HyperX Cloud slušalice u Bug Labu!

poruka: 5
|
čitano: 1.804
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HyperX Cloud slušalice u Bug Labu!".
16 godina
neaktivan
offline
HyperX Cloud slušalice u Bug Labu!

hmmm... prije je sve moralo imat oznaku "i", sad sve mora bit "cloud"... sto bi jos i proslo da je rijec o nekakvoj mreznoj opremi, eksternim diskovima i sl., ali osim ako im se nije naoblacilo vrime kad su ovim slusalicama davali naziv, ne vidim razloga zbog cega bi bile "oblacne"...

 

inace, zgodno pare, al kostaju - toliko da bi radje ulozia u neki drugi komad hardvera... 

 
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
offline
HyperX Cloud slušalice u Bug Labu!

Gornji segment korisnika, a koštaju 750kn? Slušalice ko slušalice, baš ne, ali ko gaming slušalice to je diskutabilno.

 
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Re: HyperX Cloud slušalice u Bug Labu!
Osnova ergonomije igračkih slušalica je da su bežične. Ako ih imaš samo da drugi ne slušaju galamu, onda možda ne, ali ako igraš timski, onda ih želiš na glavi i kada ideš po pivu i kada tu pivu ispuštaš (mute gumb je također uvijet).
Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
16 godina
offline
Re: HyperX Cloud slušalice u Bug Labu!
Visak kaže...
Osnova ergonomije igračkih slušalica je da su bežične.

Ne nužno, ima nas koji vops držimo u frižideru pored stola. Ipak bi rekao da je najbitnije da su jako je*eno udobne jer se partije mrežnih igara znaju rastegnuti preko nekoliko sati, a držati za to vrijeme na glavi nešto što ima 3 kile i udobno ko Lada Niva nije naš preporučljivo. Wireless je samo dodatni plus.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
11 godina
neaktivan
offline
HyperX Cloud slušalice u Bug Labu!

Ekipa za ove slusalice sam 99 posto siguran (na netu bas i nema nekog infa jos) da su rebrand veoma hvaljenih a povoljnih audiofilskih takstar pro 80 sa dodanim mikrofonom. Izvana su iste kao takstar, 53mm driveri(navodno AT) specifikacije iste tj ovo su te sluske samo su dosta skuplje em zbog imena kingston em zbog mikrofona. I da napomenem ovo nije prvi headset rebrand ovih slusalica jer QPAD ima isti i sestrinski otvoreni model vec duze vrijeme u ponudi. Dali se isplati samo za mikrofon i malo usminkanu vanjstinu (jastucici su koliko vidim isti) nadoplatiti dosta pored jeftinijeg takstara ovisi o prioritetima, samo znam da razer i slicni nemogu zvukom ni prismrditi ovom i drugim rebrandima takstara pro 80.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice