Havok za Android

poruka: 11
|
čitano: 984
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Havok za Android".
2 godine
Havok za Android

Piši propalo..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine
Havok za Android

Jedina mana ovog uređaja će najvjerojatnije biti cijena...

Turbo is my heart, nos is my blood, and cars are my life !!! I'm speed lover
2 godine
Re: Havok za Android
DamageHigh kaže...

Piši propalo..

Strašno si elokventan. Ajme, nemoj toliko puno pisati o svojim argumentima, ostali te ne mogu pratiti...

Ipak, s obzirom da će se uređaj nuditi na pretplatu u zapadnoj Europi i SAD-u, mislim da će privući pozamašnu publiku. A uostalom to je Sony Ericsson, oni drže cijenu mjesec-tri, onda im naglo padaju cijene.

2 godine
Havok za Android

Ovo mi se čini vrlo dobro,grafika če biti svakako dobra samo da stave više poznatih naslova i evo ti prave konzolice ;)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
2 godine
Havok za Android

ne vjerujem da ce uspjeti na tržištu, na kraju ce zavrsiti kao i N gage. Malo sam i razocaran grafikom, Iphone npr. je mnogo jaci ( pogledajte samo Infinity Blade!). Bolje je sacekati na PSP2 ili Nintendo 3DS.

DB
2 godine
Havok za Android

Xperia Fail FTW!

Sad zaozbiljno, kako ovo moze ne bit fail?

2 godine
ansha kaže...

Xperia Fail FTW!

Kako uopće možeš govoriti o nečemu što si vidio samo na videu, nemaš argumente, to bi bilo isto kao da ja sad kažem za neki proizvod kojeg nisam vidio da je fail (neki proizvod od jabuke{#}), ovo će vjerovatno biti srednje prodavano itd. ali to proizvod ne čini failom ako ne donosi nešt (r)evoucionalno, a ovaj donosi, (psp phone) prema tome ŠUTI.

Ma zapravo što sve ovo pišem trollu poput tebe, treba te ignorirat.

Why So Serious?
2 godine
Havok za Android

po meni ovo je samo fora igracka za dicu... i nista vise. nekako mi se kontrole cine nezgrapno napravljene a i nisam bas odusevljen grafikom cisto iz razloga sta konkurencija ima bolju... kao sto je receno i prije mene ovo ce  navjerojatnije zavrsiti kao n-gage... 

3 godine
neaktivan
deni146 kaže...

Malo sam i razocaran grafikom, Iphone npr. je mnogo jaci ( pogledajte samo Infinity Blade!)..

zovitemebuha kaže...

nisam bas odusevljen grafikom cisto iz razloga sta konkurencija ima bolju...

Ovaj video nije imao namjeru pokazati kako predivno izgleda grafika, nego mogućnosti izračunavanja fizike....

Grafika na mobitelima nije toliko određena HWom, jer svi skuplji mobiteli imaju sličan, nego programima.

I am awesome.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 2:33 (dj_beni).
2 godine
Havok za Android
Jako dobro , još samo da Google prati developere i da uvede reda na market onda bi svi skupa imali razlog za veselje , ovako je to djelomićno.

Ono što je meni impresivno u svem ovom su destructible meshevi , jer koliko vidim da sve skupa jako ljepo i fluidno radi prilikom kolizcije , a koliko vidim ovdje nije rijeć o fake destructible meshevima ( izvedeni preko anima ) , zato palac gore, još ako će prolagodit za veći broj uređaja onda dva palca gore.
I'm from Hollywood
4 godine
ansha kaže...

Xperia Fail FTW!

Neki konkretan razlog zašto bi bio fail?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice