HT će upravljati TV mrežama?

poruka: 28
|
čitano: 3.192
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "HT će upravljati TV mrežama?".
4 godine

malo-pomalo i t-ht će nam biti jedini prenosioc digitalnih informacija ( mislim na internet, tv)

samo se nadam da se ta bolest neće jako širiti

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
4 godine

Nedo bog veceg zla.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
4 godine
neaktivan
RE: HT će upravljati TV mrežama?
Aki kaže...

Nedo bog veceg zla.

Ae...
Još će nam i TV otić u k*** 
4 godine

Jaooo, ovo je katastrofa, Mudriniću i ekipi nije dosta love ,ovo je totalni dokaz korupcije i jada u Hrvatskoj..Siguran sam da ima 3 put boljih pržatelja usluge digitalne TV od njih, za 4 puta manje love..-

3 godine
neaktivan

Ako se ovo dogodi ja cu se iselit iz ove usr*ne drzave...

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
4 godine
Strontium kaže...

Jaooo, ovo je katastrofa, Mudriniću i ekipi nije dosta love ,ovo je totalni dokaz korupcije i jada u Hrvatskoj..Siguran sam da ima 3 put boljih pržatelja usluge digitalne TV od njih, za 4 puta manje love..-

Evo,zato ja jedva cekam da zavrsim sve potrebne skole i takve stvari,i odo ja u ameriku,Australiju,gdje stvarno vlada red i postoje životni stabdardi... 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 20:39 (nick).
4 godine

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOu!

WE ARE DOOMED!

"Um caruje, Dundo Maroje..."
4 godine
neaktivan

Hebe mi se, ionak ću zapečatiti telku, sve što gledam je ionak Formula 1, a to sad ide bez beda preko BBC-a na internetu.

PC: Asrock nForce 570SLI, AMD 64 X2 4800+@2.8 GHz, Kingmax 2×1 GB DDR2 800 CL5, XFX 9600GSO 384 MB, WD Caviar Blue 640 GB 16 MB, DVB-S Smartvision CDVBAny2030S, Wayjet BT878, DVD RW Sony NEC 5200, 400W Codegen
3 godine
neaktivan

Nije ovo najvece zlo, trenutna situacija je puno gora. Imamo tzv. javnu TV koju si "prisiljen" placati jer si kupio televizor i zivis u HR(gledao ili negledao), a na ono sto ti serviraju na toj televiziji nemas nikakvog utjecaja tj. ako si podoban mozes dobiti i prostor na TV-u kada i koliko hoces pa ces onda okupirati taj prostor koji mi placamo koliko ti pase i obicno u najtrazenijim terminima. To je katastrofa...

3 godine

Katastrofa je to kada kupiš maxtv i možeš ga gledati samo na jednom tv, ja mislimda na t-ht neče dati punu fukcionalnost,

4 godine

neka rade šta žele, samo da je sistem

plati pa gledaj, a ne ovo gov*o od HTV-a da plačam a nemam šta gledat i jos 50% emitiranja su reklame

tj htv nije kriv za to, več država i vlada, jer su oni to tako izglasali

prije bi dao pare rtl-u i novi, jer ih više gledam nego ovu bandu

al šta češ, to vam je demokracija

3 godine

OPTIMA JE ZAKON

3 godine
pero35 kaže...

OPTIMA JE ZAKON

izgleda, optima je slovenska mreža ima dobru brzinu za malo novaca a nažalost nije dostupna na mojem mjestu.

4 godine
Aki kaže...

Nedo bog veceg zla.

slažem se
fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
4 godine

Sve je to 5. Ne znam zašto vodnu naknadu ne preuzmu i komunalno.

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
4 godine

Mozda bi trebali preuzet odvoz otpada, a ovi iz odvoza digitalnu TV, siguran sam da bi tak bolje funkcioniralo.

www.dice3d.com - Online portfolio
4 godine

Proglas:

T-HT hrvatski telekom preuzima kontrolu nad:

Uređivanjem nacionalnih i parkova prirode.

Turističkim djelatnostima.

Korumpiranim vladajućim osobama.

Izgradnji (ljubičastih) škola

Posluživanju očajnog interneta i polu-televizije

Dodatak:

Povodom uvođenja robovlasničkog sustava T-HT je odlučio pomoći izlasku iz recesije kupnjom 4000 ljudi

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
3 godine
protjeran

nije ljubicasta nego roza bente corava

3 godine

Ovo je gore vijest nego recesija. Kako če T-Scum to riješavat kad ne mogu ni svoju (tj. našu) infrastrukturu dovest u red

Internet i Max tv drek im se stalno blokira i puca im veza.

Bože spasi nas

4 godine
ribar kaže...

nije ljubicasta nego roza bente corava

Nije roza, nego magenta. Belji se
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
4 godine

Nakon čitanja ovog članka, iz usta mi je izletio kratki, bolni vrisak...

Avatar odgovara mojim reakcijama dok čitam ovaj forum...
3 godine

loše..

C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
3 godine
mirda kaže...

Nije ovo najvece zlo, trenutna situacija je puno gora. Imamo tzv. javnu TV koju si "prisiljen" placati jer si kupio televizor i zivis u HR(gledao ili negledao), a na ono sto ti serviraju na toj televiziji nemas nikakvog utjecaja tj. ako si podoban mozes dobiti i prostor na TV-u kada i koliko hoces pa ces onda okupirati taj prostor koji mi placamo koliko ti pase i obicno u najtrazenijim terminima. To je katastrofa...

Da,Da.Samo tu televiziju možeš gledat odmah.A ja evo več čekam tri mijeseca da mi dostave digitalni prijamnik.Pa si sada misli koliko je dobro da T-šrot preuzme vlast na Tv-u.
MICROMAN
3 godine
neaktivan
naxeem kaže...

Nakon čitanja ovog članka, iz usta mi je izletio kratki, bolni vrisak...

AJOJ, STO CEMO SADA!?

Treba se izorganizirati i jedan petak, crni ili slicne boje, masovno rasprodavati njihove dionice...gubitak s humanitarnom svrhom...
4 godine

Sorry, ali meni je lova trenutno draža od nečega što ionako nema nikakav efekt. Jedino mi T-Com isplaćuje dividendu.

Avatar odgovara mojim reakcijama dok čitam ovaj forum...
3 godine
neaktivan

bum bum bum nema nam pomoćiiiiiiiiiiii

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
3 godine
neaktivan

Miro 2.0   Enter dvd   (ozujak 3/2009),D-Link Wirres N   i   flat internet

i mozes gledati besplatne programe u cijelom svijetu   (samo za napredne korisnike)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 7:19 (3D-gamer).
3 godine

MOžda bi ovo bilo bolje,platiš šta gledaš,a ne plaćamo 78kn za ništa. Ovak ćemo možda imat neku ponudu programa i plačat  onoliko koliko čemo gledati

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice