Intel čita misli

poruka: 8
|
čitano: 1.053
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Intel čita misli".
5 godina
protjeran
Intel čita misli

kontrolirano okruzenje:

mislite o prvoj rijeci od ove dvije ponudjene!

vi ste razmishljali o prvoj rijeci.

Hvala,dovidjenja! :)

zelim,hocu,mogu al neam koga
4 godine
neaktivan
RE: Intel čita misli

Hm, a možda nakraju shvate kako, da bi pročitali misli čoveku i natjerali računalo da ih pravilno interpretira, čovek im uopće nije niti potreban. Ima taj čovek da misli samo to što računalo pravilno interpretira. I ima da sve bude pravilno. I to što taj čovek misli, i onda kada nije prikopčan na računalo... i to ima da bude pravilno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 15:54 (Ahilej).
5 godina

Takva tehnologija je dobra i biti će vrlo korisna za sve ljude sa nekom invalidnošću. Jest da je i ovo još daleko od prave upotrebe ali ima nade i za takve ljude. Već sam ustvari vidio da IBM dosta radi na raznim tehnologijama baš za invalide, vrlo pohvalno.

3 godine
Intel čita misli

Hehehe..........

Koja fora...........

The quieter you become the more you are able to hear...
5 godina
Intel čita misli

To je tek u povojima, ali kroz 10tak godina..   možda će čak i automobili imati takve kontrole u obliku kacige, a volan i pedale će služiti samo za ispomoć kad kaciga zakaže.

Lijep pozdrav ;)
4 godine
Dado_ZG78 kaže...

To je tek u povojima, ali kroz 10tak godina..   možda će čak i automobili imati takve kontrole u obliku kacige, a volan i pedale će služiti samo za ispomoć kad kaciga zakaže.

Da kao u Minority Report, samo sta tamo samo vozi, ali dobro, ako netko zna neki bolji primjer neka kaze jer ja ne znam.

Set condition one throughout the forum
5 godina
Intel čita misli

think in russian. you have to think in russian!:D

4 godine
Intel čita misli

Staviš kacigu na glavu i upravljaš lika u igriCool

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice