Ako ce se na svim ovim xperiama moc vrtit ICS onda se vidi da google laze da je nexus one preslab.
dobra vjest za nas s novim Xperiama, cini se da SE radi dobar posao...
Gief za x10.
GIEFFFF!!!
Bit će...
Al nakon toga onda više nema novih updejta 
Ako ce se na svim ovim xperiama moc vrtit ICS onda se vidi da google laze da je nexus one preslab.
Pa ako se ne varam, većina ovih Xperija je jača od Nexus One, sve su i novije dakako. I (što je najveća boljka Nexusa/Desirea) imaju više interne memorije.
A moja X10 smrdi? ovi su gori od apple-a
Pola godine sam koristio X10, pa sam kupio Arc i mogu vam reći da je Arc pet puta bolji telefon. Isplati se svakog evra.
Bravo Sony!!
Još da t-mobile malo podeblja ponudu..
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
ovo nisam očekivao, a bogami nisam ni mislio da bi moglo doć za moju x10 mini pro
ali izgleda da ipak bude
odličan potez od njih
SE se opametio malo nakon gluposti koju su radili prosle godine... mislim da nije bezobrazno od njih sto X10 nece dobit update, iapk je mobitel vec "star" i za njega je ginger vise nego dovoljan.. a uvijek je tu XDA forum..
Pola godine sam koristio X10, pa sam kupio Arc i mogu vam reći da je Arc pet puta bolji telefon. Isplati se svakog evra.
Da?
Zbog cega je toliko bolji?
Imam x10 pa me zanima, ako je razlika tolika mozda upgrade-am.
ovo nisam očekivao, a bogami nisam ni mislio da bi moglo doć za moju x10 mini pro
ali izgleda da ipak bude
odličan potez od njih
Mislim da neces dobiti upgrade za svoju x10 mini.
Ovo se odnosi na nove Xperije mini i mini pro.
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Pa ako se ne varam, većina ovih Xperija je jača od Nexus One, sve su i novije dakako. I (što je najveća boljka Nexusa/Desirea) imaju više interne memorije.
Da sam sebe ispravim, sve su jače od Nexus One. Imaju novije procesore i novije GPU-e. One na razini DHD-a.
Laički gledano imaju isto 1GHz, 512mb rama... ali tako bi onda mogao reći da su Nexus One/Desire jednako jaki kao DHD, a nisu. (ok DHD ima i 768mb rama)
pa ja i imam novu xperiu x10 mini pro SK17i

Bravo za SE! Mnogi proizvođači će napraviti puno, puno manje za svoje korisnike, primjerice, LG prvotno nije mislio izdati ICS za Optimus 2X koji hardverom šiša SE
A moja X10 smrdi? ovi su gori od apple-a
X10 je stara dvije godine, normalno da neće dobit update.

Nema nove x10 mini pro, samo je jedna.

To ne postoji lol.... dvije su
1. Prva generacija Xperije odnosno Xperija x10 mini, samo x10 i x10 mini pro
2. Druga generacija Xperije odnosno Xperia mini ST 15i, Xperija mini pro SK17i.....
i zaboravio si x8 u prvoj generaciji ;)
i zaboravio si x8 u prvoj generaciji ;)
Tako je ali onda sam zaboravio i ove iz druge generacije
.... vidim da mnogi ljudi cesto mijesaju Xperia x10 mini/pro (1st gen) i Xperia mini/pro (2nd gen) pa sam stoga samo njih spomenuo.....
kako je sada SE Ray postao dobra kupnja.
Odlična kamera, kao i zaslon, hardwer za 5 (dobro, kraj sgsII, za +3),ICS, i odlična cijena, još da nema one SE-ove šminke Androida (neznam za vas, ali meni nikako ne ide)
...ali ja ipak kupujem Nexus S
Nema nove x10 mini pro, samo je jedna.
ok ja sam zahebao, nisam skužio da je moja xperia samo mini pro SK17i, bez x10
ovakvu ja imam
Znaš li išta o problemima sa zvukom?
http://talk.sonyericsson.com/message/124910
Ja planiram kupit mini pro, ali me brine taj navodno učestali problem
ja taj problem još nisam imao, a često slušam muziku preko njega kad idem na predavanja
a i imam ga tek dva tjedna
Sad mi je dosla notifikacija za update 4.0.2.A.0.42, kaj je to?
imam arc s u vipu?ili je to samo neka manja nadogradnja za 2.3.4?
sad se instalira, javim vam.
EDIT: ma to je samo neka nadogradnja manja za 2.3.4 :))
Koristi li tko Xperiu Ray? Kakva su iskustva?
Koristi li tko Xperiu Ray? Kakva su iskustva?
ista ko i ostala obitelj xperia samo sto ima jedan od najboljih displaya, ima velik ppi.
To ti je zapravo arc s manjim ekranom i malo slabijim proc. boljim ekranom i super kamerom.
Pa meni se radi tog manjeg ekrana baš i sviđa, unatoč trendu povećavanja ekrana. A nije ekran premali za npr surfanje i tako to? Ako je netko koristio.
Pa meni se radi tog manjeg ekrana baš i sviđa, unatoč trendu povećavanja ekrana. A nije ekran premali za npr surfanje i tako to? Ako je netko koristio.
Pa ono, imam Xperiju mini (3") i tu i tamo mi zasmeta malen zaslon, stabilna je i brza i sve to....... al jbg ipak je bolje 4"