Igre jače od filmova

poruka: 9
|
čitano: 1.284
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Igre jače od filmova".
4 godine
Igre jače od filmova

pa kad su nove igre sve vise nalik filmovima a igrajuci igru sve prolazite kao glavni lik i u prvom licu

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
3 godine
protjeran
Igre jače od filmova

Ja niti filmove ne gledam. Zadnji sam gledao Butterfly Effect 2 doma pred oko 4 godine, a u kinu sam bio zadnji puta početkom tisućljeća na Brad Pittu: Sedam. Sve igre koje igram me obuzimaju više nego TV. Moj žanr je Shooters i Racing tim više što oko 2 god imam makinju za igre koje sve origigiBogataš

chew your meat for you pass it back and forth in a passionate kiss...
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 18:09 (stoncin3).
2 godine
Igre jače od filmova

Kod mene je baš obrnuto,u zadnje vrijeme sam više gledao filmove nego igrao igre.

alrighty then
3 godine
protjeran
Igre jače od filmova

a ja to sve skupa

BUCKETHEAD
2 godine
Igre jače od filmova

Volim i odigrat dobru igru i pogledat dobar film, dakle tu je nerješeno. Ali moram priznat da se više orijentiram na filmove nego igre jer ipak je to kod nas rasprostranjenije ponajviše radi TV-a. A to za šta se troši više novaca to nek ostane tajnaSmijeh.

2 godine
neaktivan
Igre jače od filmova

ja gledam samo horore ili komedije ali ipak igram vise igrice jer ih mogu dobit za 4kune

nedim
4 godine
Igre jače od filmova

High score!

2 godine
neaktivan
Igre jače od filmova

mene baš briga obadvoje nabavljam isto a to je besplatno zato živeo torrent!!!!!!!!

2 godine
Igre jače od filmova

U zadnje vrijeme stalno gledam neke filmove,njih ne nabavljam preko torrenta za razliku od igricaBelji se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice