Google po starome…

poruka: 69
|
čitano: 4.287
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Google po starome…".
4 godine
Re: Google po starome…
partwish kaže...

Uopće mi se ne sviđa... upravo su mi aktivirali acc i... Google docs samo sa više prostora. Šteka mi u svim preglednicima pa i u chromeu, nisam ništa uspio uploadati   niti skinuti desktop aplikaciju. Više se neću ni truditi, ostajem pri box.net

dobro šališ se ili pod***avaš?

istina još nije to to kaj se tiče usluge, ali web drive mi radi odlično, jako brzo i jako brzo sinkronizira, desktop aplikacija isto tako, brže uploada nego an dropbox, android aplikacija isto tako bez greške

hobi:moj-android.net
5 godina
Google po starome…

neznam zasto,ali nisam uopce zainteresiran to isprobati.  mislio sam jucer,dok je vijest jos bila "topla", pa sam se predomislio.  neznam sto bi s njim.  jeli subjektivno, prema sebi izvodit zakljucak, da ce slicno reagirat i vecina korisnika koji vec duze koriste neku drugu uslugu?

ili ce ga pokrenuti, poviriti i ostaviti neka čuči prazan.

nakon par dana, mozemo i kakvu anketicu za sudionike topica.

bas smo super ukakili Dragin osvrt sa offtopicom :)   sorry Dragi

1 G Drive je ono što smo čekali
13 ostajem na dosadašnjem Oblaku
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
5 godina
Google po starome…

Možda ispadnem totalni neznalica i njubara, ali logika mi nalaže da moram reagirati pa eto.

Prvo, nikad nisam koristio nikakav cloud. Nisam imao potrebe, pogotovo sad kad imam smartphone uza sebe.

Kako je upload u HRV, većinom pužev korak, (ispravite me ako griješim) što će nekome više od 2 gb prostora?

Ok, postoje kompanije sa velikim zahtjevima, ali nije li najveća upload brzina na T Comu 768kbps, B net tek nešto više od 1 Mbps?

Znači 50 gb prostora kojima se ovdje hvalite - čemu to služi?

Nadalje koliko teba vremena da se uploada jedan dokument od 200 Mb?

Zašto bi bilo lakše uplodati veći dokument od kopiranja na USB3?

Sad na samu ideju o uplodanju na tuđi prostor.

Ne bi li bilo puno smislenije da ja kao korisnik, koji nema mrežne infrastrukture, ali ima prostorne napretek, od možebitnog mrežnog partnera zahtijevam samo korištenje mrežne komponente, koja bi bila samo posrednik u korištenju vlastitih memorijskih prostora?

Ne bi li bilo bolje preko neta pristupati vlastitim diskovima, umjesto potpisivanja EULE nekome tko te iste podatke može korisitit kako on želi?

Jesmo li glupi?

Jesam li ja glup ako u totalnom nepoznavanju materije, zahtijevam razvoj servisa sličnijem Teamvieveru (u nedostatku boljeg primjera) preko kojeg bih veoma brzo mogao pristupiti vlastitom D disku?

Postoji li takvo nešto?

Every mistake I've ever made Has been rehashed and then replayed As I got lost along the way
4 godine
torrente kaže...

neznam zasto,ali nisam uopce zainteresiran to isprobati.  mislio sam jucer,dok je vijest jos bila "topla", pa sam se predomislio.  neznam sto bi s njim.  jeli subjektivno, prema sebi izvodit zakljucak, da ce slicno reagirat i vecina korisnika koji vec duze koriste neku drugu uslugu?

ili ce ga pokrenuti, poviriti i ostaviti neka čuči prazan.

nakon par dana, mozemo i kakvu anketicu za sudionike topica.

bas smo super ukakili Dragin osvrt sa offtopicom :)   sorry Dragi

a jaka ti anketa, gdrive nije ono kaj se čekalo za sve koji nemaju veze s androidom,  meni kao android korisniku je dobra stvar, meni kao korisniku picase, gmaila, gdocsa, g+... je jako dobra stvar.

a tebi koji ne koristiš ništa od toga je alternativa bolja, pa tako je i meni dropbox bolji za posao jer ionako gore već imam puno dokumenata koje sam do sad uploadao u folder na svoj dropbox. jedini problem je android aplikacija gdje se ne može napravit novi folder ko u dropboxu, to mi jedino fali.

5 godina
Google po starome…

-pogreska-

Galaxy S2 @ Resurrection Remix ICS v1.7, Siyah 3.1.2, BULP6
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 9:16 (parizer).
3 godine
nsoul kaže...
partwish kaže...

Uopće mi se ne sviđa... upravo su mi aktivirali acc i... Google docs samo sa više prostora. Šteka mi u svim preglednicima pa i u chromeu, nisam ništa uspio uploadati   niti skinuti desktop aplikaciju. Više se neću ni truditi, ostajem pri box.net

istina još nije to to kaj se tiče usluge, ali web drive mi radi odlično, jako brzo i jako brzo sinkronizira, desktop aplikacija isto tako, brže uploada nego an dropbox, android aplikacija isto tako bez greške

Ni jedno ni drugo, jednostavno jućer mi ništa nije radilo na gdriveu. Kada sam išao da skinem aplikaciju koja je manja od 1MB pisao je da će ju skiniti za nekoliko dana (skidao je bit po bit)

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
4 godine
partwish kaže...
nsoul kaže...
partwish kaže...

Ni jedno ni drugo, jednostavno jućer mi ništa nije radilo na gdriveu. Kada sam išao da skinem aplikaciju koja je manja od 1MB pisao je da će ju skiniti za nekoliko dana (skidao je bit po bit)

Ne znam, meni sve ok radi.  ali očekivao sam malo više od drivea.

18 mjeseci
Google po starome…

Jeli moguče nekako isključiti google račun tj. isključiti ostale opcije ostaviti samo YouTube i Gmail?

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 17:17 (WrongType).
20 mjeseci
WrongType kaže...

Jeli moguče nekako isključiti google račun tj. isključiti ostale opcije ostaviti samo YouTube i Gmail?

Ne,  ako isključuješ, onda isključuješ sve.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice