ICS za Nexus S

poruka: 70
|
čitano: 3.887
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "ICS za Nexus S".
3 godine
Re: ICS za Nexus S
N-s24x kaže...

Uzeo sam jučer nexus s, i razmišljam si dali da si stavim ICS? potpuni sam početnik u ovome, pa jel mi može ko dati link kako se to detaljno radi i gdje da skinem ICS?
valjda ne bih mogao ništa shebati :) 

Definitivno stavi.ICS je potpuno novi OS i mobitelu daje novi štih.Uz to je jako brz i ima dosta novih mogučnosti.

Pomoći ću ti ja staviti.Prvo napravi ovo:

Meni- postavke-o telefonu- i pročitaj mi koju verziju androida imaš

-i broj međuverzije(zadnji red)

Nakon toga ćemo dalje :)

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
16 mjeseci
Hrvojestr kaže...
N-s24x kaže...

Uzeo sam jučer nexus s, i razmišljam si dali da si stavim ICS? potpuni sam početnik u ovome, pa jel mi može ko dati link kako se to detaljno radi i gdje da skinem ICS?
valjda ne bih mogao ništa shebati :) 

Definitivno stavi.ICS je potpuno novi OS i mobitelu daje novi štih.Uz to je jako brz i ima dosta novih mogučnosti.

Pomoći ću ti ja staviti.Prvo napravi ovo:

Meni- postavke-o telefonu- i pročitaj mi koju verziju androida imaš

-i broj međuverzije(zadnji red)

Nakon toga ćemo dalje :)

Verzija sustava Android:
2.3.6

Broj međuverzije:
GRK39F

puni mi se trenutno mob, piše da ima 68%, da ga napunim do 100% ili mogu sa 68% isto raditi? 

3 godine

Možeš napraviti i sa 68%

Odi na ovu stranicu 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063664

i u prvom postu nađi sljedeće:

Android 2.3.6 (Build GRK39F/XXKF1 Radio/KA3 Bootloader)
2.3.6 -> 4.0.3

Klikni na 2.3.3->4.0.3 i skini fajl

zatim slijedi sljedeće upute 

1. After download is complete, rename the file to update.zip and copy it to the root of your SD card.
  2. Switch off the device and then reboot into bootloader mode. (To get into the Bootloader mode, hold Volume up button and the Power button together.)
  3. Use the Volume key to navigate and select Recovery from the menu to boot into recovery, press the Power button to confirm.
  4. When you see the warning triangle and arrow, hold the power button and tap volume up. You’ll see a menu.
  5. Select “Apply update from /sdcard” and select the update.zip file from the list.
  6. Once the update is flashed, select “reboot system now” to reboot your device.
  7. Enjoy the cool Ice Cream Sandwich treat by Google this holiday!

16 mjeseci
Hrvojestr kaže...

Možeš napraviti i sa 68%

Odi na ovu stranicu 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063664

i u prvom postu nađi sljedeće:

Android 2.3.6 (Build GRK39F/XXKF1 Radio/KA3 Bootloader)
2.3.6 -> 4.0.3

Klikni na 2.3.3->4.0.3 i skini fajl

zatim slijedi sljedeće upute 

1. After download is complete, rename the file to update.zip and copy it to the root of your SD card.
  2. Switch off the device and then reboot into bootloader mode. (To get into the Bootloader mode, hold Volume up button and the Power button together.)
  3. Use the Volume key to navigate and select Recovery from the menu to boot into recovery, press the Power button to confirm.
  4. When you see the warning triangle and arrow, hold the power button and tap volume up. You’ll see a menu.
  5. Select “Apply update from /sdcard” and select the update.zip file from the list.
  6. Once the update is flashed, select “reboot system now” to reboot your device.
  7. Enjoy the cool Ice Cream Sandwich treat by Google this holiday!

Hvala puno, sada ću napraviti to, pa javim kako je ispalo :)

3 godine
ICS za Nexus S

Može.Probaj pa javi dojmove i dali si uspio :)

16 mjeseci
Hrvojestr kaže...

Može.Probaj pa javi dojmove i dali si uspio :)

Evo ga, naredio sam :) 
Hvala puno! 

4 godine
ICS za Nexus S

Jel ima taj Nexus S jos u Vip ponudi?

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
17 mjeseci
Kant kaže...

Jel ima taj Nexus S jos u Vip ponudi?

ima

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
3 godine

Evo, nije mi dao vrag mira, probao i ja, mada sam dosad smireno čekao OTA. Uspio. Radi odlično. Thx, Hrvojestr na konkretnim uputstvima!

Misliti je drek znati. I. Kušan, Ljubav ili smrt
3 godine
ICS za Nexus S

Ako ikog jos uvijek zanima, konacno je stigao sluzbeni OTA za 9023 verziju, i to 4.0.4

Ako nije vec stigla obavijest, otidite u manage apps, u svim aplikacijama odaberite google services framework, stoppajte ga i clearajte, rebootajte, te napravite checkin (*#*#CHECKIN#*#*), nakon toga bi se update trebao poceti skidati pod about phone, system updates, ako nema jos uvijek nicega, probajte jos koji put sve isto napraviti :)

Update je gotov nakon skidanja kroz 2-3 min, pri prvom bootanju automatski provjerava instalirane aplikacije i ponuduje azuriranja ako su potrebna, takoder, nije potreban nikakav backup, sve ostane na svom mjestu (sto ne znaci da ne morate napraviti backup, za svaki slucaj)

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice