šta google nije još kupio...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hrvatsku.
Ako ce bit uvjeti u HR kao sto se prica da su uvjeti rada u googleu, nek nas kupe :D
Hrvatsku.
hahaha taman sam to isa napisat
šta google nije još kupio...?
Is it just me, ili ovaj lik na slici pari vulkanac?
Ma da, otac mu je čisti vulkanac samo je opalia turkinju, marokanku možda - space faka
Prvo Googleovo preuzimanje koje me ustvari razveselilo...
Još da porade na brzini YT-a..
Samo je pitanje vremena kada će preuzeti facebook..ali kao realnija opcija trenutno je preuzimanje foursquare-a, zbog čega će znat i gdje se nalazimo, živimo, radimo..
Google Cicles
Google će najvjerojatnije u svibnju pokrenuti svoju društvenu mrežu.
Zato nemislim da će kupiti Facebook (Fakbuk).
Po njihovom Google Circles neće biti otvoren kao Facebook (da svi tvoji prijatelji vide tvoje osobne stvari slike,...) nego će ići sa permission (moguće da će biti po levelima).
I usput možda bude i opcija obiteljskog stabla (Family Tree) kao website GENI www.geni.com
Moje mišljenje da će biti puno bolje od blesavog Facebook-a.
Osobno nevolim niti podržavam Facebook (previše glupih opcija, igrica, preotvorenost za korisnike koji neznaju svoj profil filtrirati,...)
Najljepši mi je upit od nekog korisnika kad mi kaže neradi mi Internet ja ga pitam: jesi probao bilo šta guglati? odgovor: ne, internet mi neradi jer nemogu na Facebook.
Nadam se da nisam sa svojim komentarima i svojim mišljenjem uvrijedio korisnika Facenook-a i ostale. (Jer ipak je to moje mišljenje).
Hvala i pozdrav.
Google je već par puta pokušao s pokretanjem vlastitih društvenih mreža, pa su svejedno propale, unatoč stvorenom hype-u prije izlaska (sjetimo se samo Buzz-a).