Fleksibilniji razvoj za iOS

poruka: 63
|
čitano: 3.190
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Fleksibilniji razvoj za iOS".
4 godine

Je vraga hvale vrijedan potez, nikakav lijepi čin dobrote se nije ovdje dogodio da je vrijedan pohvale - samo se Stevici i ostalim dioničarima stislo od pomisli na tužbe i lovu koju bi im izbili iz džepova.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
2 godine
RE: Fleksibilniji razvoj za iOS
Paolo2612 kaže...

Je vraga hvale vrijedan potez, nikakav lijepi čin dobrote se nije ovdje dogodio da je vrijedan pohvale - samo se Stevici i ostalim dioničarima stislo od pomisli na tužbe i lovu koju bi im izbili iz džepova.

To je isto što ja radim u Soldat-u. Postanem doktor, pa onda prebijem svog suigrača da ga mogu izlječit, i dobijem heal point.

Dakle prvo izdam revoluciju, zatim donesem pravila za progremer, koje kasnije maknem i dobim nagradu za hvale vrjedan potez.

Još više mrzim Apple.

Apple hate points 37.(prvih 10 otpada na cijenu, drugih 10 na iPhone, još 10 otpada na jobsa te općenito revolucije, 6 na iPod, i 1 na iStore.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 17:58 (EVO).
2 godine
EVO kaže...
Paolo2612 kaže...

To je isto što ja radim u Soldat-u. Postanem doktor, pa onda prebijem svog suigrača da ga mogu izlječit, i dobijem heal point.

Dakle prvo izdam revoluciju, zatim donesem pravila za progremer, koje kasnije maknem i dobim nagradu za hvale vrjedan potez.

Još više mrzim Apple.

Apple hate points 37.(prvih 10 otpada na cijenu, drugih 10 na iPhone, još 10 otpada na jobsa te općenito revolucije, 6 na iPod, i 1 na iStore.

Don't Hate The Player Hate The Game..Smijeh

4 godine
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Nemoj tako. Pa poznato je da stevo odavno ne radi zbog para vec iz cistog altruizma i dobrobiti covjecanstva ;)

:)
3 godine

Što više ljudi koji nevole apple to više prodanih primjeraka apple proizvoda..

4 godine
neaktivan

To govori o kupcima applea ;)

3 godine
neaktivan
logic kaže...

To govori o kupcima applea ;)

Reci! sta?

Volim Jabuke:)
4 godine
neaktivan

Zakljuci sam.

4 godine

Tocno tako pritisak je dosao, nije vazno od kuda, glavno je da su dopustili pravo tržišno natjecanje. Bez obzira na sve u USA sustav ipak radi za razliku od našeg u Hrvatskoj. Kod nas ima problema na stotine i što je još važnije ništa se ne rješava godinama a i koje desetljeće... Od T-comovg priskrbljivanja infranstrukture koju smo svi mi pojedinačno platili itd itd.. kao što rekoh tamo se stvari puno brže rješavaju, a kod nas čekaj još koje desetljeće da se nešto riješi.

21 mjesec

po ovim komentarima čini se da direktori HTC-a, Nokie i ostalih su siromasi i rade samo za dobrobit čovječanstva i lova nije bitna uopće...

dajte ljudi malo ozbiljnosti... iphone 4 idu ko vruće kifle jelda? Osmijeh

4 godine
neaktivan

Naravno da rade za pare. I trebaju da rade za pare. Moj komentar je bio cinican i upucen nekima koji su tvrdili u drugim temama da stevo odavno ne radi za pare. Mos mislit.

2 godine
Tonchek kaže...

po ovim komentarima čini se da direktori HTC-a, Nokie i ostalih su siromasi i rade samo za dobrobit čovječanstva i lova nije bitna uopće...

1. To nitko nije reko.

2. Apple sve što napravi je revolucija, oni su uvijek best, zato ih ljudi ne vole.

3. iPhone 4 se dobro prodaje u Americi, a tako će bit i kod nas. Što ćeš kupit??? Ma uzet ću iPhone to je najbolji mob na svijetu, a čovo nikada nije čuo za Android.

3 godine
protjeran
EVO kaže...
Tonchek kaže...

1. To nitko nije reko.

2. Apple sve što napravi je revolucija, oni su uvijek best, zato ih ljudi ne vole.

3. iPhone 4 se dobro prodaje u Americi, a tako će bit i kod nas. Što ćeš kupit??? Ma uzet ću iPhone to je najbolji mob na svijetu, a čovo nikada nije čuo za Android.

nadam se da si sarkastican....

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
2 godine
SmijehgrimyHR kaže...
EVO kaže...
Tonchek kaže...

1. To nitko nije reko.

nadam se da si sarkastican....

WAR!!!!

SmijehSmijehSmijeh

Istin bio sam sarkastičan, ali ipak Apple preuveličava mogućnosti svog hardwarea i gadget-a.

3 godine
neaktivan
logic kaže...

Zakljuci sam.

Dobar bravo!!!

Volim Jabuke:)
3 godine

Možemo mi govoriti koliko su apple kupci pametni/glupi no kao da je bitno ko je glup ko pametan.Bitno da se nešto prodaje.

2 godine
neaktivan
crowap kaže...

Možemo mi govoriti koliko su apple kupci pametni/glupi no kao da je bitno ko je glup ko pametan.Bitno da se nešto prodaje.

Zanci bitno je da je narod glup i da ga mozes cijediti koliko zelis..........................................

3 godine

Tako se radi i posluje, ostali mogu da kopiraju i tračaju po kafama :P

4 godine
EVO kaže...

Dobro je rekao Einstein o beskonačnosti...

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
20 mjeseci

Android??? Sta je to? Jel se to jede?

4 godine
neaktivan
@Naxeem
Sumnjam da te mnogo njih shvatilo ;)
4 godine
logic kaže...
@Naxeem
Sumnjam da te mnogo njih shvatilo ;)

O tome i govorim :D

4 godine
neaktivan

Posto te izreke nema u filmovima i video igrama a citanje je davno zabravljena vjestina ...

21 mjesec

jedine dvije beskonačne stvari su svemir i ljudska glupost? :)

4 godine
neaktivan

Drugi dio? ;)

2 godine
EVO kaže...
Tonchek kaže...

1. To nitko nije reko.

Ja sam čuo za Android, doma imam Optimus s njim, a imo sam i Desire, i još uvijek mislim da je iPhone bolji od oba. Svaki uređaj ima mana, ali iPhone ih ima najmanje. Baš me briga za otvorenost sustava kad kod nas ne mogu kupiti appove, a i da mogu, kupio bi isto što i na iPhoneu. I dok nešto nađem za Android već 5 puta jailbreakam iPhone i to napravim(a već ga 4 mjeseca nisam jailbreaka, jednostavno nema potrebe)

Apple rulz!!!
4 godine

Što god da netko kaže, mislim da je ovo dobro za developere i to je jedino što me zanima. Ne zanima me da li će Steve imati milijun više ili manje i ne mislim zbog toga nikoga mrziti. Apple stavi ograničenja, sve ga mrze (i ja sam bio ljut), Apple makne ograničenja, mrze ga i više... Ne kužim

There's no business like showbusiness
4 godine

"Mrze" ga jer pravi budale od cijele zajednice.

2 godine
southy kaže...

Što god da netko kaže, mislim da je ovo dobro za developere i to je jedino što me zanima. Ne zanima me da li će Steve imati milijun više ili manje i ne mislim zbog toga nikoga mrziti. Apple stavi ograničenja, sve ga mrze (i ja sam bio ljut), Apple makne ograničenja, mrze ga i više... Ne kužim

Mrze ga još više jer je najedom on posto dobrica...

naxeem kaže...

...a i ovo je dio istine...

2 godine
neaktivan
naxeem kaže...

Daj od koje zajednice pravi budale? One sto kupuje njegove proizvode? Ali oni ga jos uvijek obozavaju?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice