Integracija Facebooka u iOS 6.0

poruka: 26
|
čitano: 1.655
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Integracija Facebooka u iOS 6.0".
13 mjeseci

Na Windows Phone 7.5 to izvrsno funkcionira, uopće mi ne treba fejs aplikacija, također ni twitter...

2 godine
Re: Integracija Facebooka u iOS 6.0
Gasttozz kaže...

Na Windows Phone 7.5 to izvrsno funkcionira, uopće mi ne treba fejs aplikacija, također ni twitter...

I onda kažu kako je iOS puno jednostavniji i bolji. lol

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
3 godine

Odilično {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 mjeseci
neaktivan
footballer kaže...
Gasttozz kaže...

I onda kažu kako je iOS puno jednostavniji i bolji. lol

Pa logično da WP7 bolje i jednostavnije funkcionira s FB kad Microsoft ima i udio u FB, a i strateški su partneri.

To se i pokazalo pri zadnjoj kupovini patenata od IBMa.

S druge strane Apple i FB si baš nisu suviše bliski, a integracija je već bila planirana u iOS4, ali se odustalo

jer su se te dvije tvrtke razišle u zajedničkim interesima oko integracije Pinga i FB.

Meni je kao korisniku gotovo svejedno. S jedne strane bi volio da lakše mogu i izravno iz OSa dijeliti slike i imati poruke možda u nekom zajedničkom inboxu kao kod WP,

a s druge izbjegavam FB gdje nije neophodno.

Kako bi netko rekao, svi vole rodbinu i frendove na FB, ali rijetko zapravo voli FB kao FB sam po sebi :)

Možda se zbog ovog malo pokrenu i naprave ok FB aplikaciju za FB jer ova je užasna i spora.

Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 12:39 (Tau).
5 godina

Mislim da su Nokia i Microsoft s novim Lumijama prisilili Apple na intergraciju Facebooka u iOS.

17 mjeseci

Pa za sta 95% korisnika "ajfona" koriste "ajfon" nego za "fejs".

KUPUJEM LOGITECH DRIVING FORCE GT!!
21 mjesec

Dobro je da odmah s mobitela možemo djeliti slike itd... ali mobitel ne služi samo za to (barem meni), po mani treba biti brz imati dobru kameru, dobar internet i dovoljno memorije.

Arian RIčko
3 godine
FireMan97 kaže...

Za razliku od 100% korisnika androida koji svoje mobitele koriste za pronalazak lijeka za rak.

4 godine

Posljednji cavao u lijesu Google+-a.

2 godine

Nadam se da će u postavkama negdje biti jedan veliki OFF za te ocpije.. 

http://db.tt/5hnuGAK
4 godine

Napokon. Brzi su, nema sta...

Galaxy S2 @ WanamLite 11.7, Abyss Kernel 4
3 godine
neaktivan

sad kad to proglase revolucionarnim......

kod mene normalno radi.....
2 godine

E, sad definiivno prelazim na android ili windos phone

5 godina

Bilo im je i vrijeme s tom integracijom, nije baš jednostavno sve iz aplikacije raditi.

4 godine
CodEA kaže...

E, sad definiivno prelazim na android ili windos phone

Teško ćeš naći android koji nema integraciju sa facebookom

13 mjeseci

Zašto? Pa na WP ako ne želiš koristiti integrirani fejs, twitter... jednostavno ne uneseš svoj fesj account u za to predviđeno mjesto... Vjerujem da će tako biti i na novom iOS-u...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 16:24 (Gasttozz).
21 mjesec
neaktivan

logican i smislen potez uzevsi u obzir kvalitetu i brzinu facebook aplikacije (ovo vrijedi i za android)

al iskreno, zaboli me {#}

4 godine
Ezio kaže...
FireMan97 kaže...

Za razliku od 100% korisnika androida koji svoje mobitele koriste za pronalazak lijeka za rak.

Vrazji stereotipi. Istina je da vecina mladih kupi smartphone da bi visila na fejsu, neznaju ni najobicniju aplikaciju tipa Whatsapp instalirati. Do nedavno se to odnosilo vecinom za iPhone no kako Android uredaji postaju sve popularniji ista se prica ponavlja i na Androidu. 

Jedino sto je ostalo isto jest da uvijek ima jedan postotak budala koje se odluce za iPhone samo jer je u modi.

Inace sto se tice vijesti , bilo je i vrijeme da se integrira sa Facebookom, kao sto je vec na iPhotou prisutna integracija. Samo da mi nepocnu na svakoj sitnici pitat dal zelim spojiti fejs i da se moze ta opcija ugasiti da uopce ne dolazi. Inace dobro je netko napisao da je ovo velik udarac za Google + ali opet zanemarujete cinjenicu da uredaji s Androidom rastu veoma brzo. Ako Google isforsira svoju mrezu jos uvijek ima sanse za uspjehom. Ako zbog niceg drugog onda zbog stabilnosti i tehnicke superiornosti nad Facebookom, jer ova trenutna aplikacija izgleda kao da ju je desetogodisnjak radio.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
5 godina
neaktivan
Ove fore "e tek sad necu iphone" nemaju bas veze sa mozgom. Vecina korinika ne zna da je twitter integriran u iOS 5.x (uostalom, iphonea u hr ima valjda nekoliko stotina puta vise nego twitter racuna). Ne logiras se u postavkama i ne znas ni da postoji. Sto se mene tice, bilo bi mi draze da je FB aplikacija iole upotrebljiva, a ne ovo smece koje trenutno nude. Neka dublja integracija u sam OS mi nije pretjerano napeta.
4 godine
kinsif kaže...
Ove fore "e tek sad necu iphone" nemaju bas veze sa mozgom. Vecina korinika ne zna da je twitter integriran u iOS 5.x (uostalom, iphonea u hr ima valjda nekoliko stotina puta vise nego twitter racuna). Ne logiras se u postavkama i ne znas ni da postoji. Sto se mene tice, bilo bi mi draze da je FB aplikacija iole upotrebljiva, a ne ovo smece koje trenutno nude. Neka dublja integracija u sam OS mi nije pretjerano napeta.

Android Fb aplikacija je kriminalno loša. Messenger aplikacija zato radi odlično.

15 mjeseci
neaktivan

FB aplikacije su toliko loše da se stvarno pitam radi li to FB namjerno zbog možebitnog predstavljanja vlastitih uređaja.

Pa onda da uspoređuju rad na iPhoneu i Android mobitelima i kažu, vidite kako mi imamo odlične mobitele, kod nas FB radi savršeno :P

Ali stvarno mi neide u glavu da mogu raditi tako loše aplikacije a imati para da plate i najskuplje programere.

Moguće da je ovo razlog: http://blog.mobtest.com/2012/05/heres-why-the-facebook-ios-app-is-so-bad-uiwebviews-and-no-nitro/

Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
5 godina
neaktivan

meni se nekako cini da svoje mobilne aplikacije namjerno ne "poliraju" pretjerano kako ne bi kompletno odvikli korisnike od koristenja FB-a na kompu gdje im je moguce plasirati i reklame.

preko mobilnih aplikacija za sada jednostavno nemaju nacina da monetiziraju svoju uslugu.

5 godina
Totalno! Odlican clanak..
2 godine
Jedva cekam trailer za taj novi IOS. , So we, people in Apple, we actualy took revolutionary step, and now best mobile operating system even has FB built in, so u can share ur moments with family...bla bla bla..... There will be no more need for computers ,u dont need computers , u only need Ipad and ur life will be changed.. Order your Ipad, order your new change of life in local apple store for only 800$
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
17 mjeseci
+Battery Charger 199.99$
KUPUJEM LOGITECH DRIVING FORCE GT!!
5 godina

Čini mi se da je u ovoj temi ontopic. :)

Interview: Richard Stallman

http://www.tportal.hr/kultura/kulturmiks/197156/Facebook-je-stroj-za-digitalni-nadzor-ljudi.html

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice