Na Windows Phone 7.5 to izvrsno funkcionira, uopće mi ne treba fejs aplikacija, također ni twitter...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na Windows Phone 7.5 to izvrsno funkcionira, uopće mi ne treba fejs aplikacija, također ni twitter...
I onda kažu kako je iOS puno jednostavniji i bolji. lol
Odilično 
I onda kažu kako je iOS puno jednostavniji i bolji. lol
Pa logično da WP7 bolje i jednostavnije funkcionira s FB kad Microsoft ima i udio u FB, a i strateški su partneri.
To se i pokazalo pri zadnjoj kupovini patenata od IBMa.
S druge strane Apple i FB si baš nisu suviše bliski, a integracija je već bila planirana u iOS4, ali se odustalo
jer su se te dvije tvrtke razišle u zajedničkim interesima oko integracije Pinga i FB.
Meni je kao korisniku gotovo svejedno. S jedne strane bi volio da lakše mogu i izravno iz OSa dijeliti slike i imati poruke možda u nekom zajedničkom inboxu kao kod WP,
a s druge izbjegavam FB gdje nije neophodno.
Kako bi netko rekao, svi vole rodbinu i frendove na FB, ali rijetko zapravo voli FB kao FB sam po sebi :)
Možda se zbog ovog malo pokrenu i naprave ok FB aplikaciju za FB jer ova je užasna i spora.
Mislim da su Nokia i Microsoft s novim Lumijama prisilili Apple na intergraciju Facebooka u iOS.
Pa za sta 95% korisnika "ajfona" koriste "ajfon" nego za "fejs".
Dobro je da odmah s mobitela možemo djeliti slike itd... ali mobitel ne služi samo za to (barem meni), po mani treba biti brz imati dobru kameru, dobar internet i dovoljno memorije.
Za razliku od 100% korisnika androida koji svoje mobitele koriste za pronalazak lijeka za rak.
Posljednji cavao u lijesu Google+-a.
Nadam se da će u postavkama negdje biti jedan veliki OFF za te ocpije..
Napokon. Brzi su, nema sta...
Galaxy S2 @ WanamLite 11.7, Abyss Kernel 4
sad kad to proglase revolucionarnim......
E, sad definiivno prelazim na android ili windos phone
Bilo im je i vrijeme s tom integracijom, nije baš jednostavno sve iz aplikacije raditi.
E, sad definiivno prelazim na android ili windos phone
Teško ćeš naći android koji nema integraciju sa facebookom
Zašto? Pa na WP ako ne želiš koristiti integrirani fejs, twitter... jednostavno ne uneseš svoj fesj account u za to predviđeno mjesto... Vjerujem da će tako biti i na novom iOS-u...
logican i smislen potez uzevsi u obzir kvalitetu i brzinu facebook aplikacije (ovo vrijedi i za android)
al iskreno, zaboli me 
Za razliku od 100% korisnika androida koji svoje mobitele koriste za pronalazak lijeka za rak.
Vrazji stereotipi. Istina je da vecina mladih kupi smartphone da bi visila na fejsu, neznaju ni najobicniju aplikaciju tipa Whatsapp instalirati. Do nedavno se to odnosilo vecinom za iPhone no kako Android uredaji postaju sve popularniji ista se prica ponavlja i na Androidu.
Jedino sto je ostalo isto jest da uvijek ima jedan postotak budala koje se odluce za iPhone samo jer je u modi.
Inace sto se tice vijesti , bilo je i vrijeme da se integrira sa Facebookom, kao sto je vec na iPhotou prisutna integracija. Samo da mi nepocnu na svakoj sitnici pitat dal zelim spojiti fejs i da se moze ta opcija ugasiti da uopce ne dolazi. Inace dobro je netko napisao da je ovo velik udarac za Google + ali opet zanemarujete cinjenicu da uredaji s Androidom rastu veoma brzo. Ako Google isforsira svoju mrezu jos uvijek ima sanse za uspjehom. Ako zbog niceg drugog onda zbog stabilnosti i tehnicke superiornosti nad Facebookom, jer ova trenutna aplikacija izgleda kao da ju je desetogodisnjak radio.
Android Fb aplikacija je kriminalno loša. Messenger aplikacija zato radi odlično.
FB aplikacije su toliko loše da se stvarno pitam radi li to FB namjerno zbog možebitnog predstavljanja vlastitih uređaja.
Pa onda da uspoređuju rad na iPhoneu i Android mobitelima i kažu, vidite kako mi imamo odlične mobitele, kod nas FB radi savršeno :P
Ali stvarno mi neide u glavu da mogu raditi tako loše aplikacije a imati para da plate i najskuplje programere.
Moguće da je ovo razlog: http://blog.mobtest.com/2012/05/heres-why-the-facebook-ios-app-is-so-bad-uiwebviews-and-no-nitro/
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
meni se nekako cini da svoje mobilne aplikacije namjerno ne "poliraju" pretjerano kako ne bi kompletno odvikli korisnike od koristenja FB-a na kompu gdje im je moguce plasirati i reklame.
preko mobilnih aplikacija za sada jednostavno nemaju nacina da monetiziraju svoju uslugu.
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
KUPUJEM LOGITECH DRIVING FORCE GT!!
Čini mi se da je u ovoj temi ontopic. :)
Interview: Richard Stallman
http://www.tportal.hr/kultura/kulturmiks/197156/Facebook-je-stroj-za-digitalni-nadzor-ljudi.html