Google+ na Flipboardu!

poruka: 9
|
čitano: 787
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Google+ na Flipboardu!".
20 mjeseci
Google+ na Flipboardu!

Volio bi samo vidjeti toga ko koristi google +

:)

Darko
5 godina
Re: Google+ na Flipboardu!

Ja koristim!

3 godine
DarkoKwon kaže...

Volio bi samo vidjeti toga ko koristi google +

:)

I ja koristim. Šta sad, u šoku si? 

Dosadni ste više s tim: tko to još koristi. I za mene su pinterest, instagram, so.cl itd. gluposti pa neću na svaku temu komentirat kakva je to glupost i zar to još nije propalo

3 godine

Ja koristim. I zaparvo je odličan ako staviš u krugove ljude koji postaju nešto smisleno. 

5 godina
Google+ na Flipboardu!

meni je google+ odlican, integracija sa svim mogucim njihovim servisima je super, ali najbolje od svega je sto ne moram citati svakakve glupe statuse, sta je svaki balavac rekao, gledati glupe slike pijancenja i slicno. pratim ono sto volim, ljude koji me zanimaju i vijesti koje su zanimljive. i nema reklama koje preklinju da ih kliknem

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 21:00 (Dementor).
4 godine
Google+ na Flipboardu!

Google se stvarno trudi s oživljavanjem tog Google+-a

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
5 godina
Nevjerojatno, ali zar Face feed nije preslika tvojih prijatelja?
5 godina
neaktivan
Google+ na Flipboardu!

Još prije išao sam otvoriti Google+ profil. Odustao sam jer je bezuvjetno traženo da koristim Picasu za albume slika. S kojim pravom mi nameću svoj softver??? Picasa me uopće ne zanima, i zaista ih ne kužim kako mogu nametati svoj softver korisnicima, pogotovo ako ih žele privući i biti konkurencija facebooku. By By Google +.

20 mjeseci
Google+ na Flipboardu!

Pa dobro sto bi koristio google plus kada niko od mojih poznanika niti zna nit je ikad culo za g+, necu sam sa sobom pricati.

Darko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice