Internet Explorer nastavlja rasti

poruka: 11
|
čitano: 1.038
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer nastavlja rasti".
5 godina

Jeli se to već osjeća prodaja mobitela s Windows Phoneom?!

3 godine
neaktivan

Iako se s devetkom strašno puno ispravio, i dalje je to jedan mali gnjus od programa. Ali ako ništa drugo podržava dosta toga od CSS3, točan je u box modelu, prati specifikacije pa ajde, može proći.

Imam jedan iritantni problem (tj. više njih ali ovaj je najnoviji), kad god pokušam pasteati nešto u adresnu traku, automatski mi se pastea u prvi textbox na ekranu (npr. u textbox od Googlea)

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
16 mjeseci
Re: Internet Explorer nastavlja rasti
zoran123456 kaže...

Iako se s devetkom strašno puno ispravio, i dalje je to jedan mali gnjus od programa. Ali ako ništa drugo podržava dosta toga od CSS3, točan je u box modelu, prati specifikacije pa ajde, može proći.

Imam jedan iritantni problem (tj. više njih ali ovaj je najnoviji), kad god pokušam pasteati nešto u adresnu traku, automatski mi se pastea u prvi textbox na ekranu (npr. u textbox od Googlea)

to je kod tebe neki bug, ja npr. nemam problema s IE9, radi mi odlicno, iako koristim firefox.

2 godine
Ja povremeno koristim IE 9 sa instaliranim Google Chrome Frameom
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
5 godina

Znaju korisnici koji browser je najbolji... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
4 godine
Malto kaže...

Jeli se to već osjeća prodaja mobitela s Windows Phoneom?!

Ne - mobilni IE je na slici Worldwide Mobile Browser Usage Share u rubrici Other.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
5 godina

Kao developer mogu reći samo ovo:

Why don't you just die!!!!!

13 mjeseci

ko jos koristi taj {#} IE  

kame hame haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
5 godina

Pa kao sto naslov vijesti kaze: sve vise i vise ljudi! {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
3 godine
neaktivan
PaleRider kaže...

Kao developer mogu reći samo ovo:

Why don't you just die!!!!!

nas najviše ipak muči IE6 i IE7. Sve drugo itekako je dobro i za potrebe poslovnih aplikacija i više nego zadovoljavajuće.

Sad da IE9 koristim kao internet preglednik to niti u ludilu, jednom Opera uvijek Opera.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
3 godine

IE9 je odličan browser, bolji od opere i chrome-a, samo kaj ekipa ga blati zbog prethodnih verzija koje se nisu pokazale tako dobre, ali zato će ih 10tka sve razuvjerit

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice