Jeli se to već osjeća prodaja mobitela s Windows Phoneom?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iako se s devetkom strašno puno ispravio, i dalje je to jedan mali gnjus od programa. Ali ako ništa drugo podržava dosta toga od CSS3, točan je u box modelu, prati specifikacije pa ajde, može proći.
Imam jedan iritantni problem (tj. više njih ali ovaj je najnoviji), kad god pokušam pasteati nešto u adresnu traku, automatski mi se pastea u prvi textbox na ekranu (npr. u textbox od Googlea)
Iako se s devetkom strašno puno ispravio, i dalje je to jedan mali gnjus od programa. Ali ako ništa drugo podržava dosta toga od CSS3, točan je u box modelu, prati specifikacije pa ajde, može proći.
Imam jedan iritantni problem (tj. više njih ali ovaj je najnoviji), kad god pokušam pasteati nešto u adresnu traku, automatski mi se pastea u prvi textbox na ekranu (npr. u textbox od Googlea)
to je kod tebe neki bug, ja npr. nemam problema s IE9, radi mi odlicno, iako koristim firefox.
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Znaju korisnici koji browser je najbolji... 
Jeli se to već osjeća prodaja mobitela s Windows Phoneom?!
Ne - mobilni IE je na slici Worldwide Mobile Browser Usage Share u rubrici Other.
Kao developer mogu reći samo ovo:
Why don't you just die!!!!!
ko jos koristi taj
IE
Pa kao sto naslov vijesti kaze: sve vise i vise ljudi! 
Kao developer mogu reći samo ovo:
Why don't you just die!!!!!
nas najviše ipak muči IE6 i IE7. Sve drugo itekako je dobro i za potrebe poslovnih aplikacija i više nego zadovoljavajuće.
Sad da IE9 koristim kao internet preglednik to niti u ludilu, jednom Opera uvijek Opera.
IE9 je odličan browser, bolji od opere i chrome-a, samo kaj ekipa ga blati zbog prethodnih verzija koje se nisu pokazale tako dobre, ali zato će ih 10tka sve razuvjerit