Zar je toliko dobar? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar je toliko dobar? 
Mozda i jest..al amerikanci kupuju zbog sminke
Šta reč ? koju posluku porati?
S tim da imaju puno vecu kupovnu moc od nas, ne cudi me da se to tak prodaje. Recimo u Kanadi (slicno je i u SAD-u), prosjecna placa je 2000$, tak da nije neko opterecenje kupit iPad.
Osim imena po testovima iPad je brzi od "mrcina" tipa Tegre3. I to dosta. Svi hvale njegov ekran ali isto tako kude jer Safari ne moze prikazivati slike vece rezolucije od nekih 1024 (radi brzine), pretjerano zagrijavanja i kraci vijek baterije.
Nisam Apple fan ali im svaka cast sto rade.
S tim da imaju puno vecu kupovnu moc od nas, ne cudi me da se to tak prodaje. Recimo u Kanadi (slicno je i u SAD-u), prosjecna placa je 2000$, tak da nije neko opterecenje kupit iPad.
Probaj zivit u americi il kanadi sa 2000$ mjesecno pa cu te pitat dal je to puno! ;-)
Kad ne spavam budan sam
Sta sad androidasi imaju za rec??!!?
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Nisam androidas al eto reci cu ti ja posto ti neznas da su tableti i dalje najbesmisleniji uredaji na svijetu!!!!
Morons they are everywhere ,they just dont know they are morons
Kupi i ne pitaj.
Tri dana proslo, a vec se mnogi bune.
Ovaj potez s iPadom 3 mi jaki slici na iP4 i iP4S.
Isto kuciste, isti izgled, a opet toliko bisera kupuje.
Tko ima iPad 2 ne treba mu 3 (osim ako se ne preserava).
Stoga, zakljucimo - pametnomr dosta!
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Kupi i ne pitaj.
Tri dana proslo, a vec se mnogi bune.
Ovaj potez s iPadom 3 mi jaki slici na iP4 i iP4S.
Isto kuciste, isti izgled, a opet toliko bisera kupuje.
Tko ima iPad 2 ne treba mu 3 (osim ako se ne preserava).
Stoga, zakljucimo - pametnomr dosta!
Ja se bunim, meni je super!
Kad ne spavam budan sam
glupost, neki su tesko optereceni hejtom prema appleu
to sto ljudi zele to sebi kupit, to je njihova stvar.
Ne kuzim zasto bi dizajn trebao biti nesto bitan?
Ipad 2 ima brualan dizajn i jedino kaj mu je falilo je ekran vece rezolucije,sad to ima i ne znam sto pametnije mogu ugurat u njega.
Takoder,to im je jako isplatljiv potez,samo promjenit unutrasnje komponente i naredit tvornicama da i dalje stampaju kucista od iP4 i iPad2, time ne mjenjaju aparaturu nikakvu i imaju maksimalan profit.
Jos uvijek stojim kod toga da je to besmislen uredaj, ali koga veseli, why not, da ja imam tolko para i ja bih si ga kupio.
Covjekova potreba stoji iza onoga sto mu se svida, rijetko kada iza onoga sto mu zbilja treba (osim osnovnih zivotnih potrepstina naravno).
o čemu govoriš? post ispod dovoljno govori tko je s čime opterećen
Imam iPad 1, dobiven na dar. Odlicno mi je dosao. Naime, zena mi za potrebe facebooka i surfanje ne dira vise notebook. Cak i meni ponekad ok dodje, surfanje na kaucu, krevetu, poneki film i ono kljucno citanje pdf knjiga. Za takve stvari mi je odlicno dosao. No previsoka cijena za ove sitnice. O iPad2 i/ili ipadu3 nisam ni razmisljao. Meni osobno nepotreban uredjaj.
No ima ljudi kojima ocito odlicno dodje. Pustite ljude da uzivaju u proizvodima koji njima odgovaraju, ne kontam zasto se neki zamaraju markama mobitela, tableta i sl. Ako je netko i obavio glupu kupnju, nije potrosio vase novce, vec svoje.
A sad da vidimo taj air "15, to je "ono" sto mene zanima, tableti me nikako ne zanimaju, kao ni mobiteli :)
Ma okej, pa to je za očekivati. Jednostavno sindrom svjetine,
marketing je svoje napravio. Sad je mudrima vjerojatno dobro
vrijeme za pikirati ipade2 jer će ih vlasnici (mislim na zapad)
frkavati kao demode robu:)
Pogledajte naše vijesti sa otvorenja dućana sa bofl krpicama:
ista stvar, identična pojava.
Nisam androidas al eto reci cu ti ja posto ti neznas da su tableti i dalje najbesmisleniji uredaji na svijetu!!!!
Léo Apotheker, jesi to ti?
Neki to mozda ne kuze, al ovaj post nema nikakvog smisla davat Thumbs down!
Kad ne spavam budan sam
Léo Apotheker, jesi to ti?
Hehe...dobra, dobra...najbolji odgovor danas! :-)))
Ne pada mi napamet, kao sto bi Oleg rekao: porez na glupost. Svakako se radi o dobrom proizvodu, ali precijenjen. U biti moje se pitanje odnosilo na kultno obozavanje nekog proizvoda.
Zasto je tablet besmislen uredjaj? :P Imam iPad 2 i bas je bas praktican... Kuci mi je skoro potpuno zamenio PC :)
Jedino sto radim na kompu je igranje Football Managera i eventualno kucanje necega u Officeu. Sto i ne radim bas cesto. Surf, chat, mail, social networking, gledanje serija itd... Sve radi super glatko na iPadu i mnogo je prijatnije za koriscenje. Da ne spominjem citanje elektronskih knjiga :)
Proslu subotu sam proveo viseci po parkovima... Sedis u hladu na klupi, imas 3G net, citas knjige, a oko tebe cvrkucu ptice... Milina :D
Inace, IMHO, za tablet su najvazniji ekran, baterija i softver koji ga pokrece, a iPad 3 je tu odlican upgrade, makar zbog tog ekrana. IPad 2 radi super glatko, bec seckanja, restartovanja itd, pa ako iPad 3 radi isto to, sa istim trajanjem baterije, samo na jos boljem ekranu... Upgrade prvom prilikom :)