dajte oci me peku, BUG prenosi vijesti iz Zutog tiska.... sve više u zadnje vrijeme nalazim na vijesti koji nemaju veze s informatikom. da hocu citati zuti tisak otvorio bi index.hr... dajte nemoje si blatiti ime s ovakvim glupostima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iako sama priča naginje u ne-informatičke vode, sama pozadina jeste informatičke prirode, osim naravno ako HP nije firma koja ima veze sa IT-em, ako ništa drugo par prilično dobrih fotki...
Doable.
Iako sama priča naginje u ne-informatičke vode, sama pozadina jeste informatičke prirode, osim naravno ako HP nije firma koja ima veze sa IT-em, ako ništa drugo par prilično dobrih fotki...
Ne slažem se!
Žalosno da se ovdje objavljuje ono što spada u Red Carpet. Tipu su namjestili prostitutku (pardon glumicu) i onda je nakon tko zna čega (ne vjerujem novinarima) morao dati otkaz. Netko nekome smeta na poslu i tako dalje.....
Za BUG - jako žalosno
hahah, Bug samo što nije počeo o Dikanu
EDIT - zašto piše fatalana
hahah, Bug samo što nije počeo o Dikanu
Kako inace opravdat objavljivanje :))
Dobraaaaaa.
Easy Rider? AHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHA 
Mozda zato sta je dobio otkaz zbog nje (nisam sarkastican)???Ili ja to nes nisam dobro skuzio?
Mozda zato sta je dobio otkaz zbog nje (nisam sarkastican)???Ili ja to nes nisam dobro skuzio?
pa pogledaj kako piše, fatalana umjesto fatalna
pa pogledaj kako piše, fatalana umjesto fatalna
Hahahahahahahahahaha.....o boze...hahahahaahahaha, ajme placem od smijeha.....jesu to oni namjerno napisali fatalana ili???? :D