iOS 6 i Mountain Lion na WWDC-u

poruka: 31
|
čitano: 1.794
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 6 i Mountain Lion na WWDC-u".
15 mjeseci
Još malo, tako malo..

Biti će to dobra noć predosjećam. ;)
Tony Soprano
5 godina
Re: iOS 6 i Mountain Lion na WWDC-u
"Most advanced mobile os" - lolol
2 godine
kud uopce njima pravo da to stave. kako oni znaju jel uopce sta valja. svaki proizvodjac misli da je njegov proizvod najbolji.
AMD u <3 Intel u C===3
3 godine

Bezveze. Jel nije bio običaj da se nova generacija iOS-a prezentira kada i novi iPhone?

Jobs, trebaju te...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
23 mjeseca
GeneralPag1997 kaže...
kud uopce njima pravo da to stave. kako oni znaju jel uopce sta valja. svaki proizvodjac misli da je njegov proizvod najbolji.

Zašto nebi imali pravo? Sve je to marketinški trik. Normalno da ćeš na reklami svoj proizvod prezentirat kao nešto novo, vrhunsko i šta ja znam.

A sad koji je najbolji? Ovisi od osobe do osobe, meni je osobno iOS najbolji, jednostavno nemam zamjerke. Super dizajn, jednostavan a opet ti pruža sve što većini osoba treba.

18 mjeseci

It's like a phone - but smarter.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
21 mjesec
Bas me zanima sto bi iOS 6 mogao imati novoga???!
3 godine
GeneralPag1997 kaže...

Normalno da imaju pravo. I znaju da je najbolji kao sto to znas i ti.
3 godine
miki-os kaže...

Wallpaper novi?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
2 godine
DamageHigh kaže...

Bezveze. Jel nije bio običaj da se nova generacija iOS-a prezentira kada i novi iPhone?

Jobs, trebaju te...

Novi iOs se ranije predstavlja tako da developeri mogu na vrijeme prilagoditi aplikacije.. 

agent_riko@me.com
3 godine
Agent Rico kaže...
DamageHigh kaže...

Jobs, trebaju te...

Novi iOs se ranije predstavlja tako da developeri mogu na vrijeme prilagoditi aplikacije.. 

Ma odkad to?

iPhone 4S R.D.: October 14, 2011.

iOS 5 R.D.: October 12, 2011.

iPhone 4 R.D.: June 24, 2010.

iOS 4 R.D.: June 21, 2010.

4 godine
DamageHigh kaže...

Jobs, trebaju te...

neznam ja bas kolko oni njega trebaju, pa dionice su vise no ikad(oko 580 dolara), sad kad izađe novi iphone jos ce narast do nekih 650, jobs nije potreban. mislim da je cak cook i bolji ekonomist od jobsa.

3 godine
mar123 kaže...
DamageHigh kaže...

Jobs, trebaju te...

neznam ja bas kolko oni njega trebaju, pa dionice su vise no ikad(oko 580 dolara), sad kad izađe novi iphone jos ce narast do nekih 650, jobs nije potreban. mislim da je cak cook i bolji ekonomist od jobsa.

Zato što Apple još uvijek živi na Stevinim idejama i odlukama.

Vidjet ćemo dalje, za koju godinu...

2 godine
DamageHigh kaže...

Pa i prosle godine je u lipnju bio WWDC na kojem je developerima predstavljen iOs 5. A to što je pušten tek u listopdau to je druga stvar. 

Ali istina, stare generacije iPhona su predstavljane paralalno s iOs-om otpilike u vrijeme WWDC-a ali su to odlučili promijeniti prošle godine. 

agent_riko@me.com
4 godine
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Imaju pravo zato što oni čvrsto vjeruju da je to tako i misle da imaju dovoljno jake argumente, a niti jedan drugi proizvođač mobilnih operacijskih sustava im nije došao eksplicitno reći da to nije istina - valjda se ti drugi proizvođači ne osjećaju sposobni takvo protivljenje ovom natpisu suvislo argumentirati pa ostaje pri tome što je "čini se ipak točno" (vjerojatno nadajući se "za sada točno" jer očito rade na tome da to jednom "prestane biti točno").

Kada i ako drugi proizvođači budu uvjereni da to više nije točno, da je njihov mobilni operacijski sustav najnapredniji na svijetu, tada će pristupiti Apple-u sa zahtjevom da se tad "zastarijeli" slogan preinači u nešto tada primjerenije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 12:15 (Risko).
5 godina
Risko kaže...
GeneralPag1997 kaže...
...

Nejailbrekani iOS i pojam "advanced" jednostavno ne idu skupa.

Soapy kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Zašto nebi imali pravo? Sve je to marketinški trik. Normalno da ćeš na reklami svoj proizvod prezentirat kao nešto novo, vrhunsko i šta ja znam.

A sad koji je najbolji? Ovisi od osobe do osobe, meni je osobno iOS najbolji, jednostavno nemam zamjerke. Super dizajn, jednostavan a opet ti pruža sve što većini osoba treba.

Nisu napisali, "best os", nego "most advanced", a naravno da je u stvarnosti obrnuto. Bada je vjerojatno napredniji OS s više opcija od  ne-jb iOSa.

miki-os kaže...

Facebook integracija

Nove karte, možda bolja navigacija

Novi dizajn ikonica status bara, vjerojatno mali redizajn izbornika, animacija itd.

Što još?

Nova gimmick app vjerojatno dolazi s novim iPhoneom.

5 godina
DamageHigh kaže...
Agent Rico kaže...
DamageHigh kaže...

Jobs, trebaju te...

Ma odkad to?

iPhone 4S R.D.: October 14, 2011.

iOS 5 R.D.: October 12, 2011.

iPhone 4 R.D.: June 24, 2010.

iOS 4 R.D.: June 21, 2010.

Sjeti se kada je bio prikazan iOS 4. Steve Jobs ga je pokazivao na iPhone 3GS-u.

3 mjeseca kasnije predstavljen je iPhone 4, i 10 - 15 minuta prezentacije je posvećeno iOS4.

Da budem precizniji, prvo predstavljanje, ili preview iOS4 je bio upravo na WWDC-u.

A datume moje si ti naveo su datumi kada su iOS-ovi izdani, odnosno datumi kada si ih mogao poceti koristiti na iDevice-u.

Preview-i su uvijek bili 3 mjeseca ranije.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:13 (Lion King).
23 mjeseca
Advanced ne mora nuzno znaciti imati najvise mogucnosti, opcija itd. Najnapredniji moze biti ako se gleda brzina, funkcionalnost... Opet ovisi od osobe do osobe. iOS ima funckija koje mogu zadovoljiti veliku vecinu usera. Oni sto jailbreakaju vecinom to rade jer im je frend reko da se tako skidaju besplatno aplikacije. A ako misle raditi nesto malo naprednije, mislim da je jailbreak najmanje sto mogu uciniti. I da, jb je legalan.
3 godine

LOL. Jok, ilegalan je.

Ali gubiš garanciju, to je poanta...

23 mjeseca
Nije uvijek bio legalan. Cini mi se sa su ga u 2010-oj proglasili legalnim.
17 mjeseci
DamageHigh kaže...

LOL. Jok, ilegalan je.

Ali gubiš garanciju, to je poanta...

Nemam jb na svom iPhoenu, ali je legalan.

I kakvo gubljenje garancije? Pa sa 2 klika maknem jb sa uredjaja.

3 godine
Pa normalno da je legalan, to sam i ja rekao u svom postu.
Odnesi JB-ani iPhone na servis pa ces vidjeti kako ne gubis garanciju.
Ugl., nije ni bitno...
15 mjeseci
To ti riješava onaj gumbić u iTunes-u -- RESTORE :)
Tony Soprano
15 mjeseci
neaktivan

iOS 6 će imati nove aplikacije: iStore (slično kao app store), dictionary, nova aplikacija karte svijeta (više se ne koristi google earth- apple ima svoje mape) i opciju multitaskinga u vodoravnom položaju iPhonea

ja se bar nadam iPhone-u 5 :DD

4 godine
miki-os kaže...

Postoji video sa nekim mogućim konceptima. Naravno, nije službeno.

K
5 godina

Zanima me samo novi macbook pro i koliko će mu trebati da se pojavi kod nas. {#}

5 godina
Korky kaže...
miki-os kaže...

Postoji video sa nekim mogućim konceptima. Naravno, nije službeno.

Svidja mi se novi Mission Control, iako me u velikoj mjeri podsjeca na MeeGo task manager. Hoce li MeeGo Community, Intel i/ili Nokia tuziti Apple zbog toga? :-))

Dynamic Badges mi je sjajna fora, i nekako mi se cini da ce se vrlo brzo pojaviti na drugim UI-evima, kao i Flip Icon s Fast Preview funkcijom.

Sve u svemu, vidi se da ne sjede besposleno u Appleu i da put koji su zacrtali sa Snow Leopardom i Lionom (pogotovo s Lionom) koji vodi k sve dubljoj integraciji desktop i mobile OS-a prate jako dobrim ritmom. Palac gore!

5 godina
Ezio kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Normalno da imaju pravo. I znaju da je najbolji kao sto to znas i ti.

Naravno, br. 1 mobilni OS, pa vodeci proizvodjaci perilica ga preporucuju. :D

19 mjeseci
Tony.Soprano kaže...
Još malo, tako malo..

Biti će to dobra noć predosjećam. ;)

Pa dobro je počelo s utakmicom...
5 godina

I najveći hater će morati priznati ovaj put. Apple je napravio najpoželjniji 15" prijenosnik na svijetu!
Revolucija i rezolucija! :D

Ekran: 2880x1600
SSD: 512 GB
Procesor: Core i7 Ivy Bridge, Quad, 2.6 GHz
RAM: 8 GB 1600 MHz DDR3
Grafika: Intel HD 4000
Grafika diskretna: nVidia 650 GT (KEPLER!!!)
baterija: 7 SATI

thunderbolt, USB 3.0 itd.

i tanji nego ikad prije :)

http://www.apple.com/macbook-pro/#macbookpro

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 0:23 (ivoleko).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice