hmhm na kojeg li mi ovo miša jako liči :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni dobro izgleda, fine specke, cijena bi jedino mogla biti toliko eura kod nas, što će ga učiniti preskupim.
hmhm na kojeg li mi ovo miša jako liči :)
Meni na nijednog oism malo na G9.
Osvjetljenje se može mijenjati između 16 milijuna boja kažete. Da mi je znati kakav to korisnki mora biti i kakov oko treba imat da to sve može raspoznat. Ak neko bude koristio 100 boja puno sam reko.
Al na ovo osvjetljenje oni baš baš geekovi svršavaju 
Ime == DeathAdder
Izgled == RAT7 + Logitech G9x
baš si neki Genius
hmmm 80 dolara genius znaci 80e po pretvorbi sa americke cijene
a to je debelo u zoni renomiranih proizvodjaca koji ne nose breme proslosti scrolova i tipki koji ne rade nakon par mjeseci
Jako preskupo da ima neznam kakve spec. ko bi dao pare tolike za geniusa
@ bold
evo ti mentalitet tog usađenog balkana..jadno prijatelji jadno..
Meh ja sam se nameracio na R.A.T. 5 cini mi se ok misonja a vise nije toliko skup :D
@ bold
evo ti mentalitet tog usađenog balkana..jadno prijatelji jadno..
Imao sam par geniusa, ne konkretno ovoga, i vise ga nebi koristio ni da meni neko plati a ne da je placam. Mozda ovaj bude izuzetak ali tesko brate
zasto ment. balkana? Zato sto nebi dao 80 eura za smece koje svijetli u milion boja, ma ni u ludilu brate. A ti europskog mentaliteta slobodno, mozda im ovaj put uspije da naprave misa da donekle valja, a jos i svijetli, lol
Što je miš jednostavniji to bolje.
Razer Abysuss, Microsoft IntelliExplorer 3.0, Logitech m sereis design mx518 pa i nastavak g500 itd.
Zašto kupovat genius miš koji ima nepotrebne stvari tipa 500makro tipki i milijon boja kada za iste pare se može nabaviti bilo koji od navedenih miševa (ne kažem da jedini valjaju) a koriste ih progameri recimo.
Ne vidim neki razlog osim da imaš svemirca na stolu u boji sa dokazom geekosti.
Trenutno definitivno NE
p.s. jedino da se po recenzijama ispostavi da ima flawless senzor u kategoriji IE. 3.0 ili neki od miševa iz serija logitech/razer.
(kome nije jasno o čemu pričam, neka pročita ovdje: http://www.esreality.com/?a=post&id=2024663 )
da je g9 kojim slučajem appleov miš sad bi pala tužba 100%.