdavači sasvim prirodno manje ulažu u ono što znaju da će im doneti umanjenu zaradu i tako npr gomila igara dobija ekskluzivne DLC-ove za PS3, dok na PC-ju sa 3 meseca zakašnjenja izađe nedorađeni port. Ima tu, naravno, i drugih faktora, ali reći da su pirati u svemu tome 100% nevini je apsolutna laž.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 3:48 (Ivan(4)).
4 godine

Ovo sve više i više podsjeća na Orwellovu '84.

Do čega je došlo, da su interesi megakompanija važniji od slobode i prava na privatnost građana.

Zapravo, tako je već neko vrijeme, naročito preko bare.

Nažalost, lobiranja i pritisci velikih kompanija su doveli do toga da mogu izboriti/izlobirati svaki svoj hir zakonskom izmjenom, sve u svrhu generiranja većeg profita

Gadi mi se cijeli ovaj kapitalistički svijet.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
4 godine

oni su zapeli za štićenje "intelektualnog vlasništva" zato jer je to sveti gral porobljavanja ljudi jer im prodaješ ništa za materiju i stvaraš veliki dug na temelju vrlo malog ili nikakvog materijalnog uloga. Ovakvim zakonima će se doći do novog "mračnog doba" i "intelektualnih elita" koji će kao i obrazovana crkva u mračnom dobu, držati monopol na sve alate s kojima se može domoći i utjecati na vlast, te tako krojiti istinu. Mislim, nije da ih sudim: činjenica je da su ljudi kao bića skroz neodgovorni i prema sebi i prema ovome svijetu i ovo je jedini način da se obuzda nekontrolirano ljudsko širenje. Naravno, pitanje je od kud njima pravo da su se baš oni nametnuli kao pravi "spasitelji" svijeta kad je činjenica da će ovaj svijet i svi ljudi postati spašen onog trenutka kad svi prihvate osobnu odgovornost...

2 godine
neaktivan
RE: Europski parlament prihvatio ACTA-u
Ges kaže...

oni su zapeli za štićenje "intelektualnog vlasništva" zato jer je to sveti gral porobljavanja ljudi jer im prodaješ ništa za materiju i stvaraš veliki dug na temelju vrlo malog ili nikakvog materijalnog uloga. Ovakvim zakonima će se doći do novog "mračnog doba" i "intelektualnih elita" koji će kao i obrazovana crkva u mračnom dobu, držati monopol na sve alate s kojima se može domoći i utjecati na vlast, te tako krojiti istinu. Mislim, nije da ih sudim: činjenica je da su ljudi kao bića skroz neodgovorni i prema sebi i prema ovome svijetu i ovo je jedini način da se obuzda nekontrolirano ljudsko širenje. Naravno, pitanje je od kud njima pravo da su se baš oni nametnuli kao pravi "spasitelji" svijeta kad je činjenica da će ovaj svijet i svi ljudi postati spašen onog trenutka kad svi prihvate osobnu odgovornost...

Moram ti reci da sanjas. Sve ovo se dogada jer ljudi nisu spremni prihvatiti odgovornost nego se vode onom uvijek je netko drugi kriv jer ja nisam imao utjecaja na to. Kao da je "vlada" kriva sto je hrvatska u stanju kakvom jeste. Smijesno.

Ulgavnom ljudi nikada nece prihvatiti odgovornost jer su presebicni i ljeni itd...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 20:35 (konjRR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice