HGspot na novom početku

poruka: 38
|
čitano: 5.789
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot na novom početku".
3 godine
HGspot na novom početku

Ako će sve raditi prema iznesenim planovima neka im je sa srećom i definitivno se veselim takvom novom starom HG Spotu.

Fingers crossed kako bi rekli.

Vidjeti ćemo!

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
2 godine
HGspot na novom početku

Sve se to događalo prije mjesec dana, a u međuvremenu su angažirane vanjske tvrtke za analizu dosadašnjeg poslovanja (da se točno locira kako je došlo do dubioze), za rebrendiniranje, za testiranje zaposlenika, za izradu marketinških planova i drugo.

sve kaj mogu reć je jedan veliki LOL

kod mene normalno radi.....
2 godine
HGspot na novom početku
Ako bude kako su rekli odlicno ali sto je sa poslovnicom u Zadru i slicnim gradovima?!
EVERYBODY LIES
2 godine
HGspot na novom početku

HVALA BOGU  HG spot iz back

2 godine
RE: HGspot na novom početku

jesi vidio da je reko da poslovnice u unutrasnjosti ako budu neprofitalne se zatvaraju ali mislim da je zadar prevelik da bi se tamo zatvorio kao i pula i sl. brod moza cak i vinkovci

4 godine
moderator
Šef kaže...
Ako bude kako su rekli odlicno ali sto je sa poslovnicom u Zadru i slicnim gradovima?!

Sve poslovnice će se vremenom otvoriti, osim onih koje su bile pod franšizom (mislim da je takvih bilo samo par). Prvo robu dobivaju najveće...

3 godine
HGspot na novom početku

Sve je ovo super al nema im spasa ako ne budu konkurentni cijenom proizvoda.

3 godine

Koliko se sjećam, Hrvoje Prpić je u intervjuu za Kapital TV najavio postupno otvaranje ukupno 16 poslovnica u HR. Kako u ovim kriznim vremenima i uz toliki broj poslovnica misle poslovati profitabilno - meni je nepoznanica. Mislim da će to ići puno teže od planiranog, te da će HGspot kroz nekoliko mjeseci trebati još barem jednu veliku financijsku injekciju (uz ovu koju su očigledno dobili nedavno).

3 godine
HGspot na novom početku

Apple store može otvoriti samo Apple. 

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
3 godine
dgigibao kaže...

Nije tesko zakljuciti da su mislili na Apple Reseller Shop, jel'da?

3 godine
HGspot na novom početku

aj drago mi je da su se spasili

samo da im krene sada

2 godine
HGspot na novom početku
Ako se ne žele klat sa ostalima po pitanju cijena, onda im treba više ekskluzive tipa DFI, Biostar, BFG, HIS i tak slično tj. trebaju im super stvari koje ostala ekipa nema. Bilo bi zgodno da imaju i work bench area di bi si kupac od izabranih komponenti mogao sam složiti komp i isprobat na licu mjesta kak to sve šljaka...
3 godine
dantex kaže...

aj drago mi je da su se spasili

samo da im krene sada

slažem se... neka im je sretno... i ako bude sve ovako kako su naveli onda ce bit super

pogotovo bolja roba, jamstva, ponuda a i 1 godisnje onakva rasprodaja :D

2 godine
Saphire kaže...

HVALA BOGU  HG spot iz back

može netko objasnit zašto "hvala bogu", "nek im je sretno" , "drago mi je da su se spasili" i slično?

kod mene normalno radi.....
3 godine
HGspot na novom početku

Sretno im bilo, ali ovo mi se ne cini ohrabrujuce... stajaznam, radije bih da me operira smrknuti, ali strucni kirurg, nego neki koji nema pojma sto radi, ali ima "dobar kucni odgoj"... i vise voli ljubicastu umjesto plave.

2 godine
neaktivan
HGspot na novom početku

Cini mi se da su do sada bili zaposljavani po principu da je najbitniji "kucni odgoj" (kavakav LOLcina) jer strucni nisu bili. Ako sada budu jos zbunjeniji u HGspotu se nece moci kupiti ni najobicniji mis bez pola sata mudrovanja. A ako mi se jos bude "smjeskao" tako zbunjen samo ce mi zivci skociti jos vise.

2 godine
protjeran
HGspot na novom početku

kaj če opet počet radit........kad???????????????????

3 godine
HGspot na novom početku

Lakše ćeš čovjeka koji ima dobar kućni odgoj a nema pojma o računalima naučiti nešto o računalima, nego što ćeš u dvadesetoj godini života neodgojenog idiota koji sve zna o računalima naučiti kako se ophoditi s ljudima.

Gledam te!
2 godine
Veliki Brat kaže...

Lakše ćeš čovjeka koji ima dobar kućni odgoj a nema pojma o računalima naučiti nešto o računalima, nego što ćeš u dvadesetoj godini života neodgojenog idiota koji sve zna o računalima naučiti kako se ophoditi s ljudima.

Potpis na ovo! Živa istina.

3 godine
syncmaster245b kaže...
dgigibao kaže...

Nije tesko zakljuciti da su mislili na Apple Reseller Shop, jel'da?

Samo šta je "Apple store" zaštićeno ime koje ne smije nitko drugi koristiti. Da su rekli Apple kutak ili da će postat Apple autorizirani reseller ili Premium reseller to bi svatija kao ozbilju najavu, ovako zvuči kao priča za malu djecu jer očito ne znaju o čemu pričaju.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
3 godine
HGspot na novom početku

Dobro je da su napokon proradili i svaka im sreča u daljnom poslovanju, nažalost nevjerujem da če otvoriiti poslovnicu u mom gradu(ilokuPlač).

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
3 godine
HGspot na novom početku

Meni se posebno sviđa ovaj dio teksta

Rasprodaje su se pokazale vrlo uspješnim i već sada se razmišlja da se velike rasprodaje organiziraju u nekom periodičnom ritmu, najmanje jednom godišnje.

Samo se nadam da te rasprodaje budu u svakoj trgovini, a ne samo u matičnoj u zagrebu Izlanuo se

2 godine
HGspot na novom početku

Meni se sviđa ideja Prpića da iz pepela podigne tvrtku nazad na noge. Kao što je to učinio Jobs. :-) Mada bi mu bilo lakše osnovati novu tvrtku i krenuti ispočetka. Živi bili pa vidjeli.

2 godine
HGspot na novom početku

Ma nije to samo do kućnog odgoja i znanja, ekipa sa kojom sa se ja susretao u hg-spotu, neke odlike- jako nezainteresirani za to što rade, npr. kad sam kupovao monitor ( al ga nisam tamo kupio jer je od npr. 30 monitora njih 25 bilo benq )

Prodavac za računalom, ja ga pitam imate šta od samsunga, on meni bit ce mozda sutra, il preksutra i to sve u neizainteresiranom tonu, a u škorpikovoj pitaš nešto oni se medusobno gledaju ko mulci, i tako sam ja čekao nekih 20 minuta da on meni odgovori jel ima to u skladistu ili ne, ono doslovno te ne j... ni pol posto, doslovno su stajali tam di su oni pc-i za igru bili, razgovarali i zajebancija dok je zaštitar na pcu drmao far cry 2.

To su zaposlenici! Mogu oni mijenjat šta god hoce al ako im se kupac ne osjeca ugodno i ako prodavaci kao glavno sredstvo komunikacije izmedu poduzeca i kupca, i naravno kao sami pokretaci prodaje ne rade kako treba to nece nikako radit.

A nekako sumnjam u te sve firme za poduku suradnika i provjeru...

To opet neko sebi trpa novce u džep.

3 godine
neaktivan
HGspot na novom početku

Ne sviđa mi se što im Škorpikova postaje glavna poslovnica u Zg-u. Pa to je Bogu iza nogu, do tam ima tri dana jahanja. Poslovnica u Utrinama je uvijek bila glavna, to je golem prostor i dobar položaj i nije mi jasno zašto to sad mijenjaju. Btw. gledam malo cijene i bome postali su skuplji čak i od Linksa koji je uvijek bio najskuplji. Strašne su im cijene. Izbor je vrlo malen ali dobro tek su počeli dajmo im vremena.

Eh kad se sjetim HG Spota... imali su neki mali dućan u novom Zagrebu, ulica Brune Bušića,tamo blizu Bundeka, stalno je bila gužva tamo a mali prostor. Jednom sam kod njih otišao kupit jedan RICOH CD snimač, koštao je oko 1000 kn tada (davno je to bilo) mislim da sam platio jednokratno karticom ili možda u obrocima ne sjećam se više ali dobro se sjećam da zapravo nisam platio niti kune jer je netko tamo očito napravio neku grešku i meni s računa nije skinuta niti jedna jedina lipa. Još sam mjesecima nakon toga čekao da mi dođe nekakav račun ili da počnu stizat obroci ali ništa. Ja do dan danas taj snimač nisam platio. :o)))  To je bilo u ono vrijeme kad im je počela ekspanzija i valjda im se u žurbi (uz velik promet) desila ta greška. Bome nisam se bunio ;-) Od te epizode nekako sam sentimentalno vezan za HGSpot. Žao mi ih je bilo zadnjih mjeseci.

3 godine
HGspot na novom početku

Držim im fige da im krene i da se vrate na puteve stare slave, a hoče li im uspjet vidjet čemo za nekoliko mjeseci, ja se nadam da če biti dobro.  Cool

EVE Online, Win7 run w/o problems.
2 godine
HGspot na novom početku

eh kad bi to islo sve tako lijepo ka sta su napisali.... bit ce tu svacega... ja isto drzim fige da sve bude uredu...

prvo sta tribaju jest smanjit cijene i popunit asortiman robe...

a drugo rjesit servis

i trece ic se pomolit da sve uspije

3 godine
The Man kaže...
Ako se ne žele klat sa ostalima po pitanju cijena, onda im treba više ekskluzive tipa DFI, Biostar, BFG, HIS i tak slično tj. trebaju im super stvari koje ostala ekipa nema. Bilo bi zgodno da imaju i work bench area di bi si kupac od izabranih komponenti mogao sam složiti komp i isprobat na licu mjesta kak to sve šljaka...

DFI,BGF i Biostar su več imali u ponudi.Čini mi se da su i jedini u Hrvatskoj sa BGF-om.

No u HG spotu si rijetko mogao nač high end hardware što je i bio glavni nedostatak.

Mislim da bi trebali gledat malo više po ASUS-u Gigabytu,Crucial-u,seasonicu,corsairu,itd....

A upravo su to brandovi koji najviše pasu oči potencijalnim kupcima.

Možda ASUS(Matična plioča) ne nudi nešto više od recimo BIOSTAR-a,ali ipak je to ASUS.

Istina je oko nas,a laž još više.
3 godine
HGspot na novom početku

Meni se čini da od svega toga nebu niš. Naime neki ljudi koji su bili u staroj upravi ostaju, jel kao rade dobar posao. Evo pogledajte :

http://www.net.hr/novac/page/2009/12/09/0357006.html

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 9:59 (ROADRUNNER).
3 godine
neaktivan
HGspot na novom početku

Ja kao kupac ću biti zadovoljan i kupovat ću samo kod njih ako:

1. na prvom mjestu djelatnici budu ljubazni, zainteresirani i pristojni, a ne kao do sada-frajeri, i kao u Ve-milu, da izgleda kao da sam ih došao moliti da mi daju svoj vlastiti bubreg, a ne svoje novce potrošiti
  2. ako mi ono što nemaju mogu nabaviti u roku od 5 dana

Cijena mi neće igrati ulogu, ako je 10% veća od najeftinijeg ponuđača.

Jel'puno to što tražim?

Pozdrav!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice