necu nadogradivati sve dok ne root-aju ICS....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A za Desire ništa. Vjerojatno je, kao, preslab, ili nema dovoljno memorije. Mda. Regularnim putem niti nema. Opet okretanje custom ROM zajednici. Očekuju da ću kupiti novi uređaj, i to iz HTC-a ? Mislim da mi slijedeći uređaj neće biti iz HTC-a, zapravo sam siguran.
necu nadogradivati sve dok ne root-aju ICS....
Napravi root sada i staviš ICS čim bude službeno objavljen, a možeš staviti custom ROM sa ICS 4.0.3 i Sense 3.6 koji je već sada dostupan na XDA.
A za Desire ništa. Vjerojatno je, kao, preslab, ili nema dovoljno memorije. Mda. Regularnim putem niti nema. Opet okretanje custom ROM zajednici. Očekuju da ću kupiti novi uređaj, i to iz HTC-a ? Mislim da mi slijedeći uređaj neće biti iz HTC-a, zapravo sam siguran.
Iskreno, ne vidim potrebu da izdaju i za Desire. To je vec "prastari" mobitel sto se tice godine izdavanja i mislim da je dobio vec dovoljno nadogradnji sluzbenim putem. Ali kao sto velis, ostaje nam custom :)
Ma neka oni samo daju drivere za GPU imam desire s ICS-om neko vrijeme i radi uz manje probleme
ali ništa strašno
.. znaci dovoljno je sada imati root na GB? .. nece se pregaziti s OTA ICS? .. i kako stvari stoje s aplikacijama, mislim hoce raditi na ICS?
pozz
Šteta što Desire ima 512 MB ROMa, to im je idealna izlika da je nemoguće ugurat ICS i Sense u to.
znaci nece biti potrebe za rootanjem ako imam na GB
necu stavljati Custom romove jer cekam bolju podrsku iz htc-a
cisto da bolje ide...
a i idem odma na cm9 ili miui ics cim izidu..
znaci nece biti potrebe za rootanjem ako imam na GB
necu stavljati Custom romove jer cekam bolju podrsku iz htc-a
cisto da bolje ide...
a i idem odma na cm9 ili miui ics cim izidu..
.. sad sam se sjetio, nece ici OTA update ako imamo root na uredjaju, morat cemo prvo napravit recovery (xda), s njim original stock rom, tek onda ce proci OTA ICS .. u protivnom ce zapeti kod famoznog zutog usklicnika .. e sad kako ce root ici na ICS
znaci onda ovako...
vratiti stock pomocu ruu-a
i onda OTA ( oce li ista s-off ) utjecati na OTA
ps. koji cemo ruu koristit ?
.. eh to bih i ja volio znati, ima popis na tom Android Recovery Manager-u, za EU .. ima i ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1163368
ma flashanje ruu-a rjesava sve nase probleme :D
dhd ce dobiti sluzbeno, iskreno nisam to ocekivao
Može li mi netko objasniti koja je točno čar rootanja? (osim eventualno stavljanja novijeg os-a od onog koji je službeno dostupan) Everybody's doing it - a ja nikako da shvatim poantu.
Može li mi netko objasniti koja je točno čar rootanja? (osim eventualno stavljanja novijeg os-a od onog koji je službeno dostupan) Everybody's doing it - a ja nikako da shvatim poantu.
.. pa meni iskljucivo treba (trenutno) za par app koje rade samo na root-u, Titanium Backup i Root Call Blocker, kao i transfer app koje ne idu s telefona na sd, ali s TB, da .. a jos nisam stavljao custom rom (cekam OTA ICS), a root za to treba, naravno ..
Ja da nisam rootao svoj Desire nebih imao gotovo ništa od aplikacija na njemu. Jednostavno ima premalo flash memorije za regularno trpanje svega što mi treba gore, a rootan uz a2sd+ funkciju custom rom-a imam memorije za aplikacije i više nego mi treba. OK, možda kod uređaja s više memorije ne treba, ali opet ostane par aplikacija koje ne rade bez roota (mahom za backup i fejkanje mreže/marketa).