Ni ja ne mrzim Apple. Imam 3G i nebi mi MBP bio mrzak, ali isto tako, koga god znam i nije baš oduševljen Macom - dizajner je prodao Mac i vratio se na PC, poslovni čovjek je nezadovoljan, a fotograf je OK, ali on ni ne izlazi iz Lightrooma.
Znam neke ljude kojima se mac svidja ali ti ljudi ne razlikuju kompjuter od monitora. Npr. sestri mi se svidaju zbog dizajna i zato sto je njena neka prijateljica uvjerava da je to nesto najbolje i da na macu radi sve sto i na pcu savrseno preko emulatora (lol). A ja joj kazem da cu joj odmah za zamjenu za njen workstation hp laptop nabavit neki mac laptop po izboru pa je onda naglo odustala od te ideje :). Uglavnom macove vole ljudi kojima je svijet kompjutera jaako stran i nepoznat.
Eh ni ja ne mzim ni apple ni njihove proizvode ali zalim njihove korisnike bilo to zbog inferirornih i preplacenih proizvoda ili zbog opcenite neukosti. Nije iphone najgori mobitel ikada ali je daleko od najboljih a jedna nokia N97 je najvjerojatnije najgore sto je nokia ikada proizvela :)