IE6 pao s vodeće pozicije

poruka: 36
|
čitano: 3.042
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "IE6 pao s vodeće pozicije".
3 godine
RE: IE6 pao s vodeće pozicije
cekpi kaže...

pol ovog topica je za HOS...

da je bar samo toliko..

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
2 godine
neaktivan
RE: IE6 pao s vodeće pozicije
Fliko kaže...

Sa IE sam prešao na FF, probao Operu i sve više razmišljam o IE8... FF se vuče k'o magla, ekstenzije se nadograđuju malo malo i trebaju sve manje manje. Da ne pišem o web aplikacijama i aktivnim stranicama, svako malo probaj IE tab, ne radi, probaj u IE - radi. Ma koliko ponekad okrenem očima na MS, Outlook mi uvijek ulije respekt prema njima. BTW, koji OS koristite? Legalan?

Ako ti je brzina bitna, onda nemoj - probaj još i Chrome ;) IE8 je definitivno najsporiji od svih tih preglednika, što se pogotovo osjeti na starijem računalu.

Meni je osobno Opera najdraža zbog ugrađenog RSS feedera, notes-a i jednostavno mi je najbolje sjela, iako priznam da se znalo dogoditi da naleti na stranicu koju nije uspjela pravilno učitati - iako se ne sjećam kad se to zadnji put dogodilo.

Za one kojima je brzina bitna tu je i Peacekeeper browser benchmark.

Rezultat benchmarka - Ostali vs IE8 ≈ 3:1 Rezultat benchmarka - Ostali vs IE8 ≈ 3:1
3 godine

U Velikoj Britaniji potpisuju peticiju da državne institucije konačno prijeđu na neki preglednik noviji od IE6.

Petition fights against IE6 use by UK government 

3 godine

To ocito pokazuje da ljudi imaju visak slobodnog vremena kojeg nemaju kako pametno iskoristiti :)

I'm going woo woo
3 godine

IE6 je popularan zato jer dolazi predinstaliran na windows XP-u, a XP je i dalje vodeći OS.

Sad će se pomalo uzdizati windows 7, a s njime i IE8. To je OK browser, te ljude ionako zaboli šta koriste samo da idu na internet,a IE8 nije tako loš browser kao što se misli.

Ja se držim firefox-a, chrome i operu 10 probao no nisu kao firefox.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
2 godine

koristio sam sve zive browsere da isprobam safari(najgori browser koji postoji) opera ok ali najsporija od konkurencije mozillu koristim godinama i onda mi je super, ie8 neznam tko govori da je spor i nesiguran ja i njega koristim i radi mi predobro tj koristim ga od kad imam win7 i mogu rec da neke stranice koje mozilla nije otvorila ie otvori bez problema(ne pitajte koje su to jer se ne sjecam), google chrome je isto brz i sve to ali nesto mu fali za razliku od ie i mozille..dakle na win 7 ie 8 mi je najbolji a ove price da ie koriste samo starci to su gluposti ie je sasvim ok browser i jos nisam dozivio da mi se rusi mozilla mi se rusila sa flashom i to mu je bio nedostatak na kvadrat i to je jedan od razloga sto sam poceo sve vise ie koristit

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 14:54 (PlayMaker10).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice