Facebook vrijedi 65 milijardi dolara?

poruka: 81
|
čitano: 2.658
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook vrijedi 65 milijardi dolara?".
15 mjeseci

Vrijedi moj ku...?

Propast će dok si reko sex i niko ga se neće sječat

Još će reć da face vrijedi više i od IBM-a?

You, me, or nobody is gonna hit as hard as life!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 10:44 (roseman).
2 godine
protjeran
Re: Facebook vrijedi 65 milijardi dolara?
roseman kaže...

Vrijedi moj ku...?

Propast će dok si reko sex i niko ga se neće sječat

Još će reć da face vrijedi vibe i od IBM-a?

Nece propasti mozgu ! On je jednostavno potreban drustvu kao zrak,i jednostavno nema sanse da propadne !

15 mjeseci

mlatiš gluposti

face=civilizaciska bedastoća u rangu turskih sapunica

3 godine
roseman kaže...

mlatiš gluposti

da ali sapunica koja okreće miljarde. Htjeli mi to ili ne, postao je to što je i teško će ga se zaustaviti u dogledno vrijeme, baza korisnika je sve veća i veća i sve više se integrira u sve moguće pore komunikacije. A reklame koje plasiraju rade svoje i lova se generira...

Stoja
4 godine
roseman kaže...

mlatiš gluposti

Tvoje mišljenje o faceu je ionako irelevantno kada ga koristi 500 miliona ljudi. Ideja da će propasti u nego dogledno vrijeme je poprilično suluda sa obzirom koju poziciju na tržištu imaju. Face nije samo "hir" koji je došao i ljudi će ga se zasiti ili će doći nešto bolje. Ako nisi primjetio, face ne stagnira, niti u broju korisnika, niti tehnološki, dapače širi se sumanuto i npr. web strance koje danas nemaju integraciju sa faceom se jednostavno smatraju outdated.

4 godine
Kaj je dobar biznis ;) utukli 1,5 miljardi pri vrijednosti od 50 i sad vrijedi 65.
2 godine

Vrijedi onoliko koliko je u tom trenutku netko spreman platiti za Facebook.

3 godine

Ahahahahahaha vrijedi 65 milijardi dolara? Ne bih dao niti 10 kuna za to previše popularno smeće.

D=mc2, Deinstein
4 godine
Axlus kaže...

Ahahahahahaha vrijedi 65 milijardi dolara? Ne bih dao niti 10 kuna za to previše popularno smeće.

To bi ti bila jako dobra poslovna odluka xD

15 mjeseci

To šta face ima integraciju na svakoj web stranici ne znaći širenje i rezvoj

Google ima razvoj-počeli su sa tražilicom napravili gmail,google earth,imaju svoj vlastiti os i dalje se razvijaju,vjerojatno zato što su skužili da im tražilica nebi opstala bez ovakvih inovacija

Di je face?dal ti vidiš da face kreće stopama googla?sta su oni napravili?

oni mlate lovu samo na oglasima i zyngi

Čim se pojavi neka nova i bolja društvena mreža face će potonuti

Di je myspace?

ćak i yahoo muku mući sa lovom, a nekada bili na vrhu

2 godine

"Povećana vrijednost 30% u odnosu na investicije u siječnju"

I kako neki pametnjaković može reći da će Fb. propasti i da se neće više širiti.

3 godine

Facebook ne ide kao google jer nema logike, što trebaju napraviti iste usluge koje već postoje i kvalitetne su? Facebook maps? Facebook OS? Oni su društvena mreža i njima cilj raditi društvenu organizaciju. Evo ti, uvode svoj facebook mail, a također se govori da će biti uskoro moguće preko facebooka i telefonirati, jel kužiš di to ide? Nećeš više nekoga pitati broj telefona nego ga imaš kao prijatelja pod imenom i prezimenom i samo ga zoveš naravno za 0 kuna(samo internet promet trošiš, koji je sve jeftiniji) Nama omogući besplatnu komunikacijju i povezanost sa prijateljima, a oni bacaju reklamice i dobivaju naše podatke. Ako to ne napravi facebook, onda će netko drugi, ali glavni cilj je isti, da se što više ljudi smjesti u jednu bazu podataka te se njima odjednom plasira što god oni požele. 

Pa to radi google, apple, microsoft, svi oni to žele, a facebook za sada također je na tom putu...

Stoja
15 mjeseci

I prije sam bio bez face bit ću i dalje.

On za mene ne predstavlja ništa korisno

I ovaj mali zukengerg ili kak več se zove je obićni lopov i manipulator

Nikada nije bio niti će biti Relevantna IT figura

2 godine
roseman kaže...

Po čemu si to zaključio?

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, pokretač stranice s 500.000 korisnika...

Samo glup čovjek može dati takvu izjavu.

4 godine
Axlus kaže...

aha reko glupost pa osto živ :D

ajd ako ga dobiješ za 10 kuna, prodaj ga onda za 100 kuna meni ;) lol ti ga ionako ne želiš.. a meni bi sjeo koji milion u đep na godinu :D

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
3 godine
24v kaže...
Axlus kaže...

ajd ako ga dobiješ za 10 kuna, prodaj ga onda za 100 kuna meni ;) lol ti ga ionako ne želiš.. a meni bi sjeo koji milion u đep na godinu :D

Ako je tako onda otiđi i kupi dionice od facebooka! Zapravo, zašto to ne učiniš odmah! Ionako bi dobio nekoliko milijuna na godinu, jelda?

D=mc2, Deinstein
4 godine
roseman kaže...

I prije sam bio bez face bit ću i dalje.

On za mene ne predstavlja ništa korisno

A što ima svakakvih komentara...

I šta sad s time što on za tebe nije relevantna figura Bille?

Lik je napravio hebački biznis, prvi se sjetio nečega i to pretvorio iz ideje u projekt. Koji mu se itekako isplatio. Samo po tome što govoriš da ti fejs nije koristan može se zaključiti tvoje mišljenje o fejsu i marku zukungergu. Ja ga imam, iskreno mi se već gadi zbog toga što ljudi svakakva s*anja tamo objavljuju (tipa "joj danas sam se ukakio" i "frend mi se ubio"), ali da je nekada koristan- to stoji.

I da, ako je nedavno bio na večeri sa Obamom, Jobsom i svim glavešinama iz IT industrije onda je valjda neka faca tamo, zar ne? {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
2 godine
roseman kaže...

Pogledali ste The Social Network i sad ste popili svu pamet svijeta a?

roseman kaže...

LOL

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine
protjeran
FB nije ništa drugo nego free online service for getting (free) sex.

to je glavna tajna njegove popularnosti. site za napaljene, nevjerne i očajnike.
May justice be done though the heavens fall
4 godine

A ti nisi ništa zbario pa se ljutiš na fejs? {#}

Stavi neku zgodniju sliku, ubost ćeš i ti nešto hehe!

sry na off malo

2 godine
protjeran
razgovarati s tobom na takvom nivou ispod je moje časti.

btw, prijavio sam te radi provociranja/vrijeđanja, a trebao sam i radi off topica.
15 mjeseci

Ne nismo gledali social network niti budemo

fejc je nekorisno new-age smeće na kojem vise takvi zeleni prištevi poput vas koji INTERNETU ne nalaze drugu i pametniju svrhu

To samo vodi do pranje mozgova i zatupljivanja mladeži

A čovjek ti je gore lijepo rekao da ako si tolko siguran u daljni rast fajsa prodaj sve kaj imas i kupi si dionice fejsa

4 godine

@karakteran

Ajd super, hvala! Baš si cool tip, vidim imaš smisla za humor.... {#}

I da, ja tebe neću za off jer nisam tolika pi***, mislim mogao si me prijaviti bez da pišeš ovdje bzvz al dobro... Bojim se sada {#}

On topic:

Kako je već netko napisao, ako je netko ponudio toliku lovu za Fejs, budite onda uvjereni da toliko i vrijedi, ako ne i više...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 13:22 (Pero Dinamit).
15 mjeseci

Još ću jednom reć da fejs ima lovu zbog kopovanje chipova na zyngi i oglasa

Kompanije će uskoro uvidjeti da reklama na fejsu nije isto sto i reklama na tv-u

a klinci će su nać neku drugu zanimaciju i u tom trenutku će fejs propast

ELVIS HAS LEFT THE BUILDING

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 13:24 (roseman).
4 godine
roseman kaže...

Ne nismo gledali social network niti budemo

fejc je nekorisno new-age smeće na kojem vise takvi zeleni prištevi poput vas koji INTERNETU ne nalaze drugu i pametniju svrhu

To samo vodi do pranje mozgova i zatupljivanja mladeži

A čovjek ti je gore lijepo rekao da ako si tolko siguran u daljni rast fajsa prodaj sve kaj imas i kupi si dionice fejsa

Tebi bi bio problem "zatupit" mladež za cifru iz naslova?

Meni nebi {#}

EDIT: "kopovanje chipova na zyngi" OMG {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 13:28 (misko28).
3 godine
roseman kaže...

Problem je što sada mali čovjek nema toliku sumu love da kupiš dionice i imaš neke koristi od toga, čitaj vijest frajer je kupio 2,5 milijuna dionica, pa da jedna košta samo jedan dolar to je dva i pol milijuna dolara, i ima udio od 0,1%. Ajde mi reci da ti sada sve prodaš što imaš koliko bi skupio, milijun kuna?(karikiram čisto primjera radi) Stim bi valjda dobio 0,0000001% dionice face-a.

Dionice je trebalo kupiti pred 4-5 godine kada se već face pojavio, i onda bi sa takvim kapitalom danas imao para ko blata, e al tko je onda znao da će face danas biti to što je...

Krivo gledate stvar, nije važno jel facebook valja ili ne valja, poanta je da ono stvara novce i vrti enormnu zaradu. Zuckeberga i ulagače uopće nije briga jeli korisnici koriste face za barenje, ili da pišu koliko puta na dan idu na wc, samo brojke se gledaju{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 13:29 (Stoja).
2 godine
protjeran
to je točno ekipa gleda samo brojke, ali namjena mu je onakva kakvu sam opisao gore.
3 godine

Ali to nije uopće u ovoj raspravi bitno, jer vijest nije o svrsi facebooka, već o njegovoj vrijednosti. 

Stoja
2 godine
protjeran
da to je istina, ali ovaj nam primjer pokazuje da lik nije napravio ništa revolucionarno nego je tržištu ponudio robu koja uvijek i u najvećim krizama ima prođu: prostituciju, oops, sex, ispričavam se.
4 godine
Axlus kaže...
24v kaže...
Axlus kaže...

Ako je tako onda otiđi i kupi dionice od facebooka! Zapravo, zašto to ne učiniš odmah! Ionako bi dobio nekoliko milijuna na godinu, jelda?

nemam ni za novi Bug a kamoli dionice... pa koje god... al rekoh ako ti dobiješ šta za 10 kn, prodaj meni za 100 ;)

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice