"Internet Explorer izložen napadima"
Ništa novoga
"Internet Explorer izložen napadima"
Ništa novoga
jedna tako velika firma sa tolikim prihodom,da nije u stanje sklepati pristojan preglednik,pa to je stvarno žalosno,ma ne vrijede prozori toliko kolika im je cijena ni usnu,kupiš windowse pa moraš koristiti antivirus,pa drugi preglednik pa firewall pa još masu drugih programa da bi normalno funkcionirao,trebali bi ga dijeliti besplatno
Zamislite vi to, MS upozorava. A ne bi se sjetio pokrpati te rupe?
MS je mogao dostojno reći "Koristite alternativni preglednik dok ovaj problem ne riješimo." A ne, oni su rekli da treba podesiti Nivo sigurnosti u postavkama na Maximun.
A Njemačke firme koje se bave s time su zaklučili da niti taj Nivo isto nije siguran.
Ma stvar je u ironiji da je IE i dalje najkoriščeniji preglednik na svijetu. I onda se ljudi pitaju zašto bi im netko napakostio kad se otkriju maligni kodovi za sigurnosne propuste u njemu? Ma ja bih sada stavio download link na forum ovdje da se posluži tko god hoće... lol M$ ostaje M$
Mišljenja sam da su svi preglednici jednako ranjivi,samo mržnja prema Microsoftu uvijek odradi svoje. Zato IE i ispada kompromitiran kao preglednik.
Po meni kako je netko iznad mene rekao to nije ništa novoga.Poznato je da microsoft nemože napraviti ništa kako treba ali čast nekim iznimkama..