Sviđa mi se ovo odmorište za ruku.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo odmorište mi se sviđa, jer sam se navikao igrati na laptopu s odmorištem i onda svaki put kad dođem na tipkovnicu boli me ruka i neudbono mi je za igrati.
Funkcionalno i lijepo a nije ni cijena loša!
razer black widow ima cherry mx BLUE switcheve(tj. neku kombinaciju) a steelseries 7G i 6gv2 imaju BLACK switcheve(tvrdi),još postoje i BROWN
navodno da su black switchevi najbolji za igre,tvrdi i linearni
pohvalno da ima sve veći izbor mehaničkih tipkovnica kojima bi i cijena mogla počet padat
kad napraviš brand onda možeš sve prodavat...
ovaj MS90 mi izgleda odlično, dok MS60 mi nije baš nešto ka da su ga kopirali od nekoga,
a tipkovnice mi se činu prvenstveno atraktivne, triba provjerit kakva će bit kvaliteta izrade
i ono najbolje šta nisu stavili velike cijene, jbga dok dođe do nas naraste će..
Ove macro programabilne tipke me podsjecaju na nečije tipkovnice i M1, M2 i M3 kao skupine...
Zanima me ko ih proizvodi, netko noname ili Logitech i slična ekipica?
Jasno je vidljivo da su prvenstveno ciljali na funkcijonalnost , a atraktivnost ovde po meni i nije na nekoj razini ,nije loše sve u svemu
K90 je pun pogodak,definitivno najsexy tipkovnica koju sam ikad vidio.
da je 1 kn nebi ju kupio kad vidim onakav enter
Sve u svemu neizgleda loše.
Dobro jel treba svima crtat da su takve sve tipkovnice s američkim layoutom...nema to apsolutno nikakve veze do proizvođača. Američki layout je takav kakav je..
Riječ je vjerovatno u američkoj izvedbi,isto tako primjerice moja G110 na kutiji ima uski enter a sama tipkovnica ima puni enter.
Mmm sviđaju mi se tipkovnice, volim minimalizam. Ali volio bi da počnu na te mehaničke tipkovnice kod nas davat HR layout.
Što reći, Corsair čega god se uhvati napravi to kako treba.
No, na miševima se vidi inspiracija Cyborgovim R.A.T. - ovima.
tastatura je vece smece, mogli su tipke stavit u visine ko neboder, ja koristim flat keyboard i bolja je od ovog sranja defintivno
ocito ti nije jasan pojam "mehanicka tipkovica".
zasto bugovci nisu spomenuli gaming headset-e koji su isto predstavljeni?
Riječ je vjerovatno u američkoj izvedbi,isto tako primjerice moja G110 na kutiji ima uski enter a sama tipkovnica ima puni enter.
Također na mojoj kutiji ima uski enter a stvarna ima siroki.
E obožavam ovo. Sad su i tipkovnice počeli radit samo za dešnjake. Odmorište za dlanove se vjerojatno ne može pomaknit da dođe ispod pravih strelica za kretanje, tj. na desnu ruku.
Jasno je vidljivo da su prvenstveno ciljali na funkcijonalnost , a atraktivnost ovde po meni i nije na nekoj razini ,nije loše sve u svemu
Zapravo izgleda kao da su na miš nabacali što više tipki što je moguće.
tastatura je vece smece, mogli su tipke stavit u visine ko neboder, ja koristim flat keyboard i bolja je od ovog sranja defintivno
Ajde prvo probaj pa onda pljuj. Ako su stavili mehaničke tipke onda bi to stvarno moglo dobro bit.
Corsair ne može napraviti lošu stvar tako da će i ovo sasvim sigurno biti o.k.
Svejedno je sta oni proizvodili, kvaliteta je visoka, pa tako je pretpostavljam i s ovom periferijom.
npr. Slusalice HS1, kad sam vidio Corsair i slusalice mislio sam da su oni poludili, a sad i posjedujem HS1 i mogu rec da su vrhunske.
Mis ako nece biti preskup kupujem 1, a tipkovnice ce sigurno biti skupe posto su mehanicke.