Piši propalo..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedina mana ovog uređaja će najvjerojatnije biti cijena...
Piši propalo..
Strašno si elokventan. Ajme, nemoj toliko puno pisati o svojim argumentima, ostali te ne mogu pratiti...
Ipak, s obzirom da će se uređaj nuditi na pretplatu u zapadnoj Europi i SAD-u, mislim da će privući pozamašnu publiku. A uostalom to je Sony Ericsson, oni drže cijenu mjesec-tri, onda im naglo padaju cijene.
Ovo mi se čini vrlo dobro,grafika če biti svakako dobra samo da stave više poznatih naslova i evo ti prave konzolice ;)
ne vjerujem da ce uspjeti na tržištu, na kraju ce zavrsiti kao i N gage. Malo sam i razocaran grafikom, Iphone npr. je mnogo jaci ( pogledajte samo Infinity Blade!). Bolje je sacekati na PSP2 ili Nintendo 3DS.
Xperia Fail FTW!
Sad zaozbiljno, kako ovo moze ne bit fail?
Xperia Fail FTW!
Kako uopće možeš govoriti o nečemu što si vidio samo na videu, nemaš argumente, to bi bilo isto kao da ja sad kažem za neki proizvod kojeg nisam vidio da je fail (neki proizvod od jabuke
), ovo će vjerovatno biti srednje prodavano itd. ali to proizvod ne čini failom ako ne donosi nešt (r)evoucionalno, a ovaj donosi, (psp phone) prema tome ŠUTI.
Ma zapravo što sve ovo pišem trollu poput tebe, treba te ignorirat.
po meni ovo je samo fora igracka za dicu... i nista vise. nekako mi se kontrole cine nezgrapno napravljene a i nisam bas odusevljen grafikom cisto iz razloga sta konkurencija ima bolju... kao sto je receno i prije mene ovo ce navjerojatnije zavrsiti kao n-gage...
Malo sam i razocaran grafikom, Iphone npr. je mnogo jaci ( pogledajte samo Infinity Blade!)..
nisam bas odusevljen grafikom cisto iz razloga sta konkurencija ima bolju...
Ovaj video nije imao namjeru pokazati kako predivno izgleda grafika, nego mogućnosti izračunavanja fizike....
Grafika na mobitelima nije toliko određena HWom, jer svi skuplji mobiteli imaju sličan, nego programima.
Ono što je meni impresivno u svem ovom su destructible meshevi , jer koliko vidim da sve skupa jako ljepo i fluidno radi prilikom kolizcije , a koliko vidim ovdje nije rijeć o fake destructible meshevima ( izvedeni preko anima ) , zato palac gore, još ako će prolagodit za veći broj uređaja onda dva palca gore.
Xperia Fail FTW!
Neki konkretan razlog zašto bi bio fail?