Google Glass – ne baš kao na videu

poruka: 13
|
čitano: 986
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Google Glass – ne baš kao na videu".
5 godina

ja bih htio naočale koje će biti kao one leće iz misije nemoguće: ghost protocol. primjerice: da raspoznaje memorirana lica i napiše mi tko se kako zove. To bi bilo korisno.

Ili kada vozim automobil. Da imam km/h i u kojoj sam brzini kao hud na vidnom polju.

magistar prava
2 godine
neaktivan

Ja bih htio naočale iz igre Deus EX: Human revolution.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
5 godina
neaktivan

Ja bi obične naočale za sunce.

Iz prošlosti, za budućnost, zbog snova iz mladosti
5 godina

Ja bih htio naočale da mogu zenskama ispod odjece gledat.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

26 1 hvala 0
5 godina
Re: Google Glass – ne baš kao na videu
Ako trebaš HUD da znaš u kojoj si brzini radije idi autobusom. A za brzinu vožnje imaš program Speedview kojim mob pretvaraš u HUD.
5 godina
Korny1603987 kaže...

ja bih htio naočale koje će biti kao one leće iz misije nemoguće: ghost protocol. primjerice: da raspoznaje memorirana lica i napiše mi tko se kako zove. To bi bilo korisno.

Ili kada vozim automobil. Da imam km/h i u kojoj sam brzini kao hud na vidnom polju.

Kaj bez tih naočala ne znaš u kojoj si brzini niti kojom brzinom voziš?  Mislim, kako uopće voziš bez tih osnovnih stvari koje život znače?

2 godine
neaktivan

Da, bilo bi ipak malo pretjerano da to sve moze.

Vec sam se pitao kak to sve ide bez ruku!! {#}

12 mjeseci
neaktivan
Korny1603987 kaže...

brzina i okretaju, a u kojoj sam brzini na mjenjacu,,, hmmmm, pa to znas cim taknes sam mjenjac..... osjetis i brzinu i okretaje, al mjenjac znas tocno na dodir :P

a usput, nema mjenjaca za par godina vise :))))

4 godine

Drago, care!

Manipulacija  mi je bas uveselila dan.

{#}

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 18:59 (syncmaster245b).
2 godine

Ja bi želio naočale baš ovakve od Googla, ali da samo prikazuju oglase, po čitav dan i kroz cijelu površinu leća.

E onda bi ja bio sretan!

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
3 godine
Ja uopce ns bih htio nosit naocale, bar ne jos i neke takve sl. ,)
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
4 godine
1domagoj1 kaže...

Ja bih htio naočale da mogu zenskama ispod odjece gledat.

baš nezz kako bi se onda nuspojava rješia...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
5 godina

Iskreno ljudi... nisam na Ti sa vožnjom. :-)

Položio prije godinu dana i od tada jednom vozio obiteljski automobil. Tek mi je 25. Naučiti ću. :-D

Ovo što sam spomenuo za HUD. Bilo bi lijepo da je kao u racing igrama. Da imam sve podatke na očima. Znate ono kada je mala nizbrdica pa auto dobije na speedu, a da zapričani vozač ni ne shvati.

magistar prava
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice