Internet Explorer ispod 40%

poruka: 53
|
čitano: 1.867
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer ispod 40%".
23 mjeseca

Bilo bi lijepo vidjeti da neki drugi preglednik napokon dobije vodstvo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
3 godine
Re: Internet Explorer ispod 40%

Zašto?

Ako nisi developer pojedinog browsera, koga briga koliko imaju posto korisnika.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
23 mjeseca
Zura kaže...

Zašto?

Zato jer je IE najsporiji od svih to je valjda sada jasno već svakom .

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
11 mjeseci

IE9 je već znatno bolji proizvod u odnosu na prošle.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
23 mjeseca
Ranko Kukumar kaže...

IE9 je već znatno bolji proizvod u odnosu na prošle.

Ne mislim tako,nego operi,firefoxu i chromeu nije ni do stopala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 8:50 (g12356).
11 mjeseci
suspendiran
g12356 kaže...

Ne mislim tako,nego operi,firefoxu i chromeu nije ni do stopala.

pa onda koristi firefox, operu, chrome... sta te briga za IE?

Ja bi volio da browser koji ja koristim ima 0,01% populacije jer bi to znacilo i da je manje podlozan gamadi tj. manje zanimljiv haherima. Sta me briga koji browser neko drugi koristi.

2 godine
Zura kaže...

Zapravo, developerima bi u idealnijem svijetu trebalo biti najmanje važno koliko se koji browser koristi. Jer bi svi trebali implementirati isti skup standardnih specifikacija na isti način.

Zanimljivo mi je kada se komentira u zadnje vrijeme Firefox-ov položaj na "tržištu" i kad se automatski pretpostavlja da je Mozilli cilj zavladati tržištem a zapravo je od početka izgleda cilj bio "samo" stvoriti uvjete da se svi pridržavaju istih standarada te da nije važno više tko koji browser koristi.

domicius
2 godine
neaktivan

Može li netko objasniti kakvi su to "postotni bodovi" {#} i u čemu se razlikuju od običnih i normalnih postotaka? {#}

2 godine
drstoka kaže...

Može li netko objasniti kakvi su to "postotni bodovi" {#} i u čemu se razlikuju od običnih i normalnih postotaka? {#}

Ajde guglaj i poštedi nas ovakvih izjava.

12 mjeseci
protjeran

SLAVLJE!

Dodo Bui
9 mjeseci

Zašto me to ne čudi???

Volim puno trollat...kadkad malo spammat...živin sretno i na ulici u kartonskij kutiji od mojeg raćunala...
19 mjeseci

Ja se jucer nakon godina koristenja Firefoxa vratio na IE i to devetku. XD

Dobar browser, zasad mi ne fali Firefox.

21 mjesec

Nevolim google kao tvrtku, ali google chrome je nabolji, i zasluženo polako prelazi u vodstvo.

Koristim ga već dugo, i zadovoljan sam, izbacio je sve gluposti koje ti samo smetaju, a tu je i inkognito window ;)

2 godine

Tvrdite da je IE sporiji,a niste uopce dali priliku novom IE9.Dajte se potrudite barem istestirat ga tjedan,tjedan i pol i onda davat komentare.Istina je da su prijasnji IE sluzili samo za skidanje drugih browsera,ali vremena se mjenjaju.

9 mjeseci
neaktivan

Nikad nisam bio fan IEa, ali moram priznati da je devetka stvarno dobra. Ja ne vidim razlike u "brzini" naspram FF ili opere. Ali na kraju krajeva - browser je samo "prozor u svijet". Imamo prteglednike za svaki tip korisnika, ali vezano za Internet - brzine u hrvatskoj su veći problem od toga tko koristi koji preglednik.

23 mjeseca
kach kaže...

Tvrdite da je IE sporiji,a niste uopce dali priliku novom IE9.Dajte se potrudite barem istestirat ga tjedan,tjedan i pol i onda davat komentare.Istina je da su prijasnji IE sluzili samo za skidanje drugih browsera,ali vremena se mjenjaju.

Imam ie9 i on služi samo za skidanje drugog browsera.Da,dao sam mu priliku par puta,nije ništa posebno dobar.

2 godine
4 godine

I opet sve kopiraju od Opere. Kad je Opera imala private tab = inkognito window ;))

Ni jedan browser danas nije puuno bolji od konkurencije, razlike su minimalne i vise odlucuju dizajn i estetika kao i ukusi potrosaca...
Doduse IE je stekao los glas i trebat ce mu vremena da ga popravi...

Ja koristim Operu i Chrome, sestra Firefox i za prosjecnog korisnika nema nekih razlika :)

2 godine
protjeran
Dr. Vicko kaže...

Ja koristim Operu i Chrome, sestra Firefox i za prosjecnog korisnika nema nekih razlika :)

zašto koristiš operu i chrome? onaj tko koristi chrome ne treba alternativu, dok onaj tko koristi operu treba...

što se tiče IE9...šteta MS ne zna napravit dobar browser tek poluproizvod. čini se da trust mozgova u google-u opravdava svoje plaće, imaju daleko najbolji browser na tržištu i korisnici su to prepoznali. predviđam im #2 na tržištu, ako ne ove onda sljedeće godine svakako, a u konačnici istisnut će jednog dana i IE.

HDZ = SDP
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 10:23 (karakteran).
11 mjeseci
karakteran kaže...

zašto koristiš operu i chrome? onaj tko koristi chrome ne treba alternativu, dok onaj tko koristi operu treba...

I tebi treba pomoć da shvatiš neke stvari. Opera je jako konkurentan proizvod. U dosta stvari i bolji od Chromea.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 10:39 (Ranko Kukumar).
4 godine
moderator

Evo podataka o korištenju browsera za pristup na www.bug.hr u zadnjih mjesec dana:

1. FF 42,2%
  2. Chrome 27,4%
  3. IE 11,7%
  4. Opera 5,5%
  5. Safari 3,8%
  6. ostali 9,4%
2 godine
Aron kaže...

Evo podataka o korištenju browsera za pristup na www.bug.hr u zadnjih mjesec dana:

1. FF 42,2%
  2. Chrome 27,4%
  3. IE 11,7%
  4. Opera 5,5%
  5. Safari 3,8%
  6. ostali 9,4%

ja spadam među ostale (comodo dragon internet browser)

20 mjeseci

Svaki browser je dobar na svoj način. Osobno koristim IE9 i zadovoljan sam. Uostalom, nije u redu pljuvati po bilo čijem radu i govoriti da ne valja ukoliko sam nemaš nešto bolje ponuditi...

2 godine

Za razliku od dosadasnjih verzja, IE9  je stvarno odlican i brz browser i nepotrebno pljujete po njemu, cak mi neke stvari koje sam probao sa njim otvoriti, otvara brze od ostalih, a u svakodnem radu ga ne koristim samo zato sto Mozilla ima AdBlock,a meni je, uz mnogo drugih razloga, bitno da me ne zivciraju razne reklame pa nju i koristim. AdBlock za Operu ne radi tako dobro kao za Firefox, a za Chrome ga nikad i nece biti i svima dobro poznatih razloga.

4 godine

Ovakve rasprave me podsjećaju na - koji WC papir koristite?

Do sad sam koristio operu ali u zadnje vrijeme sve više problema s njom. Npr. skoro svaki put kad idem pisat tekst na ovom forumu ne prikaže mi cijelu alatnu traku pa moram uvijek udarat F5, sve živčaniji.

Isto tako kad gledam kakav videosadržaj sa youtube-a ili sličnih, kad ugasim operu ona ipak ostane pokrenuta i nevidljiva, pa je moram u task manageru gasiti svaki put kad je želim ponovo pokrenuti(jer javi da je već pokrenuta, jel). Ima još par ovakvih sličnih problemčića..

Sad tražim zamjenu, Chrome mi se jednostavno ne sviđa, pogotovo download sistem, Firefox mi je isuviše postao "običan", tako da mislim da ću isprobati IE9 na malo duže vremena. Čini mi se brz, jednostavan i stabilan, sve što od jednog WC papira browsera tražim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 11:11 (Penryn).
2 godine

ma te statistike su isto u banani .... netaplications veli da drži 55,31% svjetskog tržišta iako konstanto njegov udio pada!

2 godine
alexspalato kaže...
Aron kaže...

1. FF 42,2%
  2. Chrome 27,4%
  3. IE 11,7%
  4. Opera 5,5%
  5. Safari 3,8%
  6. ostali 9,4%

ja spadam među ostale (comodo dragon internet browser)

Mislim da spadaš pod Chrome jer to ti je Comodo Dragon - skin za Chrome.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
4 godine

ie9 koristim još od izlaska bete i od tad mi je jedini preglednik na kompu....chrome nekaj brže otvara, ff nekaj brže, opera nekaj brže, ie nekaj brže, tak da to sve dođe na isto nakraju....sviđa mi se na ie9 jednostavnost i stabilnost, davno dok sam koristil ff znala mi se rušit na win7, a evo ie9 se nijednom ni zrušil, pa čak ni u beti....

mrakky
3 godine
g12356 kaže...
Zura kaže...

Zašto?

Zato jer je IE najsporiji od svih to je valjda sada jasno već svakom .

jasno je to svakom normalnom, al pristave pubertedzlije to ne budu nikada shvatile :)

3 godine

Mislim da je pisalo da će novo sučelje za Windows 8 koristiti Internet Explorer kao bazu. Nemožete ga se nikako riješiti, sve će se dublje integrirati u sustav. {#}

Is it weird that this gave me an orgasm?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice