Volio bi samo vidjeti toga ko koristi google +
:)
Ja koristim!
I ja koristim. Šta sad, u šoku si?
Dosadni ste više s tim: tko to još koristi. I za mene su pinterest, instagram, so.cl itd. gluposti pa neću na svaku temu komentirat kakva je to glupost i zar to još nije propalo
Ja koristim. I zaparvo je odličan ako staviš u krugove ljude koji postaju nešto smisleno.
meni je google+ odlican, integracija sa svim mogucim njihovim servisima je super, ali najbolje od svega je sto ne moram citati svakakve glupe statuse, sta je svaki balavac rekao, gledati glupe slike pijancenja i slicno. pratim ono sto volim, ljude koji me zanimaju i vijesti koje su zanimljive. i nema reklama koje preklinju da ih kliknem
Google se stvarno trudi s oživljavanjem tog Google+-a
Još prije išao sam otvoriti Google+ profil. Odustao sam jer je bezuvjetno traženo da koristim Picasu za albume slika. S kojim pravom mi nameću svoj softver??? Picasa me uopće ne zanima, i zaista ih ne kužim kako mogu nametati svoj softver korisnicima, pogotovo ako ih žele privući i biti konkurencija facebooku. By By Google +.
Pa dobro sto bi koristio google plus kada niko od mojih poznanika niti zna nit je ikad culo za g+, necu sam sa sobom pricati.