Igraća periferija iz Corsaira

poruka: 22
|
čitano: 1.196
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Igraća periferija iz Corsaira".
3 godine

Sviđa mi se ovo odmorište za ruku.

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
21 mjesec

Ovo odmorište mi se sviđa, jer sam se navikao igrati na laptopu s odmorištem i onda svaki put kad dođem na tipkovnicu boli me ruka i neudbono mi je za igrati.

3 godine

Funkcionalno i lijepo a nije ni cijena loša!

4 godine

razer black widow ima cherry mx BLUE switcheve(tj. neku kombinaciju) a steelseries 7G i 6gv2 imaju BLACK switcheve(tvrdi),još postoje i BROWN

navodno da su black switchevi najbolji za igre,tvrdi i linearni

pohvalno da ima sve veći izbor mehaničkih tipkovnica kojima bi i cijena mogla počet padat

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 23:01 (M4X).
3 godine

kad napraviš brand onda možeš sve prodavat...

ovaj MS90 mi izgleda odlično, dok MS60 mi nije baš nešto ka da su ga kopirali od nekoga,

a tipkovnice mi se činu prvenstveno atraktivne, triba provjerit kakva će bit kvaliteta izrade

i ono najbolje šta nisu stavili velike cijene, jbga dok dođe do nas naraste će..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
4 godine

Ove macro programabilne tipke me podsjecaju na nečije tipkovnice i M1, M2 i M3 kao skupine...

Zanima me ko ih proizvodi, netko noname ili Logitech i slična ekipica?

everybody lies
3 godine

Jasno je vidljivo da su prvenstveno ciljali na funkcijonalnost , a atraktivnost ovde po meni i nije na nekoj razini ,nije loše sve u svemu

3 godine

K90 je pun pogodak,definitivno najsexy tipkovnica koju sam ikad vidio.

4 godine

da je 1 kn nebi ju kupio kad vidim onakav enter

16 mjeseci

Sve u svemu neizgleda loše.

xf: recod8600
2 godine
Re: Igraća periferija iz Corsaira
pancurak kaže...

Dobro jel treba svima crtat da su takve sve tipkovnice s američkim layoutom...nema to apsolutno nikakve veze do proizvođača. Američki layout je takav kakav je..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine
pancurak kaže...

Riječ je vjerovatno u američkoj izvedbi,isto tako primjerice moja G110 na kutiji ima uski enter a sama tipkovnica ima puni enter.

4 godine

Mmm sviđaju mi se tipkovnice, volim minimalizam. Ali volio bi da počnu na te mehaničke tipkovnice kod nas davat HR layout.

17 mjeseci

Što reći, Corsair čega god se uhvati napravi to kako treba.
No, na miševima se vidi inspiracija Cyborgovim R.A.T. - ovima. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
12 mjeseci

tastatura je vece smece, mogli su tipke stavit u visine ko neboder, ja koristim flat keyboard i bolja je od ovog sranja defintivno

4 godine

ocito ti nije jasan pojam "mehanicka tipkovica".

www.gamer.hr
3 godine

zasto bugovci nisu spomenuli gaming headset-e koji su isto predstavljeni?

21 mjesec
QFlash kaže...
pancurak kaže...

Riječ je vjerovatno u američkoj izvedbi,isto tako primjerice moja G110 na kutiji ima uski enter a sama tipkovnica ima puni enter.

Također na mojoj kutiji ima uski enter a stvarna ima siroki.

Prava zarada, 0.02 po kliku, dobio sam 50 dolara a koristim ga 10 dana, preporuka! Link:http://bux.ratovi.net/?r=petarvarga
4 godine

E obožavam ovo. Sad su i tipkovnice počeli radit samo za dešnjake. Odmorište za dlanove se vjerojatno ne može pomaknit da dođe ispod pravih strelica za kretanje, tj. na desnu ruku.

2 godine
Bubabug kaže...

Jasno je vidljivo da su prvenstveno ciljali na funkcijonalnost , a atraktivnost ovde po meni i nije na nekoj razini ,nije loše sve u svemu

Zapravo izgleda kao da su na miš nabacali što više tipki što je moguće.

Cryogenic kaže...

tastatura je vece smece, mogli su tipke stavit u visine ko neboder, ja koristim flat keyboard i bolja je od ovog sranja defintivno

Ajde prvo probaj pa onda pljuj. Ako su stavili mehaničke tipke onda bi to stvarno moglo dobro bit.

pero_HR
4 godine

Corsair ne može napraviti lošu stvar tako da će i ovo sasvim sigurno biti o.k.

2 godine
Ma Crosair rula...
Svejedno je sta oni proizvodili, kvaliteta je visoka, pa tako je pretpostavljam i s ovom periferijom.
npr. Slusalice HS1, kad sam vidio Corsair i slusalice mislio sam da su oni poludili, a sad i posjedujem HS1 i mogu rec da su vrhunske.
Mis ako nece biti preskup kupujem 1, a tipkovnice ce sigurno biti skupe posto su mehanicke.
:D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice