iPad drži 95% tržišta tableta

poruka: 35
|
čitano: 1.633
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "iPad drži 95% tržišta tableta".
2 godine

Haha..vidio sam nedavno uživo frajera kako hoda po cesti i nekaj dela na tom Pad-u...

Kad se nisam potrgao od smijeha..{#}

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
4 godine
RE: iPad drži 95% tržišta tableta
DamageHigh kaže...

Haha..vidio sam nedavno uživo frajera kako hoda po cesti i nekaj dela na tom Pad-u...

Šta'š.. "poslovni" čovik, žuri mu se!  ;D

Meni je neugodno koristi mobitel u hodu a kamo li cigletinu od preko pol kile.. :D

20 mjeseci
Ljubomora je vrsta priznanja!
2 godine

ali ovo je važna vijest to dokazuje koliku apple ima bazu kupaca kad su uspjeli stvoriti jedno posve novo tržište i to prodaja ide odlično

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
4 godine
popstar kaže...
Ljubomora je vrsta priznanja!

iPad je napravljen (kao i ostali 10" tableti) za korištenje unutar kuće/poslovnog prostora ali ako ga netko koristi poslovno na terenu svaka čast i dika ali za šminkeriranje po cesti nemam riječi! Postoji razlog zašto stari PDA i satašnji waanbe-PDA smarphone uređaji guraju 4 inča.

3 godine

Sta postoji jos jedan tablet KOJI SE PRODAJE? Jel ja samo gledam najave tih tableta, a ni jednoga nema u ducanu....

3 godine
Dodge_167 kaže...

Sta postoji jos jedan tablet KOJI SE PRODAJE? Jel ja samo gledam najave tih tableta, a ni jednoga nema u ducanu....

http://www.eprice.it/Tablet-PC-TOSHIBA/s-3077749

2 godine
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Fali ti sarcasam board.....

4 godine
neaktivan
DamageHigh kaže...

probaj koristiti netbook i hodati po cesti.

A.
3 godine
artfull kaže...
DamageHigh kaže...

Zasto bi ista koristio dok hodam po cesti?

Što se promijenilo u zadnjih 10 godina da vise ne mogu hodati po cesti, lezati u krevetu, ici na kavu, prirodu i srati bez da imam u rukama uređaj s kojeg mogu poslati mail, obaviti nesto za posao, ili procitati nove statuse na fejsu?

Sto je toliko bitno da ne moze pričekati onih 2 sata koje inace odvojim za sjedenje pred racunalom?

Ako ti posao zahtijeva da čak u prijevozu moras imati uređaj da ga obavis, ili je toliko zahtijevan da zbog njega moras imati konstantu vezu čak i u slobodno vrijeme, baš i nije neki posao.

Ako ti prijatelji zahtijevaju 24 satnu dostupnost nisu baš neki prijatelji.

Ako ti vlastita razonoda tjera da imas every second update to onda nije razonoda, vec zabrinjavajuća ovisnost

Anarchists of the world, unite!
2 godine
protjeran
DamageHigh kaže...

Da je HTC napravio takav tablet onda bi zavidio...

Eh da ima li koji drugi tablet iste namjenje i dijagonale?

Udri brigu na veselje...
2 godine

Pa ovo je bilo logično očekivati. Apple je prvi napravio dobar tablet i dobro na tome zaradio. Tko je kriv ostalima što nisu uložili ni najmanje truda na naprave pravi tablet, već su obično samo izbacivali poluproizvode.

Istina iPod je potpuno beskoristan i ne vidim razlog zašto bi ga netko kupovao. Naravno Amerikanci su posebna priča. Mi smo ipak ovdje malo zahtjevnija publika koju nije tako lako zavarati.

Peritus inimicus
4 godine
captain_soap_McTawish kaže...

Istina iPod je potpuno beskoristan i ne vidim razlog zašto bi ga netko kupovao. Naravno Amerikanci su posebna priča. Mi smo ipak ovdje malo zahtjevnija publika koju nije tako lako zavarati.

Da, hrvati i ostali balkanci su olicenje zive gole pameti.

Beskorisni proizvodi su zakon, izmisli kojeg, obogatis se na glupim amerima :)

Ocekivani udio trzista, konkurencija kaska strasno.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
4 godine
neaktivan

Apple i Jobs su još jednom ostvarili proboj i kreirali sasvim novo tržište, uvjeravajući nas da i to moramo imati. Bar godinu dana će drugima trebati da ih dostignu...

2 godine

Bitno je biti prvi, jer prvi se pamte!

Čista savjest vrijedi tisuću svjedoka.
2 godine

Pa ovo je bilo logično očekivati. Apple je prvi napravio dobar tablet i dobro na tome zaradio. Tko je kriv ostalima što nisu uložili ni najmanje truda na naprave pravi tablet, već su obično samo izbacivali poluproizvode.

tu je ipak važno da apple ima veliku bazu  odanih kupaca pa im nije problem stvoriti novo tržište,apple treba razlikovati od ostalih proizvođača hardvera jer to nisu samo komjutori to je čitav kult nešto kao ratovi zvijezda,ne vjerujem da hp ili dell ima tako odane kupce

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
20 mjeseci
blackalbum kaže...

tu je ipak važno da apple ima veliku bazu  odanih kupaca pa im nije problem stvoriti novo tržište,apple treba razlikovati od ostalih proizvođača hardvera jer to nisu samo komjutori to je čitav kult nešto kao ratovi zvijezda,ne vjerujem da hp ili dell ima tako odane kupce

Kakve su to usporedbe. Mnogi koji su kupili iPhone ili iPad nemaju ni racunalo niti neke druge proizvode od Apple. Prodaje se zato sto je dobro i to je to. Mozda ima ljudi izvan ovog foruma sto ne izbjegavaju nesto zato sto im se Marka iz bilo kojeg razloga ne svidja,  nego prvo se informisu i isprobaju pa onda odluce.

23 mjeseca
protjeran
DamageHigh kaže...

ovako su prije 10 godina komentirali mobitele kod nas. vidi, hercegovac :)

vjerovatno je it taj sa iPadom hercegovac. oni su nasi vizionari :))

23 mjeseca
protjeran
wyks kaže...
artfull kaže...
DamageHigh kaže...

Zasto bi ista koristio dok hodam po cesti?

Što se promijenilo u zadnjih 10 godina da vise ne mogu hodati po cesti, lezati u krevetu, ici na kavu, prirodu i srati bez da imam u rukama uređaj s kojeg mogu poslati mail, obaviti nesto za posao, ili procitati nove statuse na fejsu?

Sto je toliko bitno da ne moze pričekati onih 2 sata koje inace odvojim za sjedenje pred racunalom?

Ako ti posao zahtijeva da čak u prijevozu moras imati uređaj da ga obavis, ili je toliko zahtijevan da zbog njega moras imati konstantu vezu čak i u slobodno vrijeme, baš i nije neki posao.

Ako ti prijatelji zahtijevaju 24 satnu dostupnost nisu baš neki prijatelji.

Ako ti vlastita razonoda tjera da imas every second update to onda nije razonoda, vec zabrinjavajuća ovisnost

ovo je takodjer bio komentar na mobitel negdje tamo '97-'98

pretpostavljam da imas mobitel i da ti je to normalno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 9:05 (Commodore).
2 godine

Super , znaći da su svi skupa nesposobni napraviti dobar proizvod koji bi istisnuo iPad ! 

Znaći svi ostali inovativnost = nula bodaova :) 

http://www.basketballhoopjam.com
4 godine
woodgamesfx kaže...

Super , znaći da su svi skupa nesposobni napraviti dobar proizvod koji bi istisnuo iPad ! 

Apple nije izmislio tablet, o kakvoj to inovativnosti pricas?

Apple je samo napravio tablet sa okrljastenim funkcijama, najavili ga kao nesto revolucionarno i maloumna masa je pratila.

Od kad je iPad najavljen, nigdje nisam vidio konkretan odgovor, cemu uopce taj uredaj sluzi.

Ima 1001 alternativu koje nude puno vece mogucnosti od samog iPad-a, a sam je skup ko sam vrag.

- Psiho246
3 godine
neaktivan
Psiho246 kaže...
woodgamesfx kaže...

Apple je samo napravio tablet sa okrljastenim funkcijama, najavili ga kao nesto revolucionarno i maloumna masa je pratila.

Od kad je iPad najavljen, nigdje nisam vidio konkretan odgovor, cemu uopce taj uredaj sluzi.

Ima 1001 alternativu koje nude puno vece mogucnosti od samog iPad-a, a sam je skup ko sam vrag.

Apple - iPad - View iPad TV Ads 

evo pa uzivaj....

art
4 godine
oliver kaže...
Psiho246 kaže...
woodgamesfx kaže...

evo pa uzivaj....

Nemam quick time. :D

Ne treba mi.

- Psiho246
20 mjeseci
Psiho246 kaže...
oliver kaže...
Psiho246 kaže...
woodgamesfx kaže...

evo pa uzivaj....

Ne treba mi.

Maloumna masa koristi iPad. :-) Zato za sve ove Pametne postoji Android da mogu svaki dan trenirat mozak s njim da budu jos pametniji.

4 godine
neaktivan
Riddler kaže...

Apple i Jobs su još jednom ostvarili proboj i kreirali sasvim novo tržište, uvjeravajući nas da i to moramo imati. Bar godinu dana će drugima trebati da ih dostignu...

Nas? Ne znam za tebe al mene nisu ubijedili a sumnjam da hoce u neko dogledno vrijeme.

:)
4 godine
popstar kaže...

Maloumna masa koristi iPad. :-) Zato za sve ove Pametne postoji Android da mogu svaki dan trenirat mozak s njim da budu jos pametniji.

Kakve veze imaju iPad i Android?

Nisam bas skuzio...

- Psiho246
2 godine
protjeran
popstar kaže...
Psiho246 kaže...
oliver kaže...
Psiho246 kaže...
woodgamesfx kaže...

evo pa uzivaj....

Ne treba mi.

Kupiš androida i pokupiš svu pamet svijeta...

Udri brigu na veselje...
3 godine

Dogovor s prijateljima, familijom ili djevojkom, čemu meni inače služi mobitel, baš i nije za usporediti s uređajem kojem je namjena da imaš updatean internet svake sekunde.

Toliko ovisan o netu nisam.

Situacije u kojima bi tolika mobilnost bila korisna jest bolest i/ili nepokretnost, odlazak na inace tesko dostupno mjesto... Recimo skajp u krevetu.

No ako vec idem na plazu, planine, bicikl ni na kraj pameti mi nisu Breaking news, Burza i slanje maila sefu.

Mobitel ima korisne strane, hitnoća i nepredvidive situacije su ga učinile gotovo nezamjenjivim.

Anarchists of the world, unite!
2 godine
neaktivan
Snaky kaže...

Bitno je biti prvi, jer prvi se pamte!

Nije istina. Pamte se oni koji zahebu prve, ukradu im ideju, i na njoj se obogate.

Cisto da nebi netko slucajno povjerovao tome sto si napisao.

artfull kaže...
DamageHigh kaže...

Zasto? Neznam koliko moras poremecen biti da setas po cesti a buljis u nesto trece umjesto u opasnosti oko sebe?

Sada ce svugdje po svijetu morati obloziti stabla, rasvjetu i slicno zbog macboysica koji oka nemogu skrenuti s ipada :)) kao u onom engleskom gradicu.....

bistri kaže...

Da, hrvati i ostali balkanci su olicenje zive gole pameti.

Beskorisni proizvodi su zakon, izmisli kojeg, obogatis se na glupim amerima :)

Ocekivani udio trzista, konkurencija kaska strasno.

Hrvati i ostali balkanci bar znaju procitati dnevnu novinu za razliku od 45% pametnih amera.

@Commodore

Ne razumijem koliko trebas biti blesav i neuk da bi usporedivao ipad i mobitel u svrsi i koristenju.

Mobitel je jednostavno zamjenio fixni telefon jer ga mozes staviti u dzep i nositi okolo sa sobom a nudi jos mnogo vise od samog fixnog telefona. A sto je najbitnije troskovi su "slicni".

Sto je ipad zamijenio? Sto dodatno nudi? Apsolutno nista.

O cemu dalje raspravljate?? Trolovi najobicniji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 19:37 (konjRR).
23 mjeseca
neaktivan

Ja bi ga odmah uzeo da ima 5 inča

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice