Hakeri napali barem 4 vodeće američke banke

poruka: 2
|
čitano: 753
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hakeri napali barem 4 vodeće američke banke".
14 godina
neaktivan
offline
Hakeri napali barem 4 vodeće američke banke

Trenutno nikom ni ničemu nevjerujem po pitanju Rusija - W(USA/EU) i kojekakvim hakerskim napadima iz dana u dan sve manje dokaza i snimaka a sve više nekih "većih napada" sa obje strane. Nepodržavam ni jedne ni druge nego me sve ovo nervira cijela situacija smrdi, svi lažu, glave padaju sad kao kinezi fine ribe oni više kao ne napadaju nikog otkako je ova situacija u ukrainoj sve mi to liči na "pljuvanje u prst" ( za one koji su u školi se tukli zbog pljuvanja u prst) starij se smiju kupuju i prodaju a naivni PC kanteraši ginu jer nepostoje cheatovi za realne metke i headshootove.... Tako da i ovu vijest ja lično svrstavam u folder sa lakom propagandom jer za 10÷15 god opet neki Julian ili neki Snowden iskopa neke dokaze kako su nas trovali neistinama i ko na se koliko trovao... Nadam se da će BuG i tad biti živ ..... naravno i ja sa njim....

 
6 0 hvala 0
11 godina
protjeran
offline
Hakeri napali barem 4 vodeće američke banke

Auuu  sad si nadrapo kad se pola foruma na tebe obrusi jer to sto pricas su po njihovom "teorije zavjere".Oni vjeruju samo u ono sto vide,a ovo ostalo ne postoji.Siguran sam da neki vjeruju da metak ne moze ubiti jer ga oni ne vide svojim ocima,pa time on i ne postoji.

You will live to see man-made horrors beyond your comprehension - Nikola Tesla
 
0 4 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice