Internet Explorer izložen napadima

poruka: 7
|
čitano: 841
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer izložen napadima".
2 godine

"Internet Explorer izložen napadima"

Ništa novogaNeodlučan

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
2 godine

jedna tako velika firma sa tolikim prihodom,da nije u stanje sklepati pristojan preglednik,pa to je stvarno žalosno,ma ne vrijede prozori toliko kolika im je cijena ni usnu,kupiš windowse pa moraš koristiti antivirus,pa drugi preglednik pa  firewall pa još masu drugih programa da bi normalno funkcionirao,trebali bi ga dijeliti besplatno

3 godine

Zamislite vi to, MS upozorava. A ne bi se sjetio pokrpati te rupe?

2 godine
RE: Internet Explorer izložen napadima

MS je mogao dostojno reći  "Koristite alternativni preglednik dok ovaj problem ne riješimo."  A ne, oni su rekli da treba podesiti Nivo sigurnosti u postavkama na Maximun.

A Njemačke firme koje se bave s time su zaklučili da niti taj Nivo isto nije siguran. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 17:05 (linuxuser).
3 godine
protjeran

Ma stvar je u ironiji da je IE i dalje najkoriščeniji preglednik na svijetu. I onda se ljudi pitaju zašto bi im netko napakostio kad se otkriju maligni kodovi za sigurnosne propuste u njemu? Ma ja bih sada stavio download link na forum ovdje da se posluži tko god hoće... lol M$ ostaje M$Izlanuo se

chew your meat for you pass it back and forth in a passionate kiss...
2 godine

Mišljenja sam da su svi preglednici jednako ranjivi,samo mržnja prema Microsoftu uvijek odradi svoje. Zato IE i ispada kompromitiran kao preglednik.

www.hrphotocontest.com
2 godine
protjeran

Po meni kako je netko iznad mene rekao to nije ništa novoga.Poznato je da microsoft nemože napraviti ništa kako treba ali čast nekim iznimkama..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice