Optimist (Android/Samsung fanboy) bi rekao: Ne prevelik za smartphone i ne premal za tablet - idealan omjer.
Pesimist (Apple fanboy) bi rekao: Prevelik za smartphone, a premal za tablet - potpuni promašaj.
Optimist (Android/Samsung fanboy) bi rekao: Ne prevelik za smartphone i ne premal za tablet - idealan omjer.
Pesimist (Apple fanboy) bi rekao: Prevelik za smartphone, a premal za tablet - potpuni promašaj.
*Realist (Apple fanboy) bi rekao: Prevelik za smartphone, a premal za tablet - potpuni promašaj.
*ispravljeno
Ma ovo je pre*eravanje...samo cekam kad za godinu dana pocnu furati 22 incne smartphone...do 4 inca je ok, sve preko je previse...
Nikako ne kužim te pridjeve "divovski" i tako... mobitel k'o mobitel, stane u futrolu normalne veličine, normalno se drži u ruci, ima sve normalne funkcije, dovoljno je mali da surfanje na njemu nije skroz praktično... Ima vijest od prije par dana (nije prenesena ovdje, koliko sam vidio), da par firmi namjerava napraviti 200" ekran - koji je onda pridjev prikladan za njega? 
Realist (Android/Samsung fanboy) bi rekao: Ne prevelik za smartphone i ne premal za tablet - idealan omjer.
*ispravljeno
Iako sam na tvojoj strani i ja to tako gledam, isto tako možeš staviti i drugu zamjenu. Ja i ti se nećemo složit, a netko drugi hoće. Stvar je samo s koje strane gledaš.
Realno ću zaključit tek kad ga vidim u ruci 
*Realist (Apple fanboy) bi rekao: Prevelik za smartphone, a premal za tablet - potpuni promašaj.
*ispravljeno
a da ga je navravio Apple bilo bi obrnuto ...
Upravo tako nekako ;)
Ukusi su kao i ona stvar koju svi imamo. Pretpostavljam da ce zajednica za koju je napravljen ovaj model biti i vise nego zadovoljna. Nije smartphone zamisljen za pokazivanje po tramvaju, ili po bircevima. Dapace - zamisljen je za rad. Druga stvar sto korisnici siluju takve iste uredjaje. Zato ja dajem prednost android telefonima nad Appleom....
Jedva čekam da ga uzmem jer sam pristaša da je 5" idealno za surfanje i mobitel....Samsung će iduću godinu sve razvaliti....Stevo je kihnuo a u Samsungu Kim-ova ima tisuće....Najveću grešku su napravili u jabuci što su odjebali Samsung a priklonili se japancima koji su na koljenima....
*ispravljeno
Možda i jesi realist ali nisi svjestan da tvoju realnost kroji Apple. Ja ću zaključiti jesu li dimenzije optimalne tek nakon što ga temeljito isprobam.
Uostalom nemaju svi dječije ruke.
Nisam baš siguran kakve sad veze Apple pak ima s ovim?
Što imaš isprobavati? Pogledaj dimenzije. Upravo sam si izmjerio džep od traperica - ne stane.
Dječje ruke? Misliš da možeš koristiti ovaj što-god-da-to-je jednom rukom? Možda, ako imaš palac od 12 cm..o.O
Boze mili, jel citate vi naslov ili ime uredjaja? Pa zove se note, uz mob/tab se dobiva stilus olovka, i sad se pr*ite tu i usporedjujete s iPhonom!?! pa di je tu kakva ozbiljnost?! ovo je uredjaj za raditi, a ne za sminkat se, i nije za pacurliju, fala bogu!radni ljudi nose sako, pa stane u djep, BTW.
jel bude za njega ics?
Za ovo moraš neku pederušu furati. Kao i za tablet. Nou tenk ju samsung.
Za ovo moraš neku pederušu furati. Kao i za tablet. Nou tenk ju samsung.
Baš tako, koja grdosija od uređaja.
Osim što je predimenzioniran uređaj da bi normalno stao u bilo koji džep (ako vec moram nosit neku pederušu ili torbu radije cu onda imat pošten tablet s 10")
i cijena mu je paprena. Ako je u Njemackoj 4200kn (=560€), kod nas bi mogao biti najmanje 5000+kn.
Sad koliko je nekome to isplativo..
za 10" trebas torbu, boze mili...mislim da niste shvatili poantu ovog uredjaja, al dobro. aJfon bog, Ejpl religija! FTW!!!!
za 10" trebas torbu, boze mili...mislim da niste shvatili poantu ovog uredjaja, al dobro. aJfon bog, Ejpl religija! FTW!!!!
Shvatili smo da trebamo nositi pederuše ako kupimo. To je dovoljno.
Shvatili smo da trebamo nositi pederuše ako kupimo. To je dovoljno.
ili da odrastete i iskočite iz traperica..u džep odijela glatko stane.Gdje piše da se mora baratati jednom rukom?_Uređaj je Note,a ne mobitel iti tablet.Nekad je Palm proizvodio organizere tih dimenzija.
ili da odrastete i iskočite iz traperica..u džep odijela glatko stane.Gdje piše da se mora baratati jednom rukom?_Uređaj je Note,a ne mobitel iti tablet.Nekad je Palm proizvodio organizere tih dimenzija.
Prvo LOL.
Drugo, a ti ga već imaš i nosiš odjelo pa znaš da glatko stane te je sasvim ugodno ga nosit sa sobom.
Treće, trebaš nosit pederušu za njega. eod.
Nismo svi djeca...eto to. ovo je za ljude u pokretu, koji trebaju odredjene funkcionalnosti ureda sa sobom van. i to bi trebao biti EOD.
Ajme što se sad prepirete oko ovog. Uređaj je napravljen za određenu publiku, i za tu publiku nitko ne može reći da je loš uređaj. Netko ima male ruke, netko velike. Svejedno, nitko ne može tvrditi da je uređaj bezveze. Onaj tko ga ne želi neka ga ni ne kupi. Sigurno je bolje da taj uređaj postoji nego da ne postoji. TOČKA
Meni idealan, mob mi mali, tablet veliki, ovo bas izmedju.
Jos imam veliku glavu tako da nece izgledati cudno kad budem pricao :)
Kome ne paše neka kupi iphončić od 3 i kusur inča. Pa kad stavim dva palca na njega prekrijem 70% ekrana.
Prvo LOL.
Drugo, a ti ga već imaš i nosiš odjelo pa znaš da glatko stane te je sasvim ugodno ga nosit sa sobom.
Treće, trebaš nosit pederušu za njega. eod.
E jesi površan..nemam naravno,ali sam imao uređaje tih dimenzija otprilike,kako spomenuh Palm Pilot,tako da da,znam,i odijelo nisu odrpane traperice ,nego nešto u čemu niti ne osjećaš poveći mob,jer je sako(primjer) bliže jakni,nego trapericama,i vjerovao ili ne postoji razlika..
pederušu ostavljam onima poput tebe,koji znaju za traperice kao jedinu opciju..
Trenutno sam user HTC DHD-a, i za sada sam vrlo zadovoljan, kako hardware-om, software-om, tako i dimenzijama i masom
!
Ali, svaki dan kako sam sve više sa njim friendly, primjećujem da u mojim rukama XXL veličine on je još uvijek, odnosno postaje lagano, premalen, vjerojatno ipak moj, subjektivan dojam, ali uz razdaljinu od vrha mog palca do malog prsta koja je oko 23 centimetara, skorom dvije pune dužine DHD-a, on je skorom malenički.
Kada dođe u RH, i kada ga vidim svojim očima i opipam "ručicama" svojim, tek tada ću reći TU ili TD, a do tada, ovo je interesantna stvar, gadget koji jednostavno treba imati, što znči da uoće ne bih zamjerio kada bi se napravio iz serije I5 phone, jedan u XXL large veličini, sa 5.0 displayem i rezolucijom 1920x1080p, hehehehehe
, što bi to bilo intersantno za vidjeti i imati!
Još da podržava 2-3 SIM kartice...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Gubit vid i vrijeme.