Preveliko brate..
Dvoumio sam se između S II i Desire-a Z, i na kraju uzeo Z, isključivo zbog dimenzija.
Preveliko brate..
Dvoumio sam se između S II i Desire-a Z, i na kraju uzeo Z, isključivo zbog dimenzija.
Kod koga ce biti kodnas prvi? Jako se nadam da kod svih jel ocu obnovit svoj T-mobile... a jako hocu Galaxy S2
Po meni jedan od boljih mobitela trenutno na tržištu.
Po meni jedan od boljih mobitela trenutno na tržištu.
Pa ako budu sve stvari po glasinama iPhone 5 je biti puno bolji po Grafi ali u procesoru ce biti tu negdje skoro isti. I po kameri izgleda skoro isti isto. Tako da dobar mobitel za uzet ove godine generalno.
KUPUJEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DI TO IMA KOD NAS??????????????????????????????
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA xD

Nema.
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-review-588p2.php
kupite sta god hocete. pozalit cete kad u prodaju izadje HTC Sensation 4g.
Mislim da ce Samsung Galaxy S II jako "pit" bateriju zbog procesora i RAM-a.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3922&idPhone2=3621
Skoro su isti, osim što samsung ima bolji bateriju i više rama i još pokoju bolju specifikaciju, a HTC bolju rezoluciju i veću masu. Samsung definitivno!
mobitel koji košta preskupo nema nikakvog smisla, bez obzira koliko dobar bio. Valjda računalo i mobitel ne mogu imati istu cijenu?! jedino u slučaju neke ultra pogodnosti preko pretplate bih tako nešto kupio...
mobitel koji košta preskupo nema nikakvog smisla, bez obzira koliko dobar bio. Valjda računalo i mobitel ne mogu imati istu cijenu?! jedino u slučaju neke ultra pogodnosti preko pretplate bih tako nešto kupio...
Na takav način se samo i kupuju ovakvi mobiteli ;).
Ne znam šta ti to očekuješ od HTC-a, al S II je trenutno broj jedan na tržištu.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3922
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
Vrlo su dobri i Samsung i HTC...lijepo je vidjeti da konkurencija radi svoje pa više nema šrotova za kupiti. Prava Win - Win situacija.
I jos nesto - Sto vi mislite da oni nisu testirali mobitel i trajanje baterije? Vjerujte mi i to extremno kako 1% korisnika koristiti mobitel. Baterija ce trajati, ne brinite.
Preveliko brate..
Imaš malu ruku 
Ustvari, nemam, ali nije stvar u tome...jednostavno, kad je preveliko, preveliko je. Jedva u džep stane.
Mislim, naravno, meni je preveliko...opet, stvar je osobne preferencije..;)
http://blog.gsmarena.com/htc-sensation-vs-samsung-galaxy-s-ii-comparison-table/
HTC-ovi mobiteli su mi super, ali prema ovome i prvim review-ovima, ovaj put za mene Galaxy S2. :)
Ustvari, nemam, ali nije stvar u tome...jednostavno, kad je preveliko, preveliko je. Jedva u džep stane.
Meni bi isto bilo veliko, ovo je skoro na granici tableta i mobitela, premda je uređaj vrhunski.
Meni bi isto bilo veliko, ovo je skoro na granici tableta i mobitela, premda je uređaj vrhunski.
Da, tu se nema što reći...i bio sam se stvarno zapalio za njega, dok nisam uživo vidio 4.3"...odustao sam..:P
Meni je 4' taman, ovo mi je malo preveliko. Ali isto bi ga rado uzeo da mogu 
Nema.
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-review-588p2.php
Fenomenalan mobitel! I ekran mu je u skladu s cijenom. Cijena ce mu biti paprena.
P.S. Zbog ovakvog odgovora kakvog si ti napisao, nedavno su me izbacili s ovog foruma na par dana.
Tko ima para, taj kupuje ono sto se nudi sad, a ne negdje u budućnosti (u prvom redu mislim na iPhone 5, za kojega se niti ne zna kako ce izgledati, a kamoli kada ce se pojaviti na trzistu).
Tko ima para, taj kupuje ono sto se nudi sad, a ne negdje u budućnosti (u prvom redu mislim na iPhone 5, za kojega se niti ne zna kako ce izgledati, a kamoli kada ce se pojaviti na trzistu).
Samsung izdaje brže novije mobitele, tako da i ako se nastavi ovako kao što je bilo do sada, taman kad izađe iPhone 5 možemo očekivati Galaxy III ili nešto tako.
A i ne samo Samsung, ostali proizvođači također. Apple je ipak sporiji, dok Samsung ima Galaxy II, oni izdavaju bijeli Iphone 4 xD
da, gle slucajnosti kad je izasao bijeli iphone... 
inace dobar mob, naravno ako poprate snagu igricama (jer nema svrhe inace)
netko ce rec, mogla je bit veca rezolucija ekrana, ali svi znamo da je sasvim dovoljna
bitnija je kvaliteta ekrana (dhd)
netko ce rec, mogla je bit veca rezolucija ekrana, ali svi znamo da je sasvim dovoljna
Maigrice ce vrtjeti samo tako, evo ja iman samsung galaxy s i svaka igra vrti predobro po benchmarku mi je mob medju prvima :) nemam zamjerki
Maigrice ce vrtjeti samo tako, evo ja iman samsung galaxy s i svaka igra vrti predobro po benchmarku mi je mob medju prvima :) nemam zamjerki
ne kazem ja da nece, nego da nece iskoristit visak snage naspram prvom sgs-u
osim igrica, ne vidim svrhu tolikoj snazi u mobitelu
Sad se ja pitam kako bi mogao izgledati S III???
Kamera 12 MP??
Isti (ili veći) ekran sa jačom rezolucijom??
Dvojezgreni procesor na jačem radnom taktu??
Prednja kamera od 5 MP??
Po meni su ovo karakteristike S III, karakteristike koje nam ne trebaju i koje neće biti potrebne, prosječnom ni naprednijem korisniku još neko vrijeme.
I zato tvrdim da je S II sve što mi treba i više od toga. Kod S I mi je nedostajao FLASH na kameri i ništa više. Sada je to sređeno, kamera unaprijeđena, ubrzan procesor...
Što mi više treba????
Znam, 6000-6500 kuna za sam mobitel, 2500-3000 za mobitel sa srednjom tarifom... Hmmmm, puno al želja je jača!
da, apple je doista spor. Trebalo im je godinu dana da u prodaju puste isti mobitel, ali sa drugom bojom. Pih...
Ja sam fan HTC-a, ali i Samsung je u rangu s njim. Prvi Galaxy S mi se nije svidio zbog njegovog OS-a koji je imao nekoliko bugova.