instax SHARE SP-3 - pisač za fotografije s mobitel

poruka: 2
|
čitano: 543
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "instax SHARE SP-3 - pisač za fotografije s mobitel".
instax SHARE SP-3 - pisač za fotografije s mobitel

Iako su mi jako simpatične ove "brze" fotke kojima ovjekovječuješ npr. posebne obiteljske trenutke isl. cijena filma od skoro 10kn po fotografiji je ipak stvarno previše. Zbog same cijene ispada da se uređaj neće koristiti nego 3 puta mjesečno.

 

Bolje je rješenje onda kupiti "foto printer" koji ima mogućnost povezivanja sa smartphoneom i uz daleko manju cijenu printati daleko kvalitetniju fotografiju na daleko većem papiru :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
offline
instax SHARE SP-3 - pisač za fotografije s mobitel

Simpatično, zgodno i skupo brate... Kako reče moj imenjak prije mene, puno bolje je kupiti pošteni pisač i prave foto papire. Je da je proces složeniji ali su i rezultati puno bolji i jeftiniji. Mislim, sličica od 62*62 mm, to je samo za staviti u novčanik i slično, nije neka prava ozbiljna slika, barem 10*15 cm. Opet, kada je brzina i jednostavnost u pitanju stvar je super. Svejedno, mislim da se ne bih previše zaigrao printajući na tom printeru, prvenstveno zbog cijene materijala. S druge strane, svi mi koji imamo digitalne fotoaparate, a to su danas skoro svi, nakon što smo sliku pogledali jednom na ekranu mobitela, eventualno na ekranu računala sliku arhiviramo i vrlo rijetko ili nikad je ne pogledamo ponovo. Ljepše je imati sliku na papiru.

dolazim odmah - Godo
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.10.2017 10:26 (učo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice