Uz dužno poštovanje, koja je svrha ove vijesti? Apsolutno ni na koji nije povezano s Hr. Čak ni indirektno.
huh.
Uz dužno poštovanje, koja je svrha ove vijesti? Apsolutno ni na koji nije povezano s Hr. Čak ni indirektno.
huh.
huh.
Uz duzno postovanje... WTF?
ONTOPIC:
uzrok ovoga jest ta sta svi vole gledat filmove na velikom ekranu aka. TV-u. A buduci da malo ljudi ima mogucnost(a i ako ima mogucnost nije na to navikla) spajanje tv-a na internet i gledanja direktno film.
a tu je i i problem brzine interneta.
huh.
Zašto mora biti povezano sa hr?Mora biti povezano sa računalstvom/informatikom,što i je.
Da nekažem da si možeš kopirat blu ray/dvd kad ga posudiš i stavit rip na torrente za samo desetak kuna što je daleko isplativije nego kupovanje blu ray filmova koji su preko stotinjak kuna.
Naravno blu ray filmovi imaju zaštitu, ali se lako probije XD
Argh! *if you know what i mean* 
Argh! *if you know what i mean* 
Yarr captain and a bottle of rum!
Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
Situacija je vrlo jednostavna. BluRay i DVDi imaju veći bitrate, a time i kvalitetu negoli online streaming. Korisnici srećom to prepoznaju.
Situacija je vrlo jednostavna. BluRay i DVDi imaju veći bitrate, a time i kvalitetu negoli online streaming. Korisnici srećom to prepoznaju.
Ali danas sigurno nećeš uzimat dvd iz videoteke, mislim kvaliteta je jako loša. BRRip od 1GB ima bolju sliku nego DVD, a njega skineš s torrenta za manje od 1h s 4mbit/s vezom.
Ima. OYO.HR
Jadna im majka, tko im radi prevode naslova trebalo bi ga upucat.
The Ides of March
MARTOVSKE IDE
Il' imaju para il ne znaju skinuti.
1. Na TV nemaš sve što imaš i za skinuti preko neta.
2. Ako više ukućana živi na jednoj lokaciji, ne moraju svi biti informatički pismeni.
Ček, pa šta to kao postoje videoteke još ?? 
1. Na TV nemaš sve što imaš i za skinuti preko neta.
2. Ako više ukućana živi na jednoj lokaciji, ne moraju svi biti informatički pismeni.
upravo zato čemu max tv a plaćaš i flat? btw, ne treba tu bit bogznakako pismen. susjed dođe i nauči te za nekoliko minuta, a da paradoks bude veći bračni par koji plaća sve to ima djecu pa oni znaju što i kako.
meni su jednom u plodinama nudili max tv ili neku sličnu hranu za naivne, a ja pitam agenta: imat flat i kupit max tv? alo?!? lik je klimno glavom i reko "u pravu si".
upravo zato čemu max tv a plaćaš i flat? btw, ne treba tu bit bogznakako pismen. susjed dođe i nauči te za nekoliko minuta, a da paradoks bude veći bračni par koji plaća sve to ima djecu pa oni znaju što i kako.
meni su jednom u plodinama nudili max tv ili neku sličnu hranu za naivne, a ja pitam agenta: imat flat i kupit max tv? alo?!? lik je klimno glavom i reko "u pravu si".
maxtv je elegantnije rješenje onima kojima se neda tražiti i skidati ono što ih zanima, ili možda imaju starije roditelje koje ne zanima ništa što se radi na računalu, a vole pogledati nešto zanimljivo. Također, i ono što se skine, ne mora nužno imati prijevod kao na maxtvu. Ovdje upališ i nemaš brige. Sve ovisi kakav je korisnik u pitanju.
Ima. OYO.HR
Mislim da ova usluga nije direktno usporediva s videotekama, iako je za ljude koji gledaju dosta filmova isplativija. U svakom slučaju, thx, mislim da bih mogao razmisliti ako mi se ponuda serija svidi.
Ne bih se složio, nekad moraš imati i komfor ležanja na kauču i šaltanja programa bez paljenja mozga.
Ali danas sigurno nećeš uzimat dvd iz videoteke, mislim kvaliteta je jako loša. BRRip od 1GB ima bolju sliku nego DVD, a njega skineš s torrenta za manje od 1h s 4mbit/s vezom.
nema sanse
1gb brrip je pun bandinga i blockinga sto nije slucaj kod dvd-a