ja sam ovo davno vidio :D
Ali u Operi radi već sada, samo ne radi kada server zna da si pristupio Operom, kada misli da pristupaš iz FireFoxa sve radi bez problema...
Kao što rekoh, možda još testiraju pa ne žele uključiti mogućnost koja još nije istestirana. Za ostale preglednike su možda već istestirali. To je moja pretpostavka.
neka rađe vrate rezultate pretraživanja kog upisa pojma..mediokriteti
Meni radi bez problema u FF-u i Chrome-u (koje jedino i najviše koristim ionako).
Sviđa mi se takvo pretraživanje i zaista imam osjećaj da brže dođem do pojmova koje tražim.
Vrlo intuitivno i user-friendly - go Google! 
Meni radi bez problema u FF-u i Chrome-u (koje jedino i najviše koristim ionako).
Sviđa mi se takvo pretraživanje i zaista imam osjećaj da brže dođem do pojmova koje tražim.
Vrlo intuitivno i user-friendly - go Google! 
*ebate stvarno mi dobro ide predvidjanje ljudskih reakcija :D
Super korisna stvar,sviđa mi se...Netreba se čuditi,ni google val neradi na operi kako treba...Sramotno od googlea,,,
Super korisna stvar,sviđa mi se...Netreba se čuditi,ni google val neradi na operi kako treba...Sramotno od googlea,,,
To je namjerno jer HTML 5 u operi i u chromeu je gotovo isto izveden...
super opcija. ponekad mi se desi da trebam nešto pogledati pa pretražujem nešto 500 puta. Sad je puno brže.
Sry na offtopicu ali nemogu to isprobati zato jer kada otvorim google.com automatski me prebaci na google.hr (koristim chrome)
Samo da kažem laganu obavijest da je proradilo i na .hr domeni
Da bome je i ide mi na živce, odmah sam isključio taj "google instant".