ICS za Galaxy Note

poruka: 13
|
čitano: 1.562
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "ICS za Galaxy Note".
5 godina
ICS za Galaxy Note

... i naša regija je na redu... uskoro? Ne tako skoro?

5 godina
ICS za Galaxy Note
Dal update pobrise sve podatke?
Dal kuzi citat/konvertirat stare podatke?
19 mjeseci
Re: ICS za Galaxy Note
Bit ce isto kao i sa Galaxy s2. Proci se skoro 2 mjeseca dok update ne dodje u Hrvatsku...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
20 mjeseci
Drazen kaže...
Dal update pobrise sve podatke?
Dal kuzi citat/konvertirat stare podatke?

kad nadograđuješ preko kiesa (samsungovog) podatci tvoji se ne brišu niti aplikacije. kad stavljaš custom romove, onda moraš uglavnom brisuckat. al opet postoji backup pa dojde na isto..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
3 godine
neaktivan
ICS za Galaxy Note

super mini tablet.   Samo jedno me zasmetalo - a to je da je cijenom gotovo identičan novom iPadu 3 (na njuskalu).

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
3 godine
zoran123456 kaže...

Samo jedno me zasmetalo - a to je da je cijenom gotovo identičan novom iPadu 3 (na njuskalu).

Ovo ti ne drži vodu. Za te novce također možeš dobit (pravi) laptop i to u dućanu. Hrpu drugih stvari možeš kupit za te novce...

18 mjeseci
ICS za Galaxy Note

Note je nešto najbolje od gadgeta što sam ikad držao u rukama, da, igrice su malo sporije nego na s2, ali multimedijalni softver s S oznakom je pre*!

Jedva čekam ICS.

Zorane, pa naravno da je jednako skup ko iPad 3 kad je i slično dobar, osim toga, košta kao i laptop jer i radi kao laptop - FullHD video konvertirao je brže nego moj laptop.

3 godine
neaktivan
Pajco kaže...
zoran123456 kaže...

Samo jedno me zasmetalo - a to je da je cijenom gotovo identičan novom iPadu 3 (na njuskalu).

Ovo ti ne drži vodu. Za te novce također možeš dobit (pravi) laptop i to u dućanu. Hrpu drugih stvari možeš kupit za te novce...

da samo što laptop nećeš uspoređivati s tabletom. Galaxy Note automatski udara na rang mini tableta, veličina ekrana mu je ujedno i najveća prednost pred konkurencijom.

Evo, ako bih imao 3500 kn i želim si kupiti tablet, između Galaxy Notea i iPada 3 nebih puno birao.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
3 godine
zoran123456 kaže...

da samo što laptop nećeš uspoređivati s tabletom. Galaxy Note automatski udara na rang mini tableta, veličina ekrana mu je ujedno i najveća prednost pred konkurencijom.

Evo, ako bih imao 3500 kn i želim si kupiti tablet, između Galaxy Notea i iPada 3 nebih puno birao.

Te 2 stvari uopće ne možeš uspoređivat.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine
zoran123456 kaže...

Mislim, ako je tebi svejedno da li ti je uređaj veličine A4 formata (karikirano) ili 4 puta manji...

4 godine
ICS za Galaxy Note

Za tjedan dana ću dobiti Galaxy Note (N7000), pa ulazim u Android vode.

Da li je ICS dostupan i gdje/kako ću ga nadograditi (trenutno sam noob što se tiče Androida/ROM-ova),

pa bih molio da mi se ukratko objasni (ima gdje kakav tutorial)?

Imate li kakav prijedlog što od dodatnih aplikacija da instaliram?

EDIT: Kako mogu vidjeti koju verziju androida ima 2.3 Gingerbrad ili ICS?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 13:43 (Matozan).
4 godine
Matozan kaže...

Za tjedan dana ću dobiti Galaxy Note (N7000), pa ulazim u Android vode.

Da li je ICS dostupan i gdje/kako ću ga nadograditi (trenutno sam noob što se tiče Androida/ROM-ova),

pa bih molio da mi se ukratko objasni (ima gdje kakav tutorial)?

Imate li kakav prijedlog što od dodatnih aplikacija da instaliram?

EDIT: Kako mogu vidjeti koju verziju androida ima 2.3 Gingerbrad ili ICS?

Sad sam se sjetio da je izašao i Jelly Bean, da li je on dostupan za upgrade i gdje?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
5 godina
ICS za Galaxy Note

Nije, ali ga najavljuju kao sljedeći upgrade uskoro.

everybody lies
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice