obvezno otvaranje profila uz gmail?nije baš skroz točno.,jer može se napraviti i gmail bez google + profila
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
šta je to google+
šta je to google+
to ti je kvalitetnija alternativa facebooku. a facebook ti je društvena mreža gdje se kao povezuješ s prijateljima, a zapravo imaš gomilu ljudi koje ne poznaš i čije idiotizme svaki dan čitaš i gledaš. googlaj to. a google ti je tražilica preko koje možeš pretraživati cijeeeeli internet....
šta je to google+
to ti je kao facebook. novo je, pa se posh ekipa prebacila na njega u nadi da će se i ostali njihovi facebook frendovi imati volje prebacivati na novu mrežu i pljuvati po onima koji su prelijeni za takve gluposti.
Pa i do sada su maloljetnici mogli pristupiti socijalnim mrežama uz lažne podatke. Ovako je puno bolje, a ne da se dopisujete sa curkom od 20 godina a ona u stvarnosti ima 15.
Bio sam maloljetan prije i imao g+... Upisao da sam rođen '90!!! lol
BTW Nemam facebook profil, Google + je mnogo bolji, kvalitetniji i korisniji. Da ne velim lakši za koristiti. I nije od onog glupana Zuckerberga
al nemreš bit u svemu prvi
Prije bi bio Google- nego Google+
Bilo bi zanimljivo imati podatke o broju korisnika najpopularnijih socijalnih mreža pred 6 mjeseci i danas.Mislim da google+ ipak ima veliki rast.
BTW Nemam facebook profil, Google + je mnogo bolji, kvalitetniji i korisniji. Da ne velim lakši za koristiti. I nije od onog glupana Zuckerberga
Nickname ti se ne pase s IQ-om. Nikako.
Nemas Facebook profil ali znas da je G+ bolji, kvalitetniji i korisniji (korisniji?! fo REAL?!?!?) 
Zuckerberg ti je glupan? 
Google+ i Facebook imaju skroz različitu namjenu.
Iako se oba predstavljaju ko društvene mreže, Google+ je dosta ozbiljniji. Za sada barem tamo nema loodacha i loodana, još nigdje nisam vidio da netko pishe kao dijete od tri godine.
Također, puno je lakše odvojiti posao od privatnog života, i krugovi su za to sjajna stvar. What would you like to play je odlična funkcija, dizajn je isto jako zgodan. Na Facebooku za sada ostajem radi Facebook Ads-a, radi ničeg drugog.
Iako se oba predstavljaju ko društvene mreže, Google+ je dosta ozbiljniji. Za sada barem tamo nema loodacha i loodana, još nigdje nisam vidio da netko pishe kao dijete od tri godine.
Također, puno je lakše odvojiti posao od privatnog života, i krugovi su za to sjajna stvar. What would you like to play je odlična funkcija, dizajn je isto jako zgodan. Na Facebooku za sada ostajem radi Facebook Ads-a, radi ničeg drugog.
Iskreno se nadam da će google+ postati popularniji i da njegova popularnost ovo neće promjeniti.
Dajte mi objasnite taj problem loodacha i loodana. Ako vidite njihove djetinjarije, onda su to vasi frendovi Ako vam toliko smetaju njihova piskaranja, zasto ih imate medju frendovima? Ako su fejsbuk frendovi samo "navodni" frendovi, sto vas prijeci da ih izbrisete? Ako ih imate na fejsu premda vam idu na zivce, onda su vam ocito bitni. To vjerojatno znaci da ce te ih imati i na g+ kad otvore account pa vam se pridruze. Prestanite se vec jednom vjeravati kako je g+ tako strasno ozbiljan i cool jer jednom kad ga nakrce vasi fejsbuk frendovi onda cete vidjeti sto on zaista je. Socijalna mreza ispunjena vasim frendovima. Glupim, djetinjastim, bedastim frendovima. Ja se sa takvim ne druzim, a ako ih vec i imam na fejsu, potpuno sam iskljucio njihov newsfeed i problema nema.
Dajte mi objasnite taj problem loodacha i loodana. Ako vidite njihove djetinjarije, onda su to vasi frendovi Ako vam toliko smetaju njihova piskaranja, zasto ih imate medju frendovima? Ako su fejsbuk frendovi samo "navodni" frendovi, sto vas prijeci da ih izbrisete? Ako ih imate na fejsu premda vam idu na zivce, onda su vam ocito bitni. To vjerojatno znaci da ce te ih imati i na g+ kad otvore account pa vam se pridruze. Prestanite se vec jednom vjeravati kako je g+ tako strasno ozbiljan i cool jer jednom kad ga nakrce vasi fejsbuk frendovi onda cete vidjeti sto on zaista je. Socijalna mreza ispunjena vasim frendovima. Glupim, djetinjastim, bedastim frendovima. Ja se sa takvim ne druzim, a ako ih vec i imam na fejsu, potpuno sam iskljucio njihov newsfeed i problema nema.
Nemam nikoga za prijatelja na Facebooku, koristim ga samo za posao. Ali kao da mi primjeri ne iskaču svaki dan. Dovoljno je samo pogledati u temu smiješne slike.
Ne umišljam si ja ništa, nitko nije rekao da je cool samo zato jer ima profil na Google+. Ali za sada Google + uglavnom odlikuje kvaliteta i čistoća od Kako sam se napio i Jesam drolja slika. Vidjet ćemo dalje.
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Da mi svi prijatelji koriste G+ koristio bi i ja , ali facebook mi je trenutno što se tiče toga bitniji .. Zapravo je to sve isti vrag ali eto .. Zarađuju na budalama .
Nemam facebook profil, Google + je mnogo bolji, kvalitetniji i korisniji.
Ti, dakle, koji nemaš FB profil procjenjuješ da je G+ "mnogo bolji, kvalitetniji i korisniji". Ovi komparativi sugeriraju, jelte, da si ove dvije mreže usporedio pa jednu ocijenio boljom od druge...
Imam FB a imao sam i G+. Odustao sam od njega jer mi je bio nepraktičan što se nekih sitnica tiče, ideja "krugova" od samog početka nije legla, a i nije baš da mi je mnogo prijatelja tamo. Naprosto mi je bio beskoristan. Normalno se može maknuti i ostaviti samo gmail account, isto kao što se može napraviti gmail bez da se ujedno napravi i G+.
Nickname ti se ne pase s IQ-om. Nikako.
Nemas Facebook profil ali znas da je G+ bolji, kvalitetniji i korisniji (korisniji?! fo REAL?!?!?) 
Zuckerberg ti je glupan? 
Pročitaj EXE-ov komentar. I znam jer sam vidio prijatelje kako ga koriste danonoćno i znam većinu stvari o njemu. I da, G+ je pun odličnih fotografa i profesionalaca iz svih drugih polja od kojih se svaki dan okoristim, a i izrazim svoje mišljenje.
Da, ne znam kako može biti pametan ili priseban da odlazi na neku farmu poubijat životinje i stavit ih na stol te to zvat ekološkom osviješćenošću.