Mislim ,da se ovaj turski grundig nemože usporediti sa nekim markama kao što su philips, panasonic, sony ,samsung ,lg ,... To je klasa između qadra, vivaxa,... i ovih što sam nabrojao. Znači negdje u sredini.
I ja imam Grundig kojeg još uvijek koristim, stariji je od mene (sada vjerojatno ima oko 16-17 godina). I još ne pokazuje znakove starenja.
Koristi se također intenzivno, tijekom dana skoro uvijek gori, a zna ostati uključen i preko noći. Što ćeš, kvaliteta 5+ 
Mislim ,da se ovaj turski grundig nemože usporediti sa nekim markama kao što su philips, panasonic, sony ,samsung ,lg ,... To je klasa između qadra, vivaxa,... i ovih što sam nabrojao. Znači negdje u sredini.
Ma kakvi Grunding???Na crno se bavim popravljanjem TV-a i znam
da je DANAŠNjI Grunding SHIT!!!
Ljudi kupujte vivax,spartak,quadro...što jeftinije!
Nema popravka,za popravak jednog Sonya kupiš jedan vivax!
A dobiješ isto!
Ne zezam,stvarno!
Na crno se bavim popravljanjem TV-a
Kriminalac jedan 
Ne znam za današnje, ali ovi stari su očito fenomenalni.
A dobiješ isto!
Ne zezam,stvarno!
koji savjet to je nevjerojatno. nebi ta sranja uzeo niti mukte.
inaće panasonic daje 5 godina garancije na tv
Panasonic,Sharp,Sony-DA,još su kvalitetni,ali care moj,to je skupo!
Roadstar,Quadro,Lg-također kvalitetni,no puno manje para!
Želim reči da su:Grunding,Philips,Samsung(od poznatih),izgubili
na kvaliteti,a drže cjenu!
Pogledaj samo DVD-playere,poznatih marki,ako je malo CD,DVD
zagreban,neče ga ni pokrenuti,a u Vivax ubaci"gramofonsku ploču"
vrti ko lud!
Svrati malo u bilo koji servis,pa češ vidjeti koliko POZNATIH
pacijenata imaju!
U 45 godina smo imali Grundig 30 godina (promjenjen samo jer je bio jako mali), pa opet Grundig koji još uvijek radi odlično (već nekih 15-ak godina), a danas se gleda Panasonic plazma....
Dakle, što se tiče (starih) Grundiga, samo pozitivna iskustva....
Ocito ljudi kupuju na sentiment jer ipak grunding ipak vise na ime kotira od vivax ,spartaka i inih.Nisam znal zakaj su tak poceli kaskat sa tvima i tehnologijimo zadnjih godina ,nisam znal da ih turci uzeli (nisam nikakav ksenofob ali nekad su bili medju top markama a dans su konkurencija vivaxu).Imam prastaru 72ku 100hz od grundinga i nadzivila je vecinu frendovih trinintona.Radi 15tak godina bezprijekorno.Od ovih jeftinih tva lcda cini mi se da panasonic preuzima veci dio trzista sa a-ipsama od 3500-4500kn.O jeftinim lgovim i samsungima ne vrijedi raspravljat jer su vivaxi u drugom oklopu i naljepnicom renomirane marke.
Ja kupio Grundig LCD televizor i mogu reći da je odličan(a jeftin
).Najdraže mi je što ima ulaz za USB i USB browser!
ma Grundig je najbolja marka.meni otac i mater dobili Grundig TV prije 25 godina,i još radi
ma dajte kakav grundig možda stari modeli dok su se još poizvodili u njemačkoj tad su i nešto vridili a ovi danas ko to zna štoje unutra ima svega a naimanje djelova grundig moji su 94g u splitu kupili filips tv 55c radi još uvjek kao nov samo su ga tad platili vrtoglavih 1400- DM a zato i vrjedi kao što je kolega reka kupujte qvadro a kad se pokvari jednostavno ga bacite i kupite drugi qvadro naravno ako je popravak skuplji od 300 kn
a oni koji nešto znaju o tv znače da taj qvadro u stvari samo naziv ekran dolazi iz samsunga a elektronika i tošibe i naravno da če takav qvadro radit ko švicarski sat
ja imam jedan tv gorenje kupljen 2002 dok je bilo svjetsko prvenstvo bio je na popustu nekih 4k kuna i jedan quadro koji ima jedno 5 godina i oba rade savršeno, i ne mislim ih mjenjati u skoroj budućnosti
Za sve koji nisu informirani... Quadro, Vivax, Forcebook i sl. su izmišljeni "brandovi" trvrtki s nasih prostora koje nisu htjele uvoziti kinesku robu pod svojim imenom (jer znaju da to nitko ne bi kupio) nego su jednostavno izmislile novi brand te love u mutnom i prodaju ga naivcima koji nisu informirani.
Moj savjet, držite se podalje od toga!
Ja sam u 7 mjesecu ove godine uzeo roditeljima 72 cm Grunding i već je drugi puta na popravku. 
Prvi puta se nešto zeznulo za samo sedmicu dana oko boja na TV-u - prikazivao je izmješane boje u gornjim kutevima koje su više išle na ljubičastu. Popravak 7 dana.
Evo sada se nalazi na popravku već 3 sedmice i trebao bi doći sutra sa servisa.
Tv je iz čista mira izgubio sliku i počeo samo da cvili i pišti.
U par mjeseci je već dva puta na popravku i ako treći puta nešto rikne ima da ga nabijem na glavu onom prodavaču.
Kod istog sam kupio neki obični NEO 55 cm čisto da imam za sobe, i taj sam 3 puta mjenjao jer nisu mogli popraviti.
Imao sam Kamacrown (stari kupio 90' god.) i rikno je ove godine.
Imao sam Phillips 60+ i on je rikno nakon 2 godine.
Zanimljivo je napomenut da je stari uzeo TV Gorenje (crno bijeli) 84' godine i dan danas radi perfektno.
Moji su nabavili grundig xentia 55 cm, crt, flat, bio nekih 1300 kn prije 3 god, radio dva mjeseca i vise nije htio upalit. Nakon tog popravka sve radi ok, nema problema, moram reci da je slika nevjerojatno dobra za ovakav tv, izrazene boje, ostra slika, odlican zvuk, prije tog smo gledalo se preko RIZ-ovog 55 cm, koji je radio nekih 20 god, kupljen debelo prije mog rodenja, nakon toga quadro 55 cm, koji je radio kao urica 10 god.
I da zaboravio sam napomenuti, ne radi mi pola tipki na grundigovom daljinskom, crkle same od sebe nakon godine dana
E da jos nesto, moj stric ima grundig lcd, 82 cm, vision 6 ak se ne varam, zasad mu radi bez problema, iako je slika nekako bljedunjava.
Pozz ljudi ev ja u sobi imam neki mini vivax manji je od mog monitora 19'' mi smo nedavno kupili samsung LCD dobar 86cm ak se nevaram sve sljaka super slika i sve to prije njega smo imali Samsung star oko 15 godina i evo ove godine slika je bila tamna i na svjetlini 100(max) i rijesili smo ga se.Sto se tice grundiga moj deda kupio neki debeli grundig 99. i dan danas radi super..
Ja si moram kupit neki LCD 107cm ili vise za cca 5500kn =(
Ja sebi kupio Sony Braviu jest da sa platio cc nekih 4k kuna ali radi pefekt a stari uzeo sebi neki vivax lcd platio cc 2k kuna a vec ga nosio 3 put an servis u 4-5mjeseci. I sad sto je isplatnije kupiit tv od 4k ili od 2k ap ga nositi svaki mjesec i svaki put platis 200-400kn
A dobiješ isto!
Ne zezam,stvarno!
koji savjet to je nevjerojatno. nebi ta sranja uzeo niti mukte.
inaće panasonic daje 5 godina garancije na tv
Jesi li vidio šta ljudi govore???Jesam ti rekao da su "marke"izgubile
kvalitetu,cim se švabo pravi u Turskoj....nema tu kruha!!
Ja sam u 7 mjesecu ove godine uzeo roditeljima 72 cm Grunding i već je drugi puta na popravku. 
Prvi puta se nešto zeznulo za samo sedmicu dana oko boja na TV-u - prikazivao je izmješane boje u gornjim kutevima koje su više išle na ljubičastu. Popravak 7 dana.
Evo sada se nalazi na popravku već 3 sedmice i trebao bi doći sutra sa servisa.
Tv je iz čista mira izgubio sliku i počeo samo da cvili i pišti.
U par mjeseci je već dva puta na popravku i ako treći puta nešto rikne ima da ga nabijem na glavu onom prodavaču.
To te serviser zavlači!
Ima jedan tanki kabalčić(poput IDE),kojemu treba
očistiti kontakte!
Max. sat vremena posla!
Components. American components, Russian Components, ALL MADE IN TAIWAN!
Components. American components, Russian Components, ALL MADE IN TAIWAN!
Jel ovo iz Armagedonna???
Hahahaha, sta je je, covjek je u pravu
Quadro je Švicarska firma koja posluje u kini,vivax je pitaj boga čija firma.
I da svi ti tv i dvd i ostale stvari se sklapa na brodu iz hong konga prema europi.
Pa ti kupuj,i još nešto ako moram birat onda definitivno grundig,naspram vivaxa ,quadra,ili šta ti ja znam.
To je samo bacanje love možd je i jeftino ali definitivno je i šrot i to veliki
Quadro je Švicarska firma koja posluje u kini,vivax je pitaj boga čija firma.
I da svi ti tv i dvd i ostale stvari se sklapa na brodu iz hong konga prema europi.
Pa ti kupuj,i još nešto ako moram birat onda definitivno grundig,naspram vivaxa ,quadra,ili šta ti ja znam.
To je samo bacanje love možd je i jeftino ali definitivno je i šrot i to veliki
Pogresno!
Quadro je domaci brand... samo se dealer potrudio otvoriti firmu u Švicarskoj i takvim ga prikazati (sto je kako vidite i uspio) kako bi sto bolje mogli nasjedati naivci.
Vivax... to je isto takva prica... samo je akter drugi.
Samo da se zna, Quadro je švicarska firma, a Vivax je robna marka "Msan" grupe, zajedničko im je da se sve proizvodi u Kini. Što se tiče Grundiga i Quadra, točno prije dvije godine, dakle 11/12 mj. 2007.god. kupio sam dva LCD TV-a 32" i to jedan Grundigov, a drugi Quadrov, oba su non-stop u upotrebi i do sada nikakvih problema, tako da sam osobno zadovoljan jer sasvim dobro služe svojoj svrsi. Znam da mnogi imaju problema i sa puno zvučnijim brendovima, ali očito je sve u sreći na što naletiš !!
Grundig ima jedan kod mene star cca 30 godina, radi normalno...Quadro star 10 godina, radi normalno, Vviax star par godina kašljuca pomalo...
a kod mene u sobi Schneider star 4 godine...radi besprijekorno...samo je problem kaj je katodni, zanima me koliko će dugo trajati.
Nekad Grunding danas Grundig. Nekad super danas sranje.
Čist jednadžba. 
Nekad Grunding danas Grundig. Nekad super danas sranje.
Čist jednadžba. 
Jednadžba ti baš nije ok, naroćito ako sudiš samo po svom osobnom iskustvu. Tom tvojom logikom mogli bi se spomenuti i mnogo zvučniji "Plazma i LCD" brendovi jer gledajući globalno, tehnologija je ista..dakle svodi se na onu moju..... na kakav primjerak naletiš. Ima jako puno situacija gdje su ljudi dali veliku lovu za gore navedene brendove, a da su se već nakon par mjeseci raspitivali o nadležnom servisu. Isto tako dobro je znano da je ono što se nekad proizvodilo opet globalno gledajući, bilo daleko veće kvalitete i samim tim duže trajalo, a to su potvrdili sami korisnici starih modela Grundig Tv-a u gornjim postovima. Dakle stari oladi i malo bolje promisli što pišeš ili tu pišeš tek toliko da druge navlaćiš za jezik i da ti prođe vrijeme, Općenito forumi bi izgledali daleko konstruktivniji kada u njima nebi sudjelovale osobe poput tebe !!