EVGA GTX 580 Classified

poruka: 49
|
čitano: 3.255
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "EVGA GTX 580 Classified".
4 godine
EVGA GTX 580 Classified

Strašno izglega...

To vjerojatno nije ni za u kućište

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
2 godine
EVGA GTX 580 Classified

Prodao bih bubrege za ovo... K'o onaj mali kinez za iPad

Prava zarada, 0.02 po kliku, dobio sam 50 dolara a koristim ga 10 dana, preporuka! Link:http://bux.ratovi.net/?r=petarvarga
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 10:23 (petarvarga).
4 godine
EVGA GTX 580 Classified

Ovo bi bila grehota staviti u kuciste i zatvoriti ga...

He who dares, wins
2 godine
neaktivan
Re: EVGA GTX 580 Classified
malina22 kaže...

a i ako bi je uspio ugurat nebi ga sigurno mogo zatvorit

5 godina
neznam_ime kaže...
malina22 kaže...

a i ako bi je uspio ugurat nebi ga sigurno mogo zatvorit

Pa kakvo to kućište imaš da ti u njega ne stane grafička akrtica?

2 godine
EVGA GTX 580 Classified

Dok vi u tome vidite nešto što ne stane u kućište, ja vidim sušilo za kosu.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
3 godine
EVGA GTX 580 Classified

Ajmo sad pogađat koji vrag je ovaj treći konektor..:D

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine
DamageHigh kaže...

Ajmo sad pogađat koji vrag je ovaj treći konektor..:D

vjerojatno za dodatno vanjsko napajanje :)

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
2 godine
neaktivan
EVGA GTX 580 Classified

Mene samo cijena zanima, koliko će je prisrat.

3 godine
R3ap3r kaže...

Mene samo cijena zanima, koliko će je prisrat.

Oni koji kupuju ovakve grafe ne pitaju za cijenu..{#}

4 godine
protjeran

Ova ispod 5 soma kuna nebu bilaXD

LINKS

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
2 godine
EVGA GTX 580 Classified

decki, iskreno da vam kazem ovo je shranje.....asus matrix i msi lightning su bolji u svim pogledima. ima 3 konektora jer je jedan posebno za memoriju, i vrlo vjerojatno ima visefazno napajanje, a to ne stoji u tekstu.

4 godine
protjeran
xyan kaže...

decki, iskreno da vam kazem ovo je shranje.....asus matrix i msi lightning su bolji u svim pogledima. ima 3 konektora jer je jedan posebno za memoriju, i vrlo vjerojatno ima visefazno napajanje, a to ne stoji u tekstu.

De pa ne mora da baš bude sranj* zbog toga... Grafa je super OC-erska u svakom pogledu i tehnološki najnaprednija do dana današnjega tako gledano ako se mene pita. Ja tako nešto još nis vidio niti čuo;)

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 18:22 (stoncin3).
4 godine
neaktivan
stoncin3 kaže...

De pa ne mora da baš bude sranj* zbog toga... Grafa je super OC-erska u svakom pogledu i tehnološki najnaprednija do dana današnjega tako gledano ako se mene pita. Ja tako nešto još nis vidio niti čuo;)

Za ovu grafu nebi dao ni 300kn više od referentne. Kao prvo: Ovakvo turbinsko hlađenje na grafi koja cilja na Overclockere je nebulozno.

Drugo: Uzalud jača regulacija, bolji memorijski čipovi i bolji PCB, kad se sve to kuha pod ovim plastičnim oklopom.

I kao treče, ja sam svoju Zotac GTX580(referentnu) vozio bez problema na 1040Mhz sa referentnom regulacijom, referentnim VRAM-om i referentnim PCB-om.

I za kraj baš je ružna.

I'll be back
3 godine
EVGA GTX 580 Classified

pari mi se kao fail , jos pogotovo kad budem cijenu vidio , pa jedna direct cu2 ima 4 puta bolji hlladnjak i bolje se clocka od  ovoga turbinskog smeća , doduse za pare koje ce ova kartica trazi se vjerojatno moze uzet i lightening verzija koje ce mest pod ovom.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
4 godine
protjeran
EVGA GTX 580 Classified

Skupa je to stoji @microman. A dali vrijedi toliko e o tome se da raspravljati...XD

A da tehnologija ide dalje velikim koracima na ovaj način sasvim se sigurno da zaključiti.

Sve u svemu samo zato što je pojačana OC-erska zasigurno neče uči u povjest informatike...:P

4 godine
neaktivan
stoncin3 kaže...

Skupa je to stoji @microman. A dali vrijedi toliko e o tome se da raspravljati...XD

A da tehnologija ide dalje velikim koracima na ovaj način sasvim se sigurno da zaključiti.

Sve u svemu samo zato što je pojačana OC-erska zasigurno neče uči u povjest informatike...:P

Kakva tehnologija? Nigdi ne piše čiji su kondenzatori gore, nigdi ne piše čiji su VRAM čipovi gore. Lako je reci kvalitetniji PCB i regulacija, isto tako jednostavno je gore natrlembat i 20+3 faznu regulaciju no to nije dokaz da je ista kvalitetna. Eto primjera radi dovoljno je pogledati Asus-ovu regulaciju na DirectCU II karticama i zatim istu pogledati na MSI TFII grafama.

Sa druge strane(primjera radi) na Gigabytovoj SOC seriji znaš da su gore odlični NEC kondenzatori, znaš da su gore Samsungovi VRAM čipvi koji su tvornički deklarirani na mnogo višem taktu nego rade.

I'll be back
4 godine
protjeran

Ne govorim o kvaliteti proizvoda nego o inovativnosti kao kvaliteti tehnologije;)

4 godine
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ne govorim o kvaliteti proizvoda nego o inovativnosti kao kvaliteti tehnologije;)

Ja na ovoj kartici vidim jako malo inovativnosti, štoviše vidim referentnu grafu sa malo povišenim PCB-om i hladnjakom, što doista izgleda odvratno.

I'll be back
3 godine
stoncin3 kaže...

Inovativno na ovoj kartici je samo ružnoća. Čak ni to nije inovativno jer su svakakva kvazi "inovativna" sranja počeli izbacivati.

4 godine
protjeran
EVGA GTX 580 Classified

A dobro onda je to samo meni izgleda sve NOVO na karticamaXD

{#}

23 mjeseca
neaktivan
EVGA GTX 580 Classified

vama možda izgleda ružno, al meni izgleda moćno {#}

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
4 godine
neaktivan
EVGA GTX 580 Classified
Da ovaj turbinski ventilator doista daje dojam "moćnoga" LOL.
I'll be back
5 godina
microman kaže...
Da ovaj turbinski ventilator doista daje dojam "moćnoga" LOL.

Pa tebi očito nije kad nisi svjestan koliku je količinu zraka sposobna provući jedna dobra turbina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 21:54 (Penryn).
4 godine
neaktivan
EVGA GTX 580 Classified
Bas me zanima koje ce biti razlike u temperaturi izmedu ove EVGA i recimo MSI TFIII, a o buci naravno o buci ne treba pisati.
I'll be back
5 godina
microman kaže...
Bas me zanima koje ce biti razlike u temperaturi izmedu ove EVGA i recimo MSI TFIII, a o buci naravno o buci ne treba pisati.

Da, treba vidjeti baš kakve će temp biti. A što se buke tiče, ovisi, bude li tiha vjerojatno će imati veće temp.

Meni je osobno ovo jedna od najljepših grafičkih do sad.

Podsjeća me na jednu staru fx "zvijer" sa turbinom sposobnom napraviti propuh u sobi..{#}

4 godine
protjeran
Penryn kaže...
microman kaže...

Da, treba vidjeti baš kakve će temp biti. A što se buke tiče, ovisi, bude li tiha vjerojatno će imati veće temp.

Meni je osobno ovo jedna od najljepših grafičkih do sad.

Podsjeća me na jednu staru fx "zvijer" sa turbinom sposobnom napraviti propuh u sobi..{#}

DaXD

Pa ne zove se uzalud classified;)

2 godine
protjeran

Ja sam se odlucio na EVGA posle dva neispravna najaca ASUS-a za 3 meseca. Prvo EAH6970 pa ENGTX580 DCII. Obe neispravne fabricki. Nije ASUS sto je bio.

Lepo je neko rekao oni se razlikuju samo jer su skuplji i lepsi inace mentalitet fabrike je kao kod ostalih GIGABYTE, COOLERMASTER,... Medjutim ja sam bio Fan ali eto sve ima svoj kraj. Sada mi treba zapakovana karta ne otvorena kao ASUS sto prodaje.

Sta bi vi uradili da imate 5870 2gb koji ne pravi problem u igrama i ne stucam, optimizovana, hladna ne mora da se iskljuci AA. Znaci dva neispravna ASUS-a povratili ste 450e nazad i sada bi da uzmete kartu ili cekate Kepler. Sta je bolje???

Istok ne dolazi u obzir znaci EVGA samo ali EVGA GTX580 3GB je po meni bolja i sama od ASUS MATRIX GTX580 a o ovoj da ne govorim. Samo meni izgled ove i nije bas po ukusu koliko se vidi ovako da je karta avion i to dominantni americki.   

Upropasti mi sugavi ASUS dozivljaj prve Nvidie u zivotu. 

Zato moram da naucim 5 ljudi da ne kupe ASUS laptop u Srbiji. 

To je moja misija.

2 godine
EVGA GTX 580 Classified

sta mislis kakvu robu dobivaju srbija, bosna i hrvatska? ima tu dosta RMA robe, mislim da je i to bio slucaj kod tebe (a i kod mene)...ja sam imao sa HX1000 problem na kraju je crklo, svasta mi je doslo da im ucinim zbog napajanja od 250€... a prodali su ih tipa 2 mozda u 3 mjeseca u svim poslovnicama.

3 godine
EVGA GTX 580 Classified

Ja mislim da nisu ni oni tak blesavi da izbace ovakvu karticu. U ovom konektoru će garant bit neka kvaka...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice