... i naša regija je na redu... uskoro? Ne tako skoro?
... i naša regija je na redu... uskoro? Ne tako skoro?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
kad nadograđuješ preko kiesa (samsungovog) podatci tvoji se ne brišu niti aplikacije. kad stavljaš custom romove, onda moraš uglavnom brisuckat. al opet postoji backup pa dojde na isto..
super mini tablet. Samo jedno me zasmetalo - a to je da je cijenom gotovo identičan novom iPadu 3 (na njuskalu).
Samo jedno me zasmetalo - a to je da je cijenom gotovo identičan novom iPadu 3 (na njuskalu).
Ovo ti ne drži vodu. Za te novce također možeš dobit (pravi) laptop i to u dućanu. Hrpu drugih stvari možeš kupit za te novce...
Note je nešto najbolje od gadgeta što sam ikad držao u rukama, da, igrice su malo sporije nego na s2, ali multimedijalni softver s S oznakom je pre*!
Jedva čekam ICS.
Zorane, pa naravno da je jednako skup ko iPad 3 kad je i slično dobar, osim toga, košta kao i laptop jer i radi kao laptop - FullHD video konvertirao je brže nego moj laptop.
Samo jedno me zasmetalo - a to je da je cijenom gotovo identičan novom iPadu 3 (na njuskalu).
Ovo ti ne drži vodu. Za te novce također možeš dobit (pravi) laptop i to u dućanu. Hrpu drugih stvari možeš kupit za te novce...
da samo što laptop nećeš uspoređivati s tabletom. Galaxy Note automatski udara na rang mini tableta, veličina ekrana mu je ujedno i najveća prednost pred konkurencijom.
Evo, ako bih imao 3500 kn i želim si kupiti tablet, između Galaxy Notea i iPada 3 nebih puno birao.
da samo što laptop nećeš uspoređivati s tabletom. Galaxy Note automatski udara na rang mini tableta, veličina ekrana mu je ujedno i najveća prednost pred konkurencijom.
Evo, ako bih imao 3500 kn i želim si kupiti tablet, između Galaxy Notea i iPada 3 nebih puno birao.
Te 2 stvari uopće ne možeš uspoređivat.
Mislim, ako je tebi svejedno da li ti je uređaj veličine A4 formata (karikirano) ili 4 puta manji...
Za tjedan dana ću dobiti Galaxy Note (N7000), pa ulazim u Android vode.
Da li je ICS dostupan i gdje/kako ću ga nadograditi (trenutno sam noob što se tiče Androida/ROM-ova),
pa bih molio da mi se ukratko objasni (ima gdje kakav tutorial)?
Imate li kakav prijedlog što od dodatnih aplikacija da instaliram?
EDIT: Kako mogu vidjeti koju verziju androida ima 2.3 Gingerbrad ili ICS?
Za tjedan dana ću dobiti Galaxy Note (N7000), pa ulazim u Android vode.
Da li je ICS dostupan i gdje/kako ću ga nadograditi (trenutno sam noob što se tiče Androida/ROM-ova),
pa bih molio da mi se ukratko objasni (ima gdje kakav tutorial)?
Imate li kakav prijedlog što od dodatnih aplikacija da instaliram?
EDIT: Kako mogu vidjeti koju verziju androida ima 2.3 Gingerbrad ili ICS?
Sad sam se sjetio da je izašao i Jelly Bean, da li je on dostupan za upgrade i gdje?
Nije, ali ga najavljuju kao sljedeći upgrade uskoro.