Google odlazi iz Kine

poruka: 45
|
čitano: 2.297
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Google odlazi iz Kine".
3 godine
Google odlazi iz Kine

Koliko se već priča o tomu, prije će Godot doći u Kinu nego Google ode.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
2 godine
RE: Google odlazi iz Kine

molit će oni kineze da se vrate i to jako brzo

isti dan otkaz i žuti
3 godine
Google odlazi iz Kine

Sta se bahate ovi iz googlea, neka odu i gotovo, sta sad rade p1zdarije.

Set condition one throughout the forum
2 godine

to si i ja govorim neka odu ,što glume nešto nezamjenjivo,kao da nema drugih tražilica,ovaj google je stvarno postao ODVRATAN,čak mi je ms draži

isti dan otkaz i žuti
4 godine
Bubi kaže...

Sta se bahate ovi iz googlea, neka odu i gotovo, sta sad rade p1zdarije.

bezveze. to što cnet, bug ili neki drugi medij svaki drugi dan pišu o ovoj temi ne znači da se google bahati ili radi "p1zdarije". ljudi su pregovarali, vjerovatno nisu postigli uvjete koje su htjeli i vjerovatno će to objaviti službeno uskoro.  

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
4 godine
Google odlazi iz Kine

kome vise vjerovat.... amerima ili kinezima... ma bolji su kinezi :)

ćufta
4 godine
Google odlazi iz Kine

Pa nije mala stvar povuci se s tolikog trzista! Ogromna lova je u pitanju, svaka im cast na tome.Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
4 godine
Google odlazi iz Kine

sta koji ku rac serete protiv googla kad pojma o pojmu nemate

svaki jeb eni dan neko nest sere na ovom forumu. VELIKI STRUCNJACI SA BALKANA

evo vidite dokaz da googlu nije samo do para stalo kad nisu htjeli cenzurirati stranice koje se ticu ljudskih prava

mogli su reci ko je be ove jadne kineze i njihova ljudska prava pare su pare ali nisu.

ocito da nisu tolika govna koliko ih ljudi zamisljaju

ma da nema googla nebi imali pola ovoga sto imamo sad i zato ne s erite kad neznate

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
2 godine

ha ha google to radi zbog opće ljudskih vrednota,od američke kompanije očekivati ljudskost,puno su mi draži kinezi bar ne glume da su drukčiuji

isti dan otkaz i žuti
4 godine
crozoki kaže...

U ovom se potpuno slažem.

Prvo Google nevalja zato što ih "špijunira" kad koriste njegove proizvode (i to prisilno! :), a sad kad se zalaže za slobodu i ljudska prava i pritom izgubi milijarde, opet nevalja!

Glavno da se s*re po velikim tvrtkama i Americi, jer nedo bog da oni neš dobro naprave...

Ali hebiga, "običnim ljudima" (mrzim taj izraz) je izgleda jako važno da oni misle da mogu sve bolje i samo pljuju po svima koji imaju para i nešto su napravili od sebe.

Skinite te krivo uporabljene Guy Fawks maske s vaše glave, i počnite razmišljati s njom.

We're all mad here.
3 godine
niki kaže...
crozoki kaže...

U ovom se potpuno slažem.

Prvo Google nevalja zato što ih "špijunira" kad koriste njegove proizvode (i to prisilno! :), a sad kad se zalaže za slobodu i ljudska prava i pritom izgubi milijarde, opet nevalja!

Glavno da se s*re po velikim tvrtkama i Americi, jer nedo bog da oni neš dobro naprave...

Ali hebiga, "običnim ljudima" (mrzim taj izraz) je izgleda jako važno da oni misle da mogu sve bolje i samo pljuju po svima koji imaju para i nešto su napravili od sebe.

Skinite te krivo uporabljene Guy Fawks maske s vaše glave, i počnite razmišljati s njom.

Kad dolazis na strano trziste onda igras po pravilima tj. po zakonima tog trzista. Ako si dosao u komunisticku zemlju gdje je takav zakon, onda se nema kaj google petljat u to. Znao je to od pocetka.

4 godine
Google odlazi iz Kine

Mnogo detskih komentara da Google mora postovati zakone te zemlje da je on monopol, itd.

Tipicno balkanski, narocito kod nas u MKD, a verojatno i na celom balkanu.

Web, Mail i ostale usluge su toliko popularni zato sto je razmena informacija slobodna, a ne cenzurirana.

Bravo za Google, to pokazuje da su oni seriozna firma, da se nesto moze kupiti novcem, ali ne sve.

Mali eksperiment: na google.cn ovaj search vraca 0 rezultata: tiananmen site:wikipedia.org 

Probajte isti search na google.com domeni.

3 godine

Ne zavaravajte se, Google ne odlazi dobrovoljno niti se nadao ovakvom raspletu. Ova prica je sve samo ne gotova.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
2 godine

budemo mi jako brzo čitali kako je google napravio grešku i da se vrača na kinesko tržište,ako uopče ode,u što sumljam,briga njih za ljudska prava njih zanima samo lova,a kineska cenzura se vjerovatno kosi s njihovim poslovnim planovima,kada su stupali na kinesko tržište znali su kakve zakone moraju poštivati,zar će jedna kina koja ima miljardu i tristo miljuna ljudi dopustiti da im pravila igre diktira korporacija koja je tek izašla iz pelena,ako od jake kine traže da se igra po njihovim pravilima što li bi tek tražili od naše beznačajne hrvatske,kina i treba da stoji iza svojih načela te su američke kompanije sebi previše dopustile

isti dan otkaz i žuti
4 godine
Google odlazi iz Kine

i neka ode iz takve sredine koja zahtijeva specifične algoritme pretraživanja

ma što takve vlasti umišljaju, da su vlasnici ljudi, pa će im diktirati što će misliti i koje informacije dobiti

e, pa neće, mogu jedno vrijeme, ali ne mogu zauvijek

bravo Google

i vi svi što ovdje vičete na Google, po čem vam je to kineska cenzura simpa,

some people say :

"lako je tuđim k.... mlatiti gloginje" -

kao čovjek sam rođen slobodan i nisam dužan živjeti u strahu od toga što ću reći i misliti ili raditi ako ne ugrožavam drugog

svaka vlast poput ove kineske koja čovjeku hoće uzeti ovo temeljno pravo je nezakonita i diktatorska i prije ili kasnije će pasti

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 19:08 (Floki).
4 godine
Floki kaže...

i neka ode iz takve sredine koja zahtijeva specifične algoritme pretraživanja

ma što takve vlasti umišljaju, da su vlasnici ljudi, pa će im diktirati što će misliti i koje informacije dobiti

e, pa neće, mogu jedno vrijeme, ali ne mogu zauvijek

bravo Google

i vi svi što ovdje vičete na Google, po čem vam je to kineska cenzura simpa,

some people say :

"lako je tuđim k.... mlatiti gloginje" -

ma što takve vlasti umišljaju, da su vlasnici ljudi, pa će im diktirati što će misliti i koje informacije dobiti -> e baš hoće!

u kini vlast nadzir ei kontrolira sve vijesti i informacije!

tu google ne moze bas nista!

i google je godinama filtrirao SVE sadrzaje koje je kina trazila, a sada ne odlazi iz humanih razloga (netko je napisao d asu kao "humani" pa odlaze jer ne zele filtrirati informacije.. hahahhahah->naivcina) vec zato jer im se na ovaj nacin dramaticno smanjuje profit i vjerojatno ih kinezi zele "nadzirati" sto googlu ne odgovara

nema humanosti u google-u kao niti u jednoj privatnoj firmi (odakle god da je)

4 godine

briga me za takve divlje zemlje koje filtriraju informacije i drže ljude u strahu

istina je i Google je godinama filtrirao informacije, već viđeno iz povijesti

nije prvi put da se u ime zarade popušta diktaturi

Google se bar sjetio da ne valja sudjelovati u tiraniji (kakve god motive imao)

drugi još nisu

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 19:18 (Floki).
4 godine
Google odlazi iz Kine

Kina = cenzura + represija TOČKA.

(Google ili bilo što drugo nije u redu zabranjivati)

P.S. Kladim se da 90% vas koji nekaj sad pametujete i pljujete po Google-u svakodnevno koristi upravo Google Belji se

Lijep pozdrav ;)
4 godine
protjeran
Kuzo kaže...

Mnogo detskih komentara da Google mora postovati zakone te zemlje da je on monopol, itd.

Tipicno balkanski, narocito kod nas u MKD, a verojatno i na celom balkanu.

Web, Mail i ostale usluge su toliko popularni zato sto je razmena informacija slobodna, a ne cenzurirana.

Bravo za Google, to pokazuje da su oni seriozna firma, da se nesto moze kupiti novcem, ali ne sve.

Mali eksperiment: na google.cn ovaj search vraca 0 rezultata: tiananmen site:wikipedia.org 

Probajte isti search na google.com domeni.

Prvo prevedi na kineski pa onda idi na search, pa ces vidjet rezultate

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
4 godine
Floki kaže...

briga me za takve divlje zemlje koje filtriraju informacije i drže ljude u strahu

drugi još nisu

Daj pokazi malo kulture i pristojnosti.

Oni nisu nikakva divlja zemlja vec jedna od najstarijih civilizacija u povijesti planete Zemlje.

Pokazi malo postovanja!

- Psiho246
4 godine
Dado_ZG78 kaže...

Belji se

Komunizam = cenzura + represija, Kina je samo jedan od posljednih izdanaka tog sustava u svijetu.

4 godine
Mckilem kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Belji se

Komunizam = cenzura + represija, Kina je samo jedan od posljednih izdanaka tog sustava u svijetu.

Ma bravo!

Tako ja mogu reci, komunizam = kruh za sve + cetiri zida za sve.

I sta ces sad?

- Psiho246
4 godine
Psiho246 kaže...
Floki kaže...

drugi još nisu

Daj pokazi malo kulture i pristojnosti.

Oni nisu nikakva divlja zemlja vec jedna od najstarijih civilizacija u povijesti planete Zemlje.

Pokazi malo postovanja!

ja poštovanje prema diktaturi i represiji koja drži narod u strahu i osuđuje ljude na višegodišnje zatvorske kazne  radi tzv. verbalnog delikta pokazati neću

bravo Google,  netko je konačno mamunima pokazao da su majmuni

4 godine
Psiho246 kaže...
Mckilem kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Belji se

Ma bravo!

I sta ces sad?

odi živi u takvoj divljoj zemlji koja je nedavno osudila čovjeka na dugogodišnji zatvor radi tzv. verbalnog delikta

a koliko čujem , i standad im je za 5, više ih je gladnih nego sitih

pa odi živi u toj divoti, što ne odeš,pa probaš

4 godine
Psiho246 kaže...
Mckilem kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Belji se

Ma bravo!

I sta ces sad?

Na tvoju žalost, obzirom da si mislil da si me "sredil", mogu samo potvrditi tvoju misao.

Četiri zida za sve: od mnogobrojnih primjera kod nas (Stara Gradiška), preko svih onih zatvora koji su ljudima puni, a zbog "političke neistomišljenosti", Kina, Sjeverna Koreja i još poneki izdanak u svijetu...

Obzirom na tvoj avatar (a i odgovor, da ne zaboravim), Psiho246 = nezrelost + neupućenost

Za mene je ova tema gotova jer nastavak ove polemike ne bi imal nikakve veze sa člankom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 11:58 (Mckilem).
4 godine
Psiho246 kaže...
Mckilem kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Belji se

Ma bravo!

I sta ces sad?

Samo da se nadovežem na post, jer Mckilem očito nema pojma o čemu priča...

SSSR, Kina, Kuba, ... ≠ Komunizam

Socijalizam ≠ Komunizam

Zvjezdane staze =~ Komunizam

Gledam te!
3 godine
Floki kaže...

I sta ces sad?

odi živi u takvoj divljoj zemlji koja je nedavno osudila čovjeka na dugogodišnji zatvor radi tzv. verbalnog delikta

Mislis nesto kao kada covjek na svojim stranicama ne pobrise tudji komentar pa ga zatim osude i prijete mu zatvorom?

Ako mislis da se moja recenica odnosi na Kinu, onda ne citas dovoljno nas dnevni tisak.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
4 godine
Floki kaže...
Psiho246 kaže...
Mckilem kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Belji se

Ma bravo!

I sta ces sad?

Vidis kako si neoizbiljan.

Govorimo o komunizmu opcenito.

Normalno da ima gladnih u Kini kad su oni najmnogoljudnija zemlja...

Mckilem kaže...
Psiho246 kaže...
Mckilem kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Belji se

Ma bravo!

I sta ces sad?

Na tvoju žalost, obzirom da si mislil da si me "sredil", mogu samo potvrditi tvoju misao.

Četiri zida za sve: od mnogobrojnih primjera kod nas (Stara Gradiška), preko svih onih zatvora koji su ljudima puni, a zbog "političke neistomišljenosti", Kina, Sjeverna Koreja i još poneki izdanak u svijetu...

Obzirom na tvoj avatar (a i odgovor, da ne zaboravim), Psiho246 = nezrelost + neupućenost

Za mene je ova tema gotova jer nastavak ove polemike ne bi imal nikakve veze sa člankom.

Sta onda tvoj nick znaci? Mckilem = manjak inteligencije + razvijeni stupanj idiokracije?

Daj se nauci kulturi i pristojnosti. Stvarno dobro prilazis temi - vrijedas i omalovazavas a onda se smatras uzvisenim.

Komunizam ima svojih mana ali bogme i svojih prednosti.

Ti se malo smiri, odi pod hladan tus. Procitaj knjigu o bon-tonu i onda se vrati.

Stvarno je ironicno da ti meni kazes da sam nezrel. Kako si samo to uspio zakluciti iz mog nick-a.

Vidoviti Milan, nema sto...

- Psiho246
4 godine
Google odlazi iz Kine

Komunizam je rezim koji tezu ka utopijskom drustvu.

Tranzicija nekad moze biti i bolna ali konacni rezultat je savrseno drustvo bez gladi i rata.

Tko to ne bi zelio?

Kako je vec netko rekao - Star Trek.

- Psiho246
4 godine
Floki kaže...

drugi još nisu

ali google je godinama sudjelovao u tiraniji (filtriranjem sadrzaja), a i dalje bi nastavio samo da kina ne trazi malo vise nadzora nad samim googleom u kini.

i da, komunizam NIJE isto sto i socijalizam!

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 15:25 (sasa).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice