Imagine Cup: Kraj natjecanja za Think Green

poruka: 8
|
čitano: 1.160
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Imagine Cup: Kraj natjecanja za Think Green".
4 godine

Svaka im čast i to je odlican uspijeh!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
3 godine

AHAHAHAHAH...Pkin danju,Pkin nocu...Slikam Pkin kad god hocu....ahaha kako se nasmijah slatko...svaka cast na komentar slikeXD

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
3 godine

Bez FOI-a nema finala Izlanuo se

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
2 godine
neaktivan
RE: Imagine Cup: Kraj natjecanja za Think Green

ha ha ha... kako da ne... zato se i jesu proslavili na Imagine Cupu u Hrvatskoj ove godine i lani... koliko se sjecam udruga SUMP iz Splita i sa splitskog FESBa rastura.... :)

tljubas
3 godine
tljubas kaže...

ha ha ha... kako da ne... zato se i jesu proslavili na Imagine Cupu u Hrvatskoj ove godine i lani... koliko se sjecam udruga SUMP iz Splita i sa splitskog FESBa rastura.... :)

Ja kolko sam upucen ekipa sa foi-a je prosle godine osvojila 2. mjesto.......bolje se malo informiraj Izlanuo se

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
4 godine
moderator
pusic008 kaže...
tljubas kaže...

Ja kolko sam upucen ekipa sa foi-a je prosle godine osvojila 2. mjesto.......bolje se malo informiraj 

Lani ekipa s FOI-ja nije osvojila "pravo" drugo mjesto. Poredak u Software Designu je bio: Rumunji, Rusi, Brazilci. Ekipa s FOI-ja nije se probila među 12, kao ove godine Think Green.

Međutim, svake godine suci "stvore" nekoliko ad hoc kategorija za timove koji su im se po nečem svidjeli a nisu odnijeli nagradu u službenim kategorijama. Lani su tako stvorili kategoriju Windows Mobile (ako se dobro sjećam) i u njoj podijelili nekoliko svojevrsnih utješnih nagrada i tu su naši s FOI-ja bili drugi. Svakako zavidan uspjeh kojeg ne treba umanjivati. Moguće da takvih kategorija bude i ove godine i Think Green nešto osvoji, jer su se zaista svidjeli sucima, ali takve se kategorije obično drže u tajnosti za završnu proslavu.

Mislim, ne navijam za nikog, to jest uvijek navijam za naše ma odakle dolazili, ali samo da se raščiste nejasnoće i nadam se smanje prepucavanja uzmeđu faksova.

Realno bi Hrvatska trebala imati mnogo više timova, osobito u drugim kategorijama u kojima nas uopće nema! Imali smo samo tri tima na HR finalu. Čuo sam da Brazil, gdje je IC nevjerojatno popularan, ima 80 timova za kategoriju SD - a na kraju na svjetsko finale dolazi jedan njihov isto kao i jedan naš! (S druge strane oni su zastupljeni i u svim drugim kategorijama.)

Heroj a ne zločinac
22 mjeseca
neaktivan

Svaka čast Olegu za fotke i blog. Ipak, čudi me da nije napisao da se tim iz susedne (ili komšijske) Srbije plasirao u prvih 6 na softverskom dizajnu, kao i u prvih šest u digitalnim medijima.

Momci iz Splita i Zrenjanina se druže, pozdravljaju, nekako drže zajedno (koliko se može), pozajmljuju stvari jedni od drugih (tačnije, srpski tim je pozajmio lemilo od hrvatskog, jer su imali nekih problema sa njihovim uređajem)... Tako da, Oleže, punu informaciju molim!

Šteta je što je hrvatski tim ispao, ali prvih 12 od 68 je neverovatan uspeh. Večeras su prezentacije finalista, držite fige timu iz Srbije!

Pozdrav iz Varšave,

Giuseppe.

4 godine
moderator
x.giuseppe kaže...

Svaka čast Olegu za fotke i blog. Ipak, čudi me da nije napisao da se tim iz susedne (ili komšijske) Srbije plasirao u prvih 6 na softverskom dizajnu, kao i u prvih šest u digitalnim medijima.

Momci iz Splita i Zrenjanina se druže, pozdravljaju, nekako drže zajedno (koliko se može), pozajmljuju stvari jedni od drugih (tačnije, srpski tim je pozajmio lemilo od hrvatskog, jer su imali nekih problema sa njihovim uređajem)... Tako da, Oleže, punu informaciju molim!

Šteta je što je hrvatski tim ispao, ali prvih 12 od 68 je neverovatan uspeh. Večeras su prezentacije finalista, držite fige timu iz Srbije!

Pa znaš kako je, čekam finalni rezultat za srpski tim da odigram ziheraški. Cool

Heroj a ne zločinac
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice