Ovaj tekst mi se jako sviđa! Svaka čast ovo sve više lići na stari dobri HGspot! Kako se čini više neće imat nadimak HGšrot! 
Baš mi je drago da se vraća jedan veliki dućan!
Ovaj tekst mi se jako sviđa! Svaka čast ovo sve više lići na stari dobri HGspot! Kako se čini više neće imat nadimak HGšrot! 
Baš mi je drago da se vraća jedan veliki dućan!
Bugovci su u banani,u zadnje vrijeme sve novosti prije cujem na forumu nego sto oni stave novost na svoj site!..Ona mihaela u temi za HG spot je to odavno rekla da odustaju i sad tek nakojn 3 tjedna se ovi sjete to napisat i stavit tu novost.
a ko ga hebe sad zato su dobri za nas koi ne stignemo čitat forum. Al da kasne kasne pošteno! Valjda recesija zapela kod njih pa se odrazilo na posao...
Bugovci su u banani,u zadnje vrijeme sve novosti prije cujem na forumu nego sto oni stave novost na svoj site!..Ona mihaela u temi za HG spot je to odavno rekla da odustaju i sad tek nakojn 3 tjedna se ovi sjete to napisat i stavit tu novost.
Službeni PR od HGspota (općenito i prvi na ovu temu), koji je osnova vijesti, dobili smo 20.11. u 23:26, vijest je objavljena 21.11. u 07:11 - toliko o ažurnosti!
Bugov forum je genijalan i svašta se na njemu može saznati, ali forum je forum. Mlad si još, shvatit ćeš vremenom.
Da su oni to objavili na osnovu posta s foruma tek onda bi bilo krajnje neozbiljno i neprofesionalno, žuto čak!
PAMETAN potez,svaka čast HG !
PAMETAN potez,svaka čast HG !
Jos samo da sloze webshop/stranicu kak se spada i moglo bi bit nekaj od njih. A i da se prosiri asortiman informaticke opreme nebi bilo lose, trenutno bas i nije neki izbor....
Prilicno me zbunjuje, zasto HgSpot prestaje prodavati kompjutersku opremu i bijelu tehniku, a ovi: http://www.bug.hr/vijesti/samsung-west-gateu/99499.aspx upravo pocinju raditi to. Je li to onda dobro ili lose?
Prilicno me zbunjuje, zasto HgSpot prestaje prodavati kompjutersku opremu i bijelu tehniku, a ovi: http://www.bug.hr/vijesti/samsung-west-gateu/99499.aspx upravo pocinju raditi to. Je li to onda dobro ili lose?
Gdje si ovo procital????
A i tko kaze da HGSpot mora imat isti asortiman ko i svaki drugi ducan u Hrvatskoj.... HGSpot i Vemil su nekad davno bile dvije odlicne firme, prodavali samo informaticku opremu i nikome nije palo na pamet da bi iso trazit mikrovalnu u jedan od njihovih ducana...
Ako se HGSpot vrati na staro to bi moglo zavrsit jako dobro, i za njih i za kupce...
Zadar u trećoj kategoriji...čini se da ostajem na Linksu, iako mi je HgSpot 200 metara od kuće...
Hg odustao od bijele tehnike,po onome sto trenutno prodaju izgleda dasu odustali od napredne kompjutorske opreme.
Kredit koji ocekuju mozda i nedobiju,menise cini da dogodine nece vise ni postojati.
Odustali su od bjelog, a valja napokon su se skinuli s tih sr...
Nekak mislim da je svima kad su vidjeli u hg-spotu bijelu tehniku u glavi bilo WTF??. Dobro da su odustali od toga, a loše je kaj su uopče krenuli s tim.
Službeni PR od HGspota (općenito i prvi na ovu temu), koji je osnova vijesti, dobili smo 20.11. u 23:26, vijest je objavljena 21.11. u 07:11 - toliko o ažurnosti!
Bugov forum je genijalan i svašta se na njemu može saznati, ali forum je forum. Mlad si još, shvatit ćeš vremenom.
Zasto uopce objavljujete takve "vijesti"? Kao i nikom zanimljiva predvidjanja tzv. analitickih tvrtki? Postali ste oglasna ploca prepuna dosadnih vijesti.
Zasto uopce objavljujete takve "vijesti"? Kao i nikom zanimljiva predvidjanja tzv. analitickih tvrtki? Postali ste oglasna ploca prepuna dosadnih vijesti.
Da je to tebi dosadna vijest ti ne bi ovoga trenutka bio na ovom threadu. Ima dosadnih vijesti, ali nitko te ne tjera da ih sve procitas, pa nije ovo lektira.
Hg odustao od bijele tehnike,po onome sto trenutno prodaju izgleda dasu odustali od napredne kompjutorske opreme.
Kredit koji ocekuju mozda i nedobiju,menise cini da dogodine nece vise ni postojati.
Kakav kredit?
Kaj baljezgariš ako nisi upućen u neke stvari?
Nisi tu da mislis, zna se zašto nema, kako ti kažeš, "napredne kompjutorske opreme" (BTW WTF je napredna kompjutorska oprema??!??!? neka mi netko objasni) i nema potrebe za ovako glupim predviđanjima kad nemaš pojma kaj pišeš...
Pozdraf....
Još da otvore mali dućan sa OC i modderskom te sličnom HQ opremom na mjestu originalnog HGspot-a...
Kakav kredit?
Kaj baljezgariš ako nisi upućen u neke stvari?
Nisi tu da mislis, zna se zašto nema, kako ti kažeš, "napredne kompjutorske opreme" (BTW WTF je napredna kompjutorska oprema??!??!? neka mi netko objasni) i nema potrebe za ovako glupim predviđanjima kad nemaš pojma kaj pišeš...
Pozdraf....
Ti neznas o cemu govoris,hg sada prodaje stare zalihe i rob iz servisa.
traze kredit (kiji jos nisu dobili) sa kojim bi kupovali novu opremu i distriburali po svojim trgovinama.
Da je to tebi dosadna vijest ti ne bi ovoga trenutka bio na ovom threadu. Ima dosadnih vijesti, ali nitko te ne tjera da ih sve procitas, pa nije ovo lektira.
Reagiram jer se jos nadam da ce se nesto promijeniti i da necemo morati citati izvjestaje o tome kako HP vodi u upravljanju ispisom i slicne potpuno beskorisne vijesti.
Reagiram jer se jos nadam da ce se nesto promijeniti i da necemo morati citati izvjestaje o tome kako HP vodi u upravljanju ispisom i slicne potpuno beskorisne vijesti.
Opet te pitam, sta radis na ovom threadu (ne forumu, threadu) ako te ne zanima?
Ćaooo Mihaela, gdje si bila čitavog mog života?!
/* koji sam jadnik postao, upucavam se curama preko Interneta/*