Intelova nagodba s američkom vladom

poruka: 5
|
čitano: 755
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Intelova nagodba s američkom vladom".
3 godine

Jesu klošari majko mila.

Saki Saki 5$
4 godine
Prošli su lišo.
4 godine
RE: Intelova nagodba s američkom vladom

Zbilja im je predviđena kazna po povredi astronomska Belji se

3 godine

Prijetnje i ucjene kaj je to mafija ekipa uokolo utjeriva brand proizvodjace laptopa i servera palicama i slikama sa malom djecom da stave intel unutra

Visina kazne hmmm vidi se da nije sam kod nas da sto veca malverzacija smijesnija kazna.

A ovo sa sabirnicama hm to mi nije bas nikad bilo jasno .Intel je privatna firma i moze raditi sa svojim proizvodom sto hoce (osim ak nije nekim ugovorima drugacije dogovoreno)zasto bi morali omoguciti 3 party kompanijama dostupnost njihove platforme.To je na dogovoru dvije strane proizvodjaca kartica (amd,nvidia....) i intel,amda ,arm cyrixa ko god vec.jest da je problem u patentima ali to su sami krivi kaj su dozvolil patentiranje kojecega pa sad je tesko napraviti neku platformu kaj ne krsi intelove patente ukoliko bi se i pojavio neko ko bi htio zaobici intel.

Tom logikom bi se moglo kazniti bilo koje vece ime za zatvorenost i monopol.

Mislim da ipak sve to parada. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 11:19 (Tcherot).
4 godine

Parada je što im nisu odrezali kaznu kao što im je Europska komisija, Japan i Koreja. Neće svoj svoga. Ovo su više kao pravila ponašanja za ubuduće. Dosadašnja sranja suim progledali kroz prste.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 11:34 (stef).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice