Facebook se oporavlja

poruka: 6
|
čitano: 871
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook se oporavlja".
4 godine
Facebook se oporavlja

Tako sada vrijede 29,60 dolara po dionici (...)

Toliko su vrijedile jučer - trenutno vrijede 27,91 dolara - cijena se mijenja svakog trenutka dok je otvorena burza. S istragom FTC-a oko kupnje Instagrama i najavama niza tužbi, analitičari nisu optimistični u pogledu rasta vrijednosti dionice.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 19:27 (hrx).
3 godine
Facebook se oporavlja

Ovo mi je presmjesno 
6.5k "googlovih plusova"   

2 godine
Facebook se oporavlja

Obzirom su danas roknuli ( do sad ) još nekih 6-7% i skinuli skoro novih milijardu $ sa market capa, ne izgleda dobro.

2 godine
Facebook se oporavlja

Evo jedan od dosad najboljih postova Informatičara Starog Kova na fb tematiku.

http://informaticar.eu/165-skveranin-mate/

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 20:37 (Vapor).
2 godine
Facebook se oporavlja

Sve ovo lagano počinje biti zamorno. Prvo bi se fb trebao "očistiti" od onih koji su krivi za ilegalni izlazak na burzu (o čemu je bilo riječi na bug online protekli tj) zatim bi trebali stvarno procjeniti vrijednost kompanije i takva bi se vrijednost trebala plasirati na burzu.

5 godina
Re: Facebook se oporavlja

Evo sad sam htio citirati našeg Quarka :D

Ja napišen na Internet “Maloprije san se posra”, a moja žena napiše ispod toga “I opet si samo potega vodu, a četku nisi uzeja” i moj brat klikne “Sviđa mi se” i to sve skupa vridi 100 miljardi dolara?

Ma da sad onaj grm ispod balkona progovori i kaže “Ja sam bog, Bozanić je doktor znanosti, a fejs vridi 100 miljardi” ja bi mu reka “Ne seri”.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice