HGspot u gubitku 42 milijuna kuna

poruka: 15
|
čitano: 2.426
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot u gubitku 42 milijuna kuna".
2 godine

a jadan HG spot ... šmrrrrrrr, šmrrr  Plač

šalu na stranu; želim im sreću i sve najbolje u 2010 !!

:-)
2 godine

zanim me koliki je onda vemilu tek gubitak!?

Chuck Norris se ukaza Gospi!
3 godine

a ništa, opet lagano iz nule. valjda če ovaj put pametnije.

4 godine

Šteta što ih nisu zatvorili. Njihovo vođenje robe je katastrofalno, a zato su i imali toliko reklamacija. Potplaćeni radnici i pohlepa vlasnika, rezultiralo ovim što se desilo.

4 godine

nevezano uz ovu temu ,ali vezano uz hg-spot

jel normalno da se placa postarina za hardware koji dodjes kupiti u hg-spot a oni ga nemaju na stanju u trgovini nego im mora doci iz Zagreba?

i zasto im je ponuda jos uvjek KATASTROFALNO SIROMASNA npr imaju samo jednu graficku radeon iz serije 5000

http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=163357

a ni ostatak ponude nije iznimka

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 12:44 (crozoki).
4 godine
RE: HGspot u gubitku 42 milijuna kuna

a ja neki dan trzio kod njih da im malo povecam promet...

edit crozoki: po meni ne, pa valjda oni imaju dostavu robe u trgovinu koma...

Treba li operirati i vaše računalo?
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 12:44 (igy).
2 godine
alien kaže...

Nisam siguran da će raditi pametnije. Poput Igyja, i ja sam tržio kod njih i već imam reklamaciju. Čekam odgovor, pa ću nakon toga vidjeti kako dalje postupiti.

3 godine
crozoki kaže...

jel normalno da se placa postarina za hardware koji dodjes kupiti u hg-spot a oni ga nemaju na stanju u trgovini nego im mora doci iz Zagreba?

Ne, tebe ne zanima dolazi li njima roba iz Zagreba, Kine ili s Marsa. Tebe znamima kolika je cijena u cjeniku i po toj cijeni oni tebi moraju prodati. Dostava se plača jedino ako tebi roba dolazi na kuću.

Jedino što te može tražiti, ako se radi o nekoj skupljoj i rijeđoj, teže dobavljivoj robi je da platiš predujam kao jamstvo da ćeš ti stvarno to kupiti kad oni nabave robu.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
4 godine
alien kaže...

valjda iz minus 42...

4 godine
MrBlc kaže...
crozoki kaže...

Ne, tebe ne zanima dolazi li njima roba iz Zagreba, Kine ili s Marsa. Tebe znamima kolika je cijena u cjeniku i po toj cijeni oni tebi moraju prodati. Dostava se plača jedino ako tebi roba dolazi na kuću.

Jedino što te može tražiti, ako se radi o nekoj skupljoj i rijeđoj, teže dobavljivoj robi je da platiš predujam kao jamstvo da ćeš ti stvarno to kupiti kad oni nabave robu.

bio sam narucio jedan komad hardwarea koji ima na njihovom cjeniku na netu ali nije bio u toj trgovini i prodavac mi je rekao da ce na cijenu proizvoda ici jos i 50 kuna postarine.

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
2 godine
neaktivan

konačno da je riknula i ta štacuna koje je vođena na peveov način..

..svako potcjenjivanje kupaca i megalomanija ( hrvatska ima 4.5milijuna ljudi..kao neki kvart u nekom velegradu svijeta) kombinirana s pohlepom te pokušajima da se struka mijenja s vodoinstalaterima i drznicima vodi k čemu je dovela..jedan od najlošijih primjera odnosa nasparam kupca sam upravo dođivo u ovo AG šrotu i nikad više tamo ..loša kvaliteta,bahatluk,loše rješavanje rekalmacija,šetkanje kupaca itd..itd..takve i ostale vemulj štacune moraju propasti,opstat će mali,okretni ,brzi i stručni

4 godine
neaktivan

Ne znam... Ne radujem se ničijoj nevolji i teškoći. Neki se ovdje na forumu vidim i naslađuju informacijama o gubitku i prepolovljenoj dobiti.

Činjenica je da su jedno vrijeme bili trgovina sa referentnim cijenama u RH. Također je činjenica da je odnos prema kupcu bio jako loš. Satima sam znao zvati na telefon da mi se nitko ne javi. U trgovini nestručni i neljubazni (često nigdje nikoga). 

Dakle, osim pogrešnih poslovnih odluka i nerealne ekspanzije, zaposlenici (uključujući servis) su također "odradili" svoj dio posla na srozavanju ugleda ne shvaćajući da sami sebi prave "medvjeđu uslugu".

Sve to skupa, uz dobru poslovnu politiku konkurencije u vidu internet trgovina koji reagiraju brzo i uz povoljne cijene (iako i njih ima "svakakvih" i k tomu još posluju u "ćumezima") dovelo je do ovoga u HGSpotu. Meni je osobno žao da u Zgb nema više trgovine koja je prepuna informatičke i druge slične opreme i gdje mogu doći, pogledati, probati, uzeti u ruke sve - od fotića do prijenosnog računala ili LCD monitora. Naime, i razne web trgovine su skoro u pravilu neažurne, varaju kupce sa ponudom a često i sa dobavljivosti nekog artikla. Tu smo definitivno na Balkanu.  

2 godine
neaktivan

Bok svima, evo da vas riješimo dileme - dostava se plaća ako kupljena roba košta manje od 1000 kn.

Ako stranka želi xy uređaj koji košta npr. 500 kn, dostava se naplaćuje 50 kn i roba stiže sljedeći dan. Ako stranka želi pričekati dva do tri dana, artikl dolazi od dobavljača i dostava se ne naplaćuje.

Plaćanje dostave nastojimo izbjeći kad je to moguće. Većinom, kupci ne žele čekati i radije se odluče platiti tih 50 kn za dostavu.

Ako ima nekih nelogičnosti, slobodno mi se javite na mail mihaela.bajkovac@hgspot.hr pa ćemo ispitati o čemu se radi.

Mihaela

Mihaela Bajkovac
3 godine
neaktivan

Pozdrav iz Vinkovaca i još jedna pohvala dečkima iz HGspot-a u Vinkovcima, zaista su uslužni i nastoje se odnositi što kvalitetnije prema kupcu i pomoči svojom sugestijom.

Žao mi je što je HGspot u ovako lošem položaju ali to je uzrok dugogodišnje loše politike vodstva tvrtke, sad se stvari mjenjaju i promjenjena je uprava što je zaista dobro.

Moj savjet je da se držite samo prodajom računala i računalne opreme, po mogučnosti pratiti što više brend računala ali i biti među prvima koji bih ponudili određeno novo računalo u Hrvatskoj.

npr. jako dugo smo čekali da u Hrvatsku stignu prjenosnici od HP- dv6, dv7, sad je izašao i dv8 i tko zna kada če taj posljednji doći na tržište u Hr.

Kada pratite forume i str. u SAD gdje vam se po izlasku bilo kojeg novog računala, nudi odmah kupnja u njihovim trgovinama ili putem narudžbe na web str. trgovine računalne opreme to mogu nazvati onda dobrom politikom i dobrim vođenjem poduzeča a ne gomilanjem opreme koja brzo zastari pa je nitko neće. trba uvjek optimalno naručivati robu i roba koja se zadrži a ne proda u razumnom roku automatizmom bih trebala ići na akciju.

Kad pričam o softwer-u onda mogu reči da je to užas. Imali smo sad nedavno izdanje od microfofta novog windows 7 OS i da poludiš nigdje za kupiti kao da je to ljek protiv smrti.

i kad se prva sedmica počela prodavati bila je to OEM verzija a ne retail. to su propusti koji se ne smiju događati onome tko se misli ozbiljno baviti računalnom ponudom i prodajom.

Sad vam svima velik pozdrav, da i dalje ču kupovati u HGspotu i nadam se da čete vratiti svoj brend na tržište a ljudima poručujem da trebaju zahtjevati uslugu i uslužnost ali i poštivati nečiji trud.

pozdrav svima.

Zlatko.

4 godine
majstor.zlatko kaže...

Pozdrav iz Vinkovaca i još jedna pohvala dečkima iz HGspot-a u Vinkovcima, zaista su uslužni i nastoje se odnositi što kvalitetnije prema kupcu i pomoči svojom sugestijom.

Žao mi je što je HGspot u ovako lošem položaju ali to je uzrok dugogodišnje loše politike vodstva tvrtke, sad se stvari mjenjaju i promjenjena je uprava što je zaista dobro.

Moj savjet je da se držite samo prodajom računala i računalne opreme, po mogučnosti pratiti što više brend računala ali i biti među prvima koji bih ponudili određeno novo računalo u Hrvatskoj.

npr. jako dugo smo čekali da u Hrvatsku stignu prjenosnici od HP- dv6, dv7, sad je izašao i dv8 i tko zna kada če taj posljednji doći na tržište u Hr.

Kada pratite forume i str. u SAD gdje vam se po izlasku bilo kojeg novog računala, nudi odmah kupnja u njihovim trgovinama ili putem narudžbe na web str. trgovine računalne opreme to mogu nazvati onda dobrom politikom i dobrim vođenjem poduzeča a ne gomilanjem opreme koja brzo zastari pa je nitko neće. trba uvjek optimalno naručivati robu i roba koja se zadrži a ne proda u razumnom roku automatizmom bih trebala ići na akciju.

Kad pričam o softwer-u onda mogu reči da je to užas. Imali smo sad nedavno izdanje od microfofta novog windows 7 OS i da poludiš nigdje za kupiti kao da je to ljek protiv smrti.

i kad se prva sedmica počela prodavati bila je to OEM verzija a ne retail. to su propusti koji se ne smiju događati onome tko se misli ozbiljno baviti računalnom ponudom i prodajom.

Sad vam svima velik pozdrav, da i dalje ču kupovati u HGspotu i nadam se da čete vratiti svoj brend na tržište a ljudima poručujem da trebaju zahtjevati uslugu i uslužnost ali i poštivati nečiji trud.

pozdrav svima.

Zlatko.

Da,decki koji rade u Hg-spotu u Vinkovcima su zaista profesionalni i uvijek dobre volje i dosta puta sam dosao samo po savijet koji sam i najsrdacnije i dobio.svaka cast!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice