Intel – 14 nanometara dogodine

poruka: 7
|
čitano: 1.052
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Intel – 14 nanometara dogodine".
5 godina

A ni 15nm nije daleko. True story. {#}

He who is brave is free.
3 godine

Već su na 22nm ostavili ostale proizvođače daleko iza sebe. Plašim se da ostali ovo neće moći pratiti i Intel neće imati pravu konkurenciju.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
5 godina
Re: Intel – 14 nanometara dogodine

A budimo realni, kao da im je amd predstavljao veliku konkurenciju u prošlih par godina
jedino nisu ostvarili proboj na mobilne uređaje ali s tom tehnologijom bi mogli i to područije probiti 

Ovo je moj potpis...
4 godine
uss kaže...

Već su na 22nm ostavili ostale proizvođače daleko iza sebe. Plašim se da ostali ovo neće moći pratiti i Intel neće imati pravu konkurenciju.

Bojim se već sada na što će ličiti cijene dolaskom Ivy Bridge-a.

Mislim da ćemo čak i Celerone plaćat "suhim zlatom" :(

4 godine
Umjesto da padaju cijene zbog novih generacija, oni dizu stare jer nemaju konkurencije.

Jako fino.

Nego, 14nm bi u smartphoneove islo bez problema
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
5 godina

A kolik ce im biti yield? TSMC i GF imaju ogromnih problema sa >=28nm, a cisto sumnjam da ce Intel sa trenutnih 22 imati nesto puno. 2013 je za 6 mjeseci, pa da je i godinu dana mi je malo preoptimisticno. I sami najavljuju da tek 2015 ide na manje.

Kako bilo da bilo, super! To znaci jos brzi desktop procesori sa jos vise corova i puno vise cacha. Po svojoj prilici proboj na mobilno trziste sa Atomom. Ali, s druge strane to isto tako znaci jos losijeg i polaganijeg softwara.

4 godine

MA i treba to sve malo usporiti, pa necu kupovati novi komp svake 2 godine...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice