Rayevih 3.5 je odličan kompromis.
Nit prevelik, nit premalen.
Zapravo, 3.3 je. Nije da sitničarim... xD
Ma i sam izgled Raya mi je super. Baš je elegantan. Npr, Neo isto nije prevelik sa svojih 3,7 (iako uz Ray vjerojatno djeluje dosta veći). Ali mi se kod njega prvenstveno ne sviđaju one tri tipke ispod ekrana. A i dizajn je kopija onog symbiana (ne mogu se sad točno sjetiti kako se zove).
Arc je možda i ljepši i elegantniji od Raya, ali i on ima te/takve tipke ispod ekrana. Ove na Rayu su mi super napravljene. A i Arc je velik, iako tanak.
Arc je malo prekičast meni.
Arc je malo prekičast meni.
A ima i u tom nešto. Ray je jednostavniji, baš mal i elegantan mobitel (kakvi su nekada bili).
http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-ericsson-xperia-ray/gal/gsmarena_008.jpg
Evo Arca i Raya jednog do drugog...
Baš me te tipke smetaju, nikad mi nisu bile nešto. :D
Na ovoj se slici lijepo vidi što znači gustoča piksela.
Arc je pre glomazno napravljen i nikako ne sjeda u ruku (bar meni), dok sgs2 koji je veći, super sjeda.
Ja sam nedavno kupio arc s i mob je odlican. Isprva sam hito Ray, unatoc sto je ekran vrhunski i ppi je super, premali mi je...volim komptno surfati i puno pisati poruke pa mi bolje pase veci ekran jer sam sad uz x8 i mali ekran pogubio sve zivce i svako slovo uvijek fulao....
Iao sam priliku drzati ray u ruci i extra je telefon ali sam opet kupio arc-a... Dizajn mu je odlican i nakon onih ''touch'' tipki na htc-ovima ove prave tipke na arc-u zlata vrijede....
JEdnom kada probate veci ekran nema vracanja. I ja sam prije bio zagovornik manjeg smartphonea jer ipak ''telefon'' treba biti prenosiv ali uzitak veceg ekrana je neprocjenjiv :)
Nego ovaj update na ICS hoce li donijeti brzi ili sporiji rad jer ne znam kakvi su hardwerski zahtjevi ICS-a...