Koji će ovo bit pogodak !!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AMD u <3 Intel u C===3
Ima tu jos mnogo posla,zasad su driveri veliki problem,al dualboot opcija je osposobljena.Nadam se da ce uspit jednog dana jer nokia pravi najbolje mobilne telefone i to sto nema Android kao platformu je jedan veliki minus.
Treba tu puno posla i teško da će ikada biti super funkcionalan build bez većih bugova.
Zašto bi netko downgreadao s Meegoa na android?
Zašto bi netko downgreadao s Meegoa na android?
Da bi umjesto 2 (dvije) aplikacije na raspolaganju imao stotine hiljada, za početak.
1. N9 već ima na našem tržištu, vidio sam ju u Tele2
2. Pitanje je koliko će to zaživjeti, na n900 nikad nije zaživjelo kako treba, došli su do toga da se instalira i sve, ali ne radi gsm dio :D
3. Ako netko hoće hrpu aplikacija, neka si odmah u startu kupi Android, iPhone, WP7 ili Symbian, N9 je prvenstveno telefon kojima se sviđa funkcionalnost meego-a. Slično kao i N900, za koju nema hrpu aplikacija, a opet joj ništa ne fali, funkcionalnost je jako dobra (fali jedino hrpa igara da se ubije dosada kad se čeka >tramvaj<)
1. N9 već ima na našem tržištu, vidio sam ju u Tele2
2. Pitanje je koliko će to zaživjeti, na n900 nikad nije zaživjelo kako treba, došli su do toga da se instalira i sve, ali ne radi gsm dio :D
3. Ako netko hoće hrpu aplikacija, neka si odmah u startu kupi Android, iPhone, WP7 ili Symbian, N9 je prvenstveno telefon kojima se sviđa funkcionalnost meego-a. Slično kao i N900, za koju nema hrpu aplikacija, a opet joj ništa ne fali, funkcionalnost je jako dobra (fali jedino hrpa igara da se ubije dosada kad se čeka >tramvaj<)
Aplikacije za maemo su one koje su zbilja iskoristive, a ne glupavi appsi kao što ih ima na tisuće za iPhone/Android.
Skini NES/Snes/GBA/SCUMMVM emulatore i možeš igarati tisuće ROMova, Nitenda, Gameboya i ostaloga...
Šteta što su krenuli sa windowsima, ovo je imalo perspektive. Gamad moraju da unište nokiju
i meago, u njemu je sve što treba, pravi funkcionalni mobiteli i os, a ne ove druge gluposti, koje svaki drugi dan moraju da se krpaju
Šta ga ovi motaju, ko teta violeta, ćudo jedno. Podsječaju me na mojega dedu, kad je previše popio onda je radio krugove po kleti i pokušavao pogoditi izlaz. Naravno, nikad nije uspio i bez bake bi i dan danas bio u kleti!
Da je rijec o dual bootu, onda bi umjesto ICSa bootao WP7.5 definitivno.
Mango FTW.
Da bi umjesto 2 (dvije) aplikacije na raspolaganju imao stotine hiljada, za početak.
Ti znaš da Meego vrti i android applikacije uz ACL?
Ti znaš da Meego vrti i android applikacije uz ACL?
U teoriji.