HTC Omega s WP7

poruka: 32
|
čitano: 1.619
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Omega s WP7".
3 godine
HTC Omega s WP7

WANT!

13 mjeseci
HTC Omega s WP7

Ko smanjeni flyer.

9 mjeseci
HTC Omega s WP7

HTC uvijek mora izmišljati toplu vodu i nečim upropastiti uređaj. Kako mizernom internom memorijom upropaštava Android mobitele tako napravi mobitel s odličnim hardwareom, a premalim ekranom. Mislim, zašto? Očito je da mobitel ima stvarno dobre specifikacije (posebno zbog WP7), a isto tako mislim da je tržište odlično prihvatilo 4" ekrane pa na više.

13 mjeseci
Re: HTC Omega s WP7
Cordas kaže...

HTC uvijek mora izmišljati toplu vodu i nečim upropastiti uređaj. Kako mizernom internom memorijom upropaštava Android mobitele tako napravi mobitel s odličnim hardwareom, a premalim ekranom. Mislim, zašto? Očito je da mobitel ima stvarno dobre specifikacije (posebno zbog WP7), a isto tako mislim da je tržište odlično prihvatilo 4" ekrane pa na više.

Cuj nekom pase veci nekom manji ekran.Meni je npr. puno bolji ekran koji je do 4".

2 godine
protjeran
HTC Omega s WP7

Meni su ove specifikacije taman, dok su mi mobiteli od 4" 4,3" a u zadnje vrijeme nestvarnih 4,5" jednostavno previše.... Bez brige napraviti ce oni WP7 i sa 4"... Samo se nadam da zbog ovih 1,5ghz (marketing) ne bude preskup....

ps. jaoo sada sam malo bolje vidio možebitne specifikacije ovog moba, pa to nebu bilo ispod 3.5 soma kuna {#}

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 21:12 (Lex Luthor).
9 mjeseci
gamer34 kaže...

Cuj nekom pase veci nekom manji ekran.Meni je npr. puno bolji ekran koji je do 4".

Istina, nekom paše, ali recimo ekrani 3.5" i 3.8" se uglavnom navode kao mana.

Lex Luthor kaže...

Meni su ove specifikacije taman, dok su mi mobiteli od 4" 4,3" a u zadnje vrijeme nestvarnih 4,5" jednostavno previše.... Bez brige napraviti ce oni WP7 i sa 4"... Samo se nadam da zbog ovih 1,5ghz (marketing) ne bude preskup....

Ma da? Koji su to od 4.5"? Ozbiljno pitam. Meni je također optimalno 4", doduše možda i preveliko, ali jednostavno se veći ekran nametnuo korisnicima tako da ako već rade hardwareski moćan mobitel neka ga naprave kako treba.

2 godine
protjeran
Cordas kaže...
gamer34 kaže...

Ma da? Koji su to od 4.5"? Ozbiljno pitam. Meni je također optimalno 4", doduše možda i preveliko, ali jednostavno se veći ekran nametnuo korisnicima tako da ako već rade hardwareski moćan mobitel neka ga naprave kako treba.

Evo tu ima nekoliko komada, doduše ne znam dali su svi dosputni u europi, nisam previše pratio jer mi je ekran kao na iphone znači 3,6" - 3,7" i nekako su se te veličine po meni najviše nametnule korisnicima (barem sam ja tako primjetio)....

http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=0&YearAnnounced=0&nPriceLow=0&nPriceHigh=0&idCurrency=0&idFormFactor=0&idDualSIM=0&idQwerty=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idOS=0&nminCPUMHz=0&nCPUCores=0&nminRAMMB=0&nminInternalStorageMB=0&idExpansionCard=0&idDisplay=0&nminDisplayX=0&nminDisplayY=0&nmaxDisplayX=0&nmaxDisplayY=0&fminDisplaySize=4.5&fmaxDisplaySize=5.0&idDisplayTech=0&idTouchscreen=0&idAccelerometer=0&id35mm=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idSecondaryCamera=0&idGPS=0&bWLAN=0&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&sColor=&StandBy=0&TalkTime=0&sFreeText=

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 22:00 (Lex Luthor).
10 mjeseci
HTC Omega s WP7

lijep ovaj WP7 :S

14 mjeseci
protjeran
Lex Luthor kaže...

ps. jaoo sada sam malo bolje vidio možebitne specifikacije ovog moba, pa to nebu bilo ispod 3.5 soma kuna {#}

Pa u odnosu na konkurenciju i nisu baš neke.. Mislim, dapače, super su, ali kažem, s obzirom na konkurenciju koja ipak nudi podosta više interne memorije, rama i još jednu jezgru, što ne kažem da je ili nije potrebno, ali konkurencija žestoko nudi sve više i gazi po svom..

Meni se osobno ne sviđa ekran i zbog njega nikad nebi uzeo ovaj mobitel. 4" bi još prihvatio, ali nakon AMOLED-a, nikad više nešto drugo :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 3:03 (qube).
9 mjeseci
qube kaže...

Pa u odnosu na konkurenciju i nisu baš neke.. Mislim, dapače, super su, ali kažem, s obzirom na konkurenciju koja ipak nudi podosta više interne memorije, rama i još jednu jezgru, što ne kažem da je ili nije potrebno, ali konkurencija žestoko nudi sve više i gazi po svom..

Da, ali pogledaj OS koji vrti. S WP7 i jednom jezgrom manje sigurno će raditi bolje od dvojezgrenih mobitela na Androidu.

4 godine
Upravo to. Nekima pasu veci displayi, a nekima manji. 3.8 sasvim dosta. Eo, znam lika koji, korisnika iPhona, veli ak bu novi iPhone veci da ga nece uzimati jer mu 3.5 maximum i dalje nejde. Stvar ukusa. Meni ne smeta ni 4.3 jer sam ljudina i imam veliku sapu.
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
13 mjeseci
qube kaže...
Lex Luthor kaže...

Meni se osobno ne sviđa ekran i zbog njega nikad nebi uzeo ovaj mobitel. 4" bi još prihvatio, ali nakon AMOLED-a, nikad više nešto drugo :)

WP7 s jednom jezgrom i 512mb rama ce radit brze i fluidnije nego andorid s 1gb rama i dvojezgrenim procesorom.

4 godine
HTC Omega s WP7

htc štanca mobitele ko na pokretnoj traci... izlaze u tri smjene... svi sterilni i bez duše ...

14 mjeseci
protjeran

@gamer

Iz osobnog iskustva ti mogu reći da neće.

Ali neće raditi ni lošije.

Stvar je u tome što WP7 je još uvijek baby OS i nema milijun stvari koje ima Android. Tek će ih dobit. A kad se nafila svim stvarima kao Android i ako bude tada radio brzo i fluidno kao sada, skidam mu kapu i definitivno se opet vraćam na WP7 jer je to najperspektivniji OS.

Osobno se nadam novoj Omniji na bazi SGS II. Ovi HTC-ovi sa slcd-ovima su me teško razočarali..

4 godine
moderator
Molim te, od tih milijun stvari nabroji barem pet koje fale u samom OSu i koje ce ga po tvom usporit.
Domagoj
14 mjeseci
protjeran
Domagoj kaže...
Molim te, od tih milijun stvari nabroji barem pet koje fale u samom OSu i koje ce ga po tvom usporit.

USB Tethring

WiFi Tethring

Simple Copy/Paste

File manager

USB mass storage

Sync bez Zune-a

Bluetooth file transfers

Memoriranje postavki kamere

Nema flash

Nema drugih browsera

Nemožeš staviti homepage

Bing svuda

Nemoš gledat DivX

Nemoš promjenit pozadinu

Nema ekvalizer

Nemoš promjenit melodiju za poziv koju oćeš

Nema poštene navigacije

Nema multitasking

Nabrojao sam ih 15-ak.. Mogao bi nabrajati do sutra.. Usporit hoće ili neće? Ne znam, nadam se da neće jer bi htio baš taj OS, ali obično to tako biva kad se proizvod nafila stvarima. Android je preovisan o hardveru, a istovremeno ga guši. No istovremeno je jedini koji nudi sve to. iOS je previše zatvoren, a WP7 je krenuo također tim putem. Izgleda fantastično, uglađeno i sve, ali jednostavno mu fali mali milijun stvari.

Iako ih dosta dolazi s Mangom, opet će ih dosta faliti..

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 16:24 (qube).
2 godine
qube kaže...
Domagoj kaže...

USB Tethring

WiFi Tethring - ovo dvoje dolazi

Simple Copy/Paste - ima

File manager - imao si file manager (i sve dostupno) u WiMo pa su telekomi i korisnici uspjeli sve sje...tako da smatram da je nepotrebno

USB mass storage - "ima"

Sync bez Zune-a - ima samo ovisi čega?

Bluetooth file transfers -

Memoriranje postavki kamere - nisam probal pa ne znam

Nema flash - nema ni apple

Nema drugih browsera - i netreba

Nemožeš staviti homepage - nisam probal al mislim da preko hubova ide

Bing svuda - samo plus

Nemoš gledat DivX - sve kaj ide preko zune ide i preko wp7

Nemoš promjenit pozadinu - možeš

Nema ekvalizer - trololololo

Nemoš promjenit melodiju za poziv koju oćeš - koliko vidim može se

Nema poštene navigacije - poštena???

Nema multitasking - WiMo je imao pa gle kud ga je dovelo

Nabrojao sam ih 15-ak.. Mogao bi nabrajati do sutra.. Usporit hoće ili neće? Ne znam, nadam se da neće jer bi htio baš taj OS, ali obično to tako biva kad se proizvod nafila stvarima. Android je preovisan o hardveru, a istovremeno ga guši. No istovremeno je jedini koji nudi sve to. iOS je previše zatvoren, a WP7 je krenuo također tim putem. Izgleda fantastično, uglađeno i sve, ali jednostavno mu fali mali milijun stvari.

nemoj trolat bzvz, može?

kod mene normalno radi.....
14 mjeseci
protjeran
cekpi kaže...

nemoj trolat bzvz, može?

4 godine
moderator
qube kaže...
Domagoj kaže...

...

Hvala ti na odgovoru. Sad znam da diskusija nema više smisla - niti si razmišljao svojom glavom nego to od nekud prepisao (kompajlirao, nebitno), niti si upućen u stanje stvari - neke uopće ne stoje, velik dio tvojih "primjedbi" je već sređen, neki dolaze s Mangom, neki su toliko marginalni ili beskorisni da mi uopće nije jasno zašto ih spominješ, niti jedan od njih ne utječe na performanse, a bome imaš i nekoliko bisera koji pokazuju da uopće ne kužiš da pričamo o mobitelima, a ne računalima. Imaš, po meni, samo jednu legitimnu točku, i da si spomenuo samo nju, ova rasprava bi tekla u drugom smjeru. Ovako nemam volje.

Domagoj
3 godine
HTC Omega s WP7

Malo da se ukljucim u ovaj OT i pitam nesto Domagoja konkretnije. Da li je istina da thetering ipak nece biti dostupan sa Mangom, jer je ustvari sa WP7 ovisan od operatera naspram iOSa i Androida ?

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
9 mjeseci
toTheCore kaže...

Malo da se ukljucim u ovaj OT i pitam nesto Domagoja konkretnije. Da li je istina da thetering ipak nece biti dostupan sa Mangom, jer je ustvari sa WP7 ovisan od operatera naspram iOSa i Androida ?

Nisam Domagoj, ali...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-gt-i8700-omnia-7-ne/98681.aspx?page=6&jumpto=2214875&sort=asc&view=flat

3 godine
HTC Omega s WP7

Da, znam to ali sam na twitteru vidio jednu raspravu pa nisam siguran ako je to bas tocno.

twitter post 1 i twitter post 2

Znaci ispada da je thetering u WP7 ustvari ovisan o operateru, ako sam dobro shvatio.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 9:16 (toTheCore).
2 godine
protjeran
HTC Omega s WP7

Evo navodna slika Omege, ne znam zašto forsaju glasine kada ce za 3 dana saznati istinu.... Na forumima su pogledali u kristalnu kuglu i za sada je najveća cijena 540$ tj. nekih 4 soma kuna kada se preračuna euro/kune, iskreno se nadam da ce biti barem 700kn manja...

http://www.engadget.com/2011/08/29/htc-omega-spotted-in-the-wild-on-algerian-auction-site/

2 godine
HTC Omega s WP7

http://www.winrumors.com/hands-on-photos-leak-of-htc-omega-windows-phone-7-5-handset/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+WinRumors+%28WinRumors%29

Dizajn mi se nimalno ne svida,pogotovo ekran(obicni lcd).Nakon s-amoleda tesko da cu opet imat mob sa obicnim s-lcd, lcd-om.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 12:16 (kach).
2 godine
protjeran
HTC Omega s WP7

Ne znam gledao sam neke usporedbe na youtube sa ta dva ekrana, pa i nije baš tako loš lcd u usporedbi sa amoled.... ps. vidim na tvojem linku da predviđaju do 370 eura 2700kn, eh to je vec poštenija cijena...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 12:19 (Lex Luthor).
14 mjeseci
protjeran
Domagoj kaže...

Hvala ti na odgovoru. Sad znam da diskusija nema više smisla - niti si razmišljao svojom glavom nego to od nekud prepisao (kompajlirao, nebitno), niti si upućen u stanje stvari - neke uopće ne stoje, velik dio tvojih "primjedbi" je već sređen, neki dolaze s Mangom, neki su toliko marginalni ili beskorisni da mi uopće nije jasno zašto ih spominješ, niti jedan od njih ne utječe na performanse, a bome imaš i nekoliko bisera koji pokazuju da uopće ne kužiš da pričamo o mobitelima, a ne računalima. Imaš, po meni, samo jednu legitimnu točku, i da si spomenuo samo nju, ova rasprava bi tekla u drugom smjeru. Ovako nemam volje.

Ja sam ti nabrojao koje stvari meni fale na tom OS-u, i ne, nisam ih nigdje prepisao niti kopirao već sam ti ih izložio na temelju vlastitog iskustva koje su meni zatrebale dok sam koristio WP7. Istina, nisam upućen kako stvari ovoga trenutka stoje jer sam Omniu 7 prodao prije par mjeseci, pa kažem koje su stvari meni falile tada. Očito je da ti imaš neki WP7 pa znaš da su već nešto od ovog zakrpali. Mogao si barem podijeliti što, kad već kažeš da je velik broj "primjedbi" sređen.. Uputi me, barem su u moje vrijeme tome moderatori služili na forumima..

Pa tako nisam niti rekao da će utjecati na perfomanse, citiram samog sebe "Usporit hoće ili neće? Ne znam, nadam se da neće..". Gledao sam to na primjeru iPhona 3G. Radio je više manje normalno i fluidno dok se nije nafilao stvarima sa iOS4..

U svom postu si puno ispričao, ali ništa zapravo nisi rekao ;)

4 godine
moderator
toTheCore kaže...

Navodno bi trebao biti dostupan s Mangom. Ova dev verzija koju ja imam to još nema, no ne bi me čudilo da čuvaju nešto za launch, posebno što taj feature nema veze s developmentom.

Još se službeno ne zna kako će to biti realizirano: hoće li ga operateri moći isključiti (a svima će po defaultu biti dostupan) ili nikome neće biti uključeno po defaultu, a operateri će moći uključiti.

Nadam se ovome prvome, nekako je logičnije.

Domagoj
4 godine
moderator
qube kaže...
Pa tako nisam niti rekao da će utjecati na perfomanse, citiram samog sebe "Usporit hoće ili neće? Ne znam, nadam se da neće..". Gledao sam to na primjeru iPhona 3G. Radio je više manje normalno i fluidno dok se nije nafilao stvarima sa iOS4..

A ti si napisao brdo stvari koje ne stoje. To je gore. No, ajmo ovako:

• USB Tethring - nema, po meni beskorisno
  • WiFi Tethring - trebalo bi doći s Mangom
  • Simple Copy/Paste - ne znam što znači "simple", no svakako postoji
  • File manager - po meni nepotrebno na telefonu, tu stvari rade malo drugačije
  • USB mass storage - može se uz mali hack na stroju, iako opet ne vidim zašto bih to tako koristio
  • Sync bez Zune-a - WP7 se synca sa oblakom bez Zunea i u tome je genijalan, no ti vjerojatno misliš na lokalni sync. Ne znam kako Sync ičega može raditi bez softvera za to na strani računala.
  • Bluetooth file transfers - tu se slažemo, to bi bilo lijepo; točnije, ja bih volio debugiranje preko Bluetootha (bez kabela), no svodi se na isto
  • Memoriranje postavki kamere - sređeno (mislim s Mangom)
  • Nema flash - flash na kameri? ja imam na oba telefona, ne sjećam se da je to ikad falilo
  • Nema drugih browsera - nije da ne smiju, samo ih još nitko nije napravio; neće MS raditi druge browsere, a i IE9 koji dolazi s Mangom radi genijalno, ne znam zašto bi itko htio nešto drugo
  • Nemožeš staviti homepage - možeš pinati bilo koji site (više njih) na početnu stranicu pa pokretati browser preko toga, i onda ti je ona homepage; stara koncepcija homepagea na telefonu je malo out
  • Bing svuda - who cares? iako ja imam Google Search aplikaciju i Google Maps aplikaciju. No uvijek koristim Bing maps i super je. Bing Search kod nas je koma.
  • Nemoš gledat DivX - ne znam tu točno, no gledao sam sve što sam htio do sada i niti jedan video fajl nije odbio otvoriti; sigurno ima nekih formata koje ne čita
  • Nemoš promjenit pozadinu - možeš početnu sliku; to je stvar dizajna sučelja, bilo bi ružno imati pozadinu ispod tileova
  • Nema ekvalizer - a on ti treba na telefonu, zašto? možda i ima neki app za to, pojma nemam
  • Nemoš promjenit melodiju za poziv koju oćeš - možeš, od Manga nadalje
  • Nema poštene navigacije - ima; Bing maps je super, Google maps isto super radi. third party mape su također dobrodošle, no mislim da ih još nema (nisam niti tražio jer su mi Bing i Google sasvim OK)
  • Nema multitasking - ima

Usput, vezano uz iPhone 3GS usporedbu - telefoni s Mangom rade znatno brže nego isti ti bez Manga. Provjereno iz prve ruke.

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 12:47 (Domagoj).
2 godine
qube kaže...

USB Tethring,WiFi Tethring-navodno bi trebalo bit rijeseno s mangom

Simple Copy/Paste-riješeno

File manager-nema jer ide sve preko clouda,sto opet i nije neka mana,jer ak imas vec smartphone ocekuje se od tebe da imas i neki normalan data paket.

USB mass storage-i je i nije mana

Sync bez Zune-a-zune je dobar jer ti automatski synka slike cim spojis mob,nebi ga htio neimat

Bluetooth file transfers-glupost,na androidu sam jedamput to iskoristio tek tolko da probam.

Memoriranje postavki kamere-riješeno

Nema flash-još bolje,onaj koj ga ima na androidu i kaze da radi bez trzaja,nema pojma kaj znaci fluidan browser.

Nema drugih browsera-Nepotrebno-IE9 je vise nego dobar browser

Nemožeš staviti homepage-imas favorites

Bing svuda-no comment

Nemoš gledat DivX-istina,ali Freemake Video Converter rijesi problem jako brzo.

Nemoš promjenit pozadinu-nebitno,volim kad je crno manje struje trosi ,imam s-amoled

Nema ekvalizer-i je i nije mana.

Nemoš promjenit melodiju za poziv koju oćeš-Riješeno

Nema poštene navigacije-ima al se placa,uostalom imas besplatnu  bing turn by turn navigaciju

Nema multitasking-Riješeno

Stvari koje su rijesene s mangom + mobitel radi puno brze + baterija traje dulje.

EDIT:Domagoj me preduhitrio;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 12:53 (kach).
14 mjeseci
protjeran
Domagoj kaže...
qube kaže...

A ti si napisao brdo stvari koje ne stoje. To je gore. No, ajmo ovako:

• USB Tethring - nema, po meni beskorisno
  • WiFi Tethring - trebalo bi doći s Mangom
  • Simple Copy/Paste - ne znam što znači "simple", no svakako postoji
  • File manager - po meni nepotrebno na telefonu, tu stvari rade malo drugačije
  • USB mass storage - može se uz mali hack na stroju, iako opet ne vidim zašto bih to tako koristio
  • Sync bez Zune-a - WP7 se synca sa oblakom bez Zunea i u tome je genijalan, no ti vjerojatno misliš na lokalni sync. Ne znam kako Sync ičega može raditi bez softvera za to na strani računala.
  • Bluetooth file transfers - tu se slažemo, to bi bilo lijepo; točnije, ja bih volio debugiranje preko Bluetootha (bez kabela), no svodi se na isto
  • Memoriranje postavki kamere - sređeno (mislim s Mangom)
  • Nema flash - flash na kameri? ja imam na oba telefona, ne sjećam se da je to ikad falilo
  • Nema drugih browsera - nije da ne smiju, samo ih još nitko nije napravio; neće MS raditi druge browsere, a i IE9 koji dolazi s Mangom radi genijalno, ne znam zašto bi itko htio nešto drugo
  • Nemožeš staviti homepage - možeš pinati bilo koji site (više njih) na početnu stranicu pa pokretati browser preko toga, i onda ti je ona homepage; stara koncepcija homepagea na telefonu je malo out
  • Bing svuda - who cares? iako ja imam Google Search aplikaciju i Google Maps aplikaciju. No uvijek koristim Bing maps i super je. Bing Search kod nas je koma.
  • Nemoš gledat DivX - ne znam tu točno, no gledao sam sve što sam htio do sada i niti jedan video fajl nije odbio otvoriti; sigurno ima nekih formata koje ne čita
  • Nemoš promjenit pozadinu - možeš početnu sliku; to je stvar dizajna sučelja, bilo bi ružno imati pozadinu ispod tileova
  • Nema ekvalizer - a on ti treba na telefonu, zašto? možda i ima neki app za to, pojma nemam
  • Nemoš promjenit melodiju za poziv koju oćeš - možeš, od Manga nadalje
  • Nema poštene navigacije - ima; Bing maps je super, Google maps isto super radi. third party mape su također dobrodošle, no mislim da ih još nema (nisam niti tražio jer su mi Bing i Google sasvim OK)
  • Nema multitasking - ima

Usput, vezano uz iPhone 3GS usporedbu - telefoni s Mangom rade znatno brže nego isti ti bez Manga. Provjereno iz prve ruke.

USB Tethring - istina, u današnje vrijeme bi rekli da svi imaju wifi pa je potreban samo wifi tethring, ali mi je itekako trebao 7 dana kad sam mjenjao doma operatera za net, a na stolnom kompu nisam imao wifi.

Copy paste - pod simple sam mislio najjednostavniji copy paste u porukama i browseru (na omniji ga nisam imao)

File manager - tebi nepotrebno, meni potrebno

USB mass storage - ok, nisam znao za to..

Sync bez Zune-a - mislio sam na lokalny sync, onaj najjednostavniji - copy paste sa diska sva muzika i slike i obratno da ne moram na svakom kompu s kojega želim pokupiti nešto instalirati zune

Bluetooth - u svakom slučaju fali mi..

memoriranje postavki kamere - mango update, oke, nije bilo prije uglavnom, Bogu hvala da su rješili

Nema flash - mislio sam na flash player, nisam mogao učitati flash stranicu benda

Nema drugih browsera - prvenstveno zbog homepage stranice me smetalo jer sa bingom nemogu skoro ništa naše naći, inače IE je odlično napravljen ;)

Bing svuda - Bing maps - dobre su mape stvarno al fali im directions i slično (bar je falilo)..

DivX - Putovao sam vlakom 4 sata, nisam mogao film staviti na mob nikako -.-' (ok, možda sam ja nešto zeznuo, ali nisam mogao)

Pozadina - je ružno možda, ali opet se i pozadina da složiti da izgleda ok i ispod tileova (priznajem, nevažno, al eto)

Melodija - tada još nisam mogao..

Ekvalizer - imao sam jednu pjesmu na kojoj je bas bio prejak, kad sam spojio na zvučnike, nije se baš najbolje čula pa sam poželio ko u stara vremena na w800 poboljšat stvar..

Navigacija - mislio sam na voice navigaciju - znači vozim se u autu i nemoram gledat na mobitel nego mi ona ženska govori "za 80 metara, držite se lijevo" i slično.. sada kažete da ima bing turn by turn, ali onda nije imao sigurno

Multitasking - ok ako ti tako kažeš, ja ga nisam primjetio pa sam zato rekao..

Ok, vidim da OS dosta napreduje i da je rješeno dosta stvari kojih prije nije bilo, al i dalje mi fali Bluetooth.. File manager i sve ostalo ću još nekako preživit..

I što se tiče tog Zunea, pobriso mi je bio s mobitela sve slike sam od sebe tako da sam previše skeptičan što se tiče iTunesa (koji je pak cijeli mob pobriso) i Zunea (koji je pobriso sve slike s 7-dnevnog putovanja)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 14:47 (qube).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice