pametno... nisu normalni vise s tim modelima,imenima i istim karakteristikama... nazalost i samsung je duboko zaglibio u tom problemu s previse slicnih modela... ali njemu ide bolje. koliko mi se cini...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Konacno nekome iz dupeta u glavu!
Bilo bi puno bolje da se prihvate posla i isprave sve gluposti i bugove koje imaju. Samo mi nije jasno na kaj tak revolucionarno se misle prebaciti? Kaj imas, Android i WP7 kao osnovu. Imaju svoj SenseUI ali ima i puno boljih/ljepsih 3D rjesenja. Microsoft je ulozio dosta truda u WP7 i njegov stand-by screen tako da mi nije jasno kaj.
HTC po meni ima daleko najbolje sučelje od svih mobilnih telefona i tu se nema šta mijenjati, poispravljati stare greške samo i eventualno dodati neke nove funkcije i može dalje.
Kod mobitela treba napravit da se klase uređaja razlikuju, kako po cijeni, tako i po veličini i rezoluciji ekrana, rezoluciji kamere, hardveru.
Ajd, hvala Bogu da su se sjetili smanjiti broj modela.
Ako nista drugo, biti ce lakse s upgradeanjem OS-a i HTC Sense-a, tj. nece se desavati da godinu dana stari mobitela poput Desire HD-a izgube mogucnost sluzbenog upgrade-a samo zato sto je iza njega HTC izdao jos 5 mobitela u istoj klasi, a testiranje novih verzija je preskupo ako bi to isli raditi za sve modele, pa stariji gube takav vid supporta.
Uvjeren sam da će ovo biti dobar potez za notez, ali neka onda izvole napraviti pravu stvar kao kada sam kupovao svoj Desire HD!!
U veljači 2011 je ovaj mob izgledao upravo fenomenomenomalno, priznajem, do tada sam samo pasao HTC mobitele, ali zbog Desire HD-a sam čak postao aktivan i na forumu, tako da, pozdravljam ovu nakanu, i želim im od sveg srca da uspiju u nakani
!!
Ljubomorne duše mogu da mi puše
U svemu kopiraju Apple, dok u onome najbitnijem, kao što je marketing, prezentacija i dosljednost uvijek podbace. Imam dvije godine star HTC HD2 i mogu reć da znam imenovat tek jedan model koji je izašao poslije njega!. Mogli su jednostavno seriji iz vrha ponude mobitela dodavat naziv HD3, HD4 itd. pa bi ljudi lakše znali na čemu su i željnije bi očekivali novi model. Samsung se po tom pitanju donekle opametio s Galaxy serijom. I još nešto... predstavljanje novih top modela na raznim svjetskim mobilnim kongresima je isto promašaj. Umjesta toga nek iznajme dvoranu, napune ju fanovima te novinarima i naprave "hype" veči nego što taj proizvod zaslužuje... Baš kao što radi Apple 
edit: kladim se da ovi šta su stisnuli "dislike" nisu pročitali dalje od prve četiri riječi, a i da jesu vjerojatno nebi razumijeli o čemu govorim
pametno... nisu normalni vise s tim modelima,imenima i istim karakteristikama... nazalost i samsung je duboko zaglibio u tom problemu s previse slicnih modela... ali njemu ide bolje. koliko mi se cini...
samsungu ide bolje jer je stvorio brend od imena "galaxy" i pa je lako prepoznatljiv. cak i korisnici koji su na drugim platformama (moja malenkost npr) zna da je samsungov top model galaxyS2, dakle ima neku prepoznatljivost. sto se HTCa tice, znam samo da ima jedno 10 modela i nemam pojma koji je od njih bolji ili losiji.
nije mi cilj sada flejmati, ali forumi koji su bili okrenuti vise manje PC svijetu (kao sto je ovaj recimo) uglavnom su prigovarali appleu to sto ima jedan model, i uzimali bas HTC kao uzor firme koja nudi vise mogucnosti. kakve mogucnosti? jaci procesor, slabija kamera, vise rama.. ili slabiji procesor, jaca kamera, vise rama??? wtf?
zelja korisnika je da uvijek sve bude na maksimumu, a mogucnosti onda jbg diktira da se eventualno napravi neki kompromis. imaj 3 modela eventualno, pokrij njima jeftiniji segment, srednji, i visoki, svakoga pokusaj nabildati maksimalno u toj cijeni i ne mijenjaj imena svako malo.
Nije problem u ponudi, nego u nacinu oznacavanja.
U svemu kopiraju Apple...
Dobro, sad si malo pretjerao. Nije HTC Samsung.
Nije loša ideja.
Dobar je HTC i mislim da mogu da budu bolji i od Samsunga da naprave raznolikiju ponudu i da naprave i koju promjenu i u dizajnu.
Meni su njihovi svi modeli identicni, razlika je samo u dijagonalama ekrana i ponekoj sitnici.
Skidam im kapu za Sense jer mislim da nema boljeg sucelja za Android i po tome je HTC prvi barem po mom misljenju. Tu po meni Samsung dobro kiksa jer njihovo sucelje mi se nikako ne svidja mada opet ukusi su razliciti...
Dok opet najboji didajn mobitela po meni ima Xperia arc :)