Francuska slijedi Njemačku

poruka: 6
|
čitano: 854
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Francuska slijedi Njemačku".
3 godine

lol

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
3 godine
protjeran

Vidim da je doslo i na TV vijesti u dosta zemalja, obicno ovakvo nesto nikad ne dospije do tv dnevnika. Ovo bi moglo pogoditi IE, vrijeme je da sa se ljudi okrenu alternativama.

Zlo i Naopako
3 godine
RE: Francuska slijedi Njemačku

Internet Explorer je jako dobar! I iz tog razloga ja koristim Chrome!

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
3 godine

Mislim da je IE 8 stvarno dobar i da je i više nego dostojan stajati rame uz rame svim alternativama.

Stvar je u tome što ima više korisnika koji nemaju blage kojim browserom se uopće spajaju 

(ma ja ti sam kliknem na ono e i na internetu samSmijeh)

Jako je puno uredskih računala gdje radnici koriste samo uredske alate i povremeno odu na net.....

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
2 godine
RE: Francuska slijedi Njemačku
Ako privremeno odu na Chrome ili Mozillu, zasto bi se ikad vracali na IE?
2 godine

Ko zna sta surfat, gdje kliknut i sta trazi, svejedno je koji browser koristi. Svaki je dobar na svoj nacin.. i los takodjer. Neko voli addone, neko voli akceleratore, a neko ne voli nista od tog, neg onako, klasicno surfanje. Razlike u brzinama su u sekundama, tako da je to cisto preseravanje (da prostite), oko toga koji je browser brzi, sporiji, sigurniji.

U prevodu: Uber glupost od novosti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice