Je vraga hvale vrijedan potez, nikakav lijepi čin dobrote se nije ovdje dogodio da je vrijedan pohvale - samo se Stevici i ostalim dioničarima stislo od pomisli na tužbe i lovu koju bi im izbili iz džepova.
Je vraga hvale vrijedan potez, nikakav lijepi čin dobrote se nije ovdje dogodio da je vrijedan pohvale - samo se Stevici i ostalim dioničarima stislo od pomisli na tužbe i lovu koju bi im izbili iz džepova.
To je isto što ja radim u Soldat-u. Postanem doktor, pa onda prebijem svog suigrača da ga mogu izlječit, i dobijem heal point.
Dakle prvo izdam revoluciju, zatim donesem pravila za progremer, koje kasnije maknem i dobim nagradu za hvale vrjedan potez.
Još više mrzim Apple.
Apple hate points 37.(prvih 10 otpada na cijenu, drugih 10 na iPhone, još 10 otpada na jobsa te općenito revolucije, 6 na iPod, i 1 na iStore.
To je isto što ja radim u Soldat-u. Postanem doktor, pa onda prebijem svog suigrača da ga mogu izlječit, i dobijem heal point.
Dakle prvo izdam revoluciju, zatim donesem pravila za progremer, koje kasnije maknem i dobim nagradu za hvale vrjedan potez.
Još više mrzim Apple.
Apple hate points 37.(prvih 10 otpada na cijenu, drugih 10 na iPhone, još 10 otpada na jobsa te općenito revolucije, 6 na iPod, i 1 na iStore.
Don't Hate The Player Hate The Game..
Nemoj tako. Pa poznato je da stevo odavno ne radi zbog para vec iz cistog altruizma i dobrobiti covjecanstva ;)
Što više ljudi koji nevole apple to više prodanih primjeraka apple proizvoda..
To govori o kupcima applea ;)
To govori o kupcima applea ;)
Reci! sta?
Zakljuci sam.
Tocno tako pritisak je dosao, nije vazno od kuda, glavno je da su dopustili pravo tržišno natjecanje. Bez obzira na sve u USA sustav ipak radi za razliku od našeg u Hrvatskoj. Kod nas ima problema na stotine i što je još važnije ništa se ne rješava godinama a i koje desetljeće... Od T-comovg priskrbljivanja infranstrukture koju smo svi mi pojedinačno platili itd itd.. kao što rekoh tamo se stvari puno brže rješavaju, a kod nas čekaj još koje desetljeće da se nešto riješi.
po ovim komentarima čini se da direktori HTC-a, Nokie i ostalih su siromasi i rade samo za dobrobit čovječanstva i lova nije bitna uopće...
dajte ljudi malo ozbiljnosti... iphone 4 idu ko vruće kifle jelda? 
Naravno da rade za pare. I trebaju da rade za pare. Moj komentar je bio cinican i upucen nekima koji su tvrdili u drugim temama da stevo odavno ne radi za pare. Mos mislit.
po ovim komentarima čini se da direktori HTC-a, Nokie i ostalih su siromasi i rade samo za dobrobit čovječanstva i lova nije bitna uopće...
1. To nitko nije reko.
2. Apple sve što napravi je revolucija, oni su uvijek best, zato ih ljudi ne vole.
3. iPhone 4 se dobro prodaje u Americi, a tako će bit i kod nas. Što ćeš kupit??? Ma uzet ću iPhone to je najbolji mob na svijetu, a čovo nikada nije čuo za Android.
1. To nitko nije reko.
2. Apple sve što napravi je revolucija, oni su uvijek best, zato ih ljudi ne vole.
3. iPhone 4 se dobro prodaje u Americi, a tako će bit i kod nas. Što ćeš kupit??? Ma uzet ću iPhone to je najbolji mob na svijetu, a čovo nikada nije čuo za Android.
nadam se da si sarkastican....
grimyHR kaže...po ovim komentarima čini se da direktori HTC-a, Nokie i ostalih su siromasi i rade samo za dobrobit čovječanstva i lova nije bitna uopće...
1. To nitko nije reko.
nadam se da si sarkastican....
WAR!!!!

Istin bio sam sarkastičan, ali ipak Apple preuveličava mogućnosti svog hardwarea i gadget-a.
Zakljuci sam.
Dobar bravo!!!
Možemo mi govoriti koliko su apple kupci pametni/glupi no kao da je bitno ko je glup ko pametan.Bitno da se nešto prodaje.
Možemo mi govoriti koliko su apple kupci pametni/glupi no kao da je bitno ko je glup ko pametan.Bitno da se nešto prodaje.
Zanci bitno je da je narod glup i da ga mozes cijediti koliko zelis..........................................
Tako se radi i posluje, ostali mogu da kopiraju i tračaju po kafama :P
Dobro je rekao Einstein o beskonačnosti...
Android??? Sta je to? Jel se to jede?
Sumnjam da te mnogo njih shvatilo ;)
:)
Sumnjam da te mnogo njih shvatilo ;)
O tome i govorim :D
Posto te izreke nema u filmovima i video igrama a citanje je davno zabravljena vjestina ...
jedine dvije beskonačne stvari su svemir i ljudska glupost? :)
Drugi dio? ;)
1. To nitko nije reko.
Ja sam čuo za Android, doma imam Optimus s njim, a imo sam i Desire, i još uvijek mislim da je iPhone bolji od oba. Svaki uređaj ima mana, ali iPhone ih ima najmanje. Baš me briga za otvorenost sustava kad kod nas ne mogu kupiti appove, a i da mogu, kupio bi isto što i na iPhoneu. I dok nešto nađem za Android već 5 puta jailbreakam iPhone i to napravim(a već ga 4 mjeseca nisam jailbreaka, jednostavno nema potrebe)
Što god da netko kaže, mislim da je ovo dobro za developere i to je jedino što me zanima. Ne zanima me da li će Steve imati milijun više ili manje i ne mislim zbog toga nikoga mrziti. Apple stavi ograničenja, sve ga mrze (i ja sam bio ljut), Apple makne ograničenja, mrze ga i više... Ne kužim
"Mrze" ga jer pravi budale od cijele zajednice.
Što god da netko kaže, mislim da je ovo dobro za developere i to je jedino što me zanima. Ne zanima me da li će Steve imati milijun više ili manje i ne mislim zbog toga nikoga mrziti. Apple stavi ograničenja, sve ga mrze (i ja sam bio ljut), Apple makne ograničenja, mrze ga i više... Ne kužim
Mrze ga još više jer je najedom on posto dobrica...
...a i ovo je dio istine...
Daj od koje zajednice pravi budale? One sto kupuje njegove proizvode? Ali oni ga jos uvijek obozavaju?